Çok enteresan bir rüya gördüm ve aynı rüyayı 5 sene önce de görmüştüm anlatıp yorumda bulunabilecek bir babayiğit var mı…?

5 sene önce bir rüya görmüştüm unutmuştum bile evveldi gün tekrar görünce daha önce de gördüğümü hatırlayıp dehşete kapıldım…Şöyle ki… Rüyamda Burdurdayım. Otogardan kendi arabam ile Denizli’ye gidiyorum…Yolun bir yerinde pek çok kaza yapan araba var…Öyle bir belalı yol ki o yoldan geçipte kaza yapmayan araba yok nice Mercedes’ler nice BMW’ler bile yolun alangirli alt yapısıyla zıplayıp sağa sola kayıp tutanamayıp muhakkak kaza yapıyorlar…Büyük otobüs şöförleri o yola girmemek için oraya gelmeden önce bir ara yol var yolu uzattığı halde oraya sapıyorlar ödü kopuyorlar 40 yıllık otobüs kamyon şöförlerinin bile…Sonra ben kıyıda mola vermiş biraz unutuyorum başka yerlere bakarken ben arabam Focus arabamla çok dikkatli gider kaza yapmam diye düşünüp gidecek oluyorum Devlet o yola el koyup insanların iyiliği için o yolu trafiğe kapatıyor girmek yasak oluyor…Bakınca görüntüsü bile ürkünç Bermuda şeytan üçgeni gibi bir etki var sanki tam orada…Bu rüyayı 5 sene sonra bir daha gördüm…Çok dehşetti…Ne demek acaba neye yorulur?

Çok enteresan bir rüya gördüm ve aynı rüyayı 5 sene önce de görmüştüm anlatıp yorumda bulunabilecek bir babayiğit var mı…?