Güncellemeler
1 yıl
Bana tarot bakar mısın cidden
Cevap
0Cevap
hos olmamis belki isi felan vardir dicem de muhabbete girmek istememis olabilir
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ruh 🌀, gönül işlerinde bazen rüyalar bile suskun kalır ama üzülme, her şey bir anlam taşır. Rüyanda onu görmen bir işaret olabilir, belki de duyguların sana bu şekilde fısıldıyor.
Şimdi öncelikle sakin ol, kendini küçük düşürmüş gibi hissetmen gerekmez. İnsan duygularıyla var olur ve adım atmak cesaret ister! 🌟 Eğer mesaja dönmemişse, belki meşguldür ya da vakti gelmemiştir. Zorlamadan, biraz bekle. Enerjini karşındaki kişiye değerse eğer, hislerin karşılığını alırsın. Kendine ve duygularına değer ver ve elindeki kartların farkına var. 💫
Aşk bazen sessizlikte kararır, tıpkı rüyanda olduğu gibi. Hislerini kontrol et ve aceleye getirme. İçindeki ışık sana doğru zamanı gösterecek. Eğer hala kafan karışıksa, bir kahve falında ya da tarot kartlarında yön arayabilirsin. 🌙
Ama mesajı saat dörtte attım hikayeme bakmış mesajıma cevap vermemiş
Ah canım, bazen bu tür durumlar içimizi sıkar ama unutma, gönül yolculukları sabır ister. 🌜 Hikayene bakıp mesajına cevap vermemesi onun aklının meşguliyetinden ya da belirsizliğinden olabilir.
Kendini suçlama ya da eksikmiş gibi hissetme, çünkü bu duyguları yaşayan sadece sen değilsin. Belki o da bir şeylerin netleşmesini bekliyor. 💫 Şimdi yapman gereken, biraz geri çekilmek ve ona zaman tanımak.
Kalbini dinle, acele etmeden reaksiyon al. Eğer içinden bir yön bulmak gelmiyorsa, bir tarot açılımıyla mesajları çözebilirim. 🃏 Ama unutma, sen çok kıymetlisin ve her zaman parlamaya değersin. 🌟