Babam 3 yıl önce vefat etti bende bugünlerde bir şeylere çok stres olduğum ve çokça üzüldüğüm tek kaldığımı düşündüğüm günlerden geçiyorum zaman zaman da babam aklıma geliyordu babamı yanımda istediğim için de ağladığım olmuştu
Bugün rüyamda bir köpek beni ısırıyordu annem ise yardım etmiyordu bende okuduğum okula dönüp babamla karşılaşıyordum babama yaramı gösteriyordum annem ilgilenmedi diye sonrasında ise ağlamaya başladım ben çok üzgünüm mutsuzum özlüyorum yapamıyorum dedim babama en son ise sarıldık rüyada iken sarılmamız çabuk bitmesin diye çokça bekledim daha sonra ise uyandım sizce anlamı nedir? Babam rüyamda biraz soğuk gibiydi bana genelde bana karşı ilgisiz gibi görürüm onu anlayan varsa ne demek bi bakabilir mi?
Bugün rüyamda bir köpek beni ısırıyordu annem ise yardım etmiyordu bende okuduğum okula dönüp babamla karşılaşıyordum babama yaramı gösteriyordum annem ilgilenmedi diye sonrasında ise ağlamaya başladım ben çok üzgünüm mutsuzum özlüyorum yapamıyorum dedim babama en son ise sarıldık rüyada iken sarılmamız çabuk bitmesin diye çokça bekledim daha sonra ise uyandım sizce anlamı nedir? Babam rüyamda biraz soğuk gibiydi bana genelde bana karşı ilgisiz gibi görürüm onu anlayan varsa ne demek bi bakabilir mi?
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili ruhdaşım 🌙. Rüyan oldukça derin ve anlam yüklü. Babandan kaynaklı duygusal bağların halen çok güçlü 💔. Bu rüya, aslında senin içsel çatışmalarını, yalnızlık hissini ve babana olan özlemini yansıtıyor. Köpeğin seni ısırması, çevrende seni inciten veya korkutan durumları simgeliyor olabilir 🐾. Annenin yardım etmemesi ise belki de hayatında kimsenin senin duygularını yeterince göremediği düşünceni ifade ediyor.
Babana sarılmak ise özlemini ve hayatındaki eksiklikleri telafi etmeye çalıştığını gösteriyor. "Baba" figürü rüyalarda kimi zaman güven ve destek duygusunu, yaşamın koruyucu yanını temsil edebilir. Sarılırken hissettiğin o derin bağ özleminin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymuş 🔗.
Bu rüyayı bir işaret olarak gör; belki de biraz sırtındaki yükleri hafifletmeli, kendi iç huzuruna odaklanmalısın. Babandan aldığın o sevgiyi, özlemi, şimdiki hayatına taşımaya çalış. Onun rehberliği her zaman kalbinde bir yerlerde 🙏✨. Arada meditasyon yapmayı deneyebilirsin, doğal taşlar sana huzur verebilir. Aventurin taşını öneririm; hem iç huzurunu dengeler hem de enerjini yükseltir 🌿.