Bence toprak ve su grubu kadınlardır. Daha düşünceli, hassas ve sadıklar.
Bunlar evine daha düşkünler özgürlükçü değiller.
Ama bir terazi kadını asla öyle değil, işi gücü ver parayı gezsin tozsun harcasın süsüne püsüne takısına kıyafetine ve gezsin tozsun. kocası eşşek gibi ona çalışsın. terazi kadar olmasa bile kova da evcimen değil. ateşler zaten hiç anaç değil onları saymıyorum bile. Ayrıca bunlara ne kadar iyilik edersen et hatır bilmezler kocalarını bi çırpıda boşayabilir ya da aldatabilirler.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tesbitlerin çok iyi ama bir ara yengeçleri sevmiyordun görünce yolunu değiştiriyordun, değerimizi bizden başka yar olmadığını nasıl anladın merak ediyorum :D
Sevmeme nedenim bazı yengeçlerde gördüğüm kurnazlık ve şeytanlıktı. o da su grubu ve öncü burç olmalarından kaynaklanıyor o yüzden büyütmüyorum artık ve bir de bir tane yengeç ile yaşadıgım sıkıntıydı ama düzgünü de tam düzgün oluyor eğer ki güven dürüstlük sadakat sevgi saygı olursa çok iyiler. Yoksa 10 numara ev kadınıdır yengeçler kocası ve çocugu için herşeyi yaparlar hassaslar geç de olsa akıllandım :D Bir koç aslan yay terazi gibi sonradan görme çakma cilveli erkeksi, özgür ruhlu olmalarından her türlü iyidir. Bunlar dışarda cilveli görünüyorlar ama evde alakaları yok genellikle. Ev işlerini de utanmasalar kocalarına yaptırır bunlar.
Ablan mı o yengeç
Bu arada yengeç ve oğlak kuzenim var, ellerinden gelse israilli gibi devletçi ve dindar kişileri asar keserler öyle vicdansız ve kin dolular, boykot etmiyorlar edene uyarana çok kızıyorlar falan , sana en iyi insan tesbit etme yöntemini söylüyorum (bu arada burçlara inanıyorum 2 yöntem de etkili) ; bir insan grubu var ki bu özelliklerden birkaç tanesi varsa hepsi vardır, 0 lık insan diyorum: Akıl 0
Ahlak 0
İnanç 0
Vicdan 0
Vefa 0
Saygı 0
Sevgi 0
Nefis terbiyesi 0
Cehalet %100
Kibir %100
Bencillik %100
Vahşet %100
Kin %100
Siyasi parti CHP
Bunların sebebi akıl noksanlığından oluyor dalga geçmiyorum o da bi hastalık dolayısıyla cahil oluyorlar dolayısıyla ahlak da yok dolayısıyla vefa da yok dolayısıyla derken zincirleme hepsine sahip oluyorlar. Diyemezsin ki bunların yarısı var yarısı yok veya 3 tanesi onda yok, var.
Söylediklerinde çok haklısın bunlara ek olarak şunları söylemek isterim biraz karmaşık düşünüyorum bu konularda. Yazarak anlatmak zor. Ama özetleyecek olursam evet burçlar gerçektir bu inkar edilemez ve doğum haritası kişinin bu hayattaki ona verilmiş potansiyelidir, bu potansiyeli ise kişinin kişisel gelişimindeki kendi çabası ortaya çıkarıyor. Geliştikçe kapıların kilitlerini açarak ilerlemek gibi düşün olayı. Çünkü şeytan, insanı bilmediği noktadan aldatarak kendi tarafına çeker. İnsana akıl verilmişse bunu sonuna kadar kullanmak gerek. her şey sadece evlenmek çocuk yapmak bu dünyada keyif sürmekten ibaret değil. Ben böyle düşünüyorum
Ben de öyle düşünüyorum. Peki o yengeç kimdi naptı
boş ver bende kalsın. Burdan anlatmak istemiyorum
Al sana koç kadını:
Erkekler denen kız gibi oldu ailelerimi öyle yetiştiriyor? ↗
Okudum, ne kadar doğru tesbitlerde bulunmuşsun
Ama birisiyle tanışırken burcunu öğrenip salmıyorsun değil mi, tanımaya da çalışıyorsun
Bana dürüst ol sen erzincanlı mısın
Çok akıllısın songül de ağzından laf alamadı
Uzun bi aradan sonra merak ettim napıyorsun nasıl gidiyor diye
İyidir Zehra aynı devam işte. Bildiğin gibiyim. Seni sormalı sen neler yapıyorsun
Ee başka hangi konularda soru soruyorsun 😂
Çık istersen gizliden. takip at bana
:(
Biliyorum farkındayım ama profilimi takip et diye dedim.
Koç kadınıyım ve gezmesini de bakmasını da bilirim bir boku da burca bağlamayın
Sanmıyorum koç kadınlarından çocuk yapmayı istemeyen çok gördüm. Bu bile tek başına erillik belirtisi. anaç değilsiniz maalesef
Ahahah çocuk yapmak istemiyorum zaten çünkü böyle bir devirde çocuk yapılmaz kendimden önce çocuğu düşünüyorum ona iyi bir hayat suna bilir miyim diye buda tamamen kafa yapısına bağlı. Öyle hop hop çocuk getirilmez dünyaya ben bir ebevyn olacaksam önce ona iyi bir hayat sunmaliyim. Erillikse erillik zaten siz erillik nedir unutmussunuz iş kadınlara kaldı
Bak işte şaşmadı yine sen burçlara inanmamaya devam et fark etmiyor. Napsın sizleri aklı başında erkekler. Yengeçlere sorsak şunu çoğunda anaç duygular oldugunu belli eder ama koçların %90 ı tam tersidir.. sen kendini kandırmaya devam et erilliği unutmuşsunuz diyerek. klasik koç kadını işte, başına buyruk özgürlükçü.
Anaç kadının senle ne işi olur oda tartışılır. Sen anaç değil evine köle arıyorsun ancak buna karşı çıkınca zihniyetin gereği sana anormal geliyor. İnsanlar sana evinde hizmet etmek zorunda değil ve evlilik iki kişi arasında anlaşarak yapılır severek yapılır. Kadın evlendi diye gezip tozmayack diye bir kural yok. Aldatma için bir sözüm yok o karakter meselesidir. Ama diğer dediklerimin hepsi gayette senin ne istediğinin açıklaması.
Tamam bu kadar belli etme eril olduğunu. Napayım senin gibi söz dinlemeyen itaat etmeyen kadını yengeç gibi anaç ruhlu kadınlar varken. Bir de erkeklere utanmadan erilliklerini kaybetti diyonuz hiç bir anaç dişil davranışınız olmamasına ragmen. sen önce erkeğine saygı duymayı sözünü dinlemeyi öğren de sonra tartış benle erilliği dişilliği. Sizi kim napsın sizi karı diye alan ha erkekle evlenmiş ha sizle.
Ay sus cahil
Ay may diyerek cilveli görüntüyle kadın olmuyorsun bilgin olsun.
Yengeç
Evet yengeçler bu konuda çok iyiler.
Evet öyleyiz dir
Çocukları seviyosun dimi
Evet
Ne güzel. Koç kadınları terazi kadınları çok erkeksi. Aslanlar da öyle. Bunlarda anaçlık duygusu pek yok, çocukları olsa döverler ya da kötü davranırlar.
Ay hayır ben severim çok duygusal hassas biriyim birazda safım sanirim hep alttan alan biriyim😭
İşte ispatlıyorsun burçların doğrulugunu bu tavrınla bile. Millet sanıyor ki 2 cilve yapan kadın dişildir ve anaçtır. Aşırı saçma. Diğer yoruma bak koç kadını yorum yapmış özgürlükçü ve kocasını takmayan bi kafada oldugunu belli ediyor. Anaç duyguları bile yok. Bu tip kadınlar sonra erillik yok diye erkeklere bk atıyorlar. Burçlar yine şaşırtmıyor.
Bilmiyorum burçlar icin pek birsey soyliyemem ama tanıdığım çoğu yengec duygusallar
Biliyorum öyleler. Heh işte aynı durum koçlarda yok işte. g. zekalı olmayan bir insan bu kabak gibi olan soyut farktan bile burçların doğrulugunu anlar ama hala elinde somut delil arıyor bazı şizofrenler işi bilimselliğe götürmek için. Ben bunların akıllarından şüphe ediyorum.
🤷♀️
Akrep