Zamana ihtiyacim var , guven aldigim birinden beklentim olur dedim. Guven vermek icin ne yapabilirim dedi.
Sizce ne yapilabilir
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamana ihtiyacim var , guven aldigim birinden beklentim olur dedim. Guven vermek icin ne yapabilirim dedi.
Sizce ne yapilabilir
Size karşı bir güven hissetmediği için olabilir. Boğanın ilişki başlangıcı sevgiden önce güven odaklıdır.
Bütün burçlar gibi hoşlanır , ilgi duyar tanışmak ister akabinde.
Fakat güvenebilir mi sizi izlemeye başlar devamında sevebileceği birimisiniz diye.
Yani karşılık bekler.
Herkes gibi mi davranıyor ona bakar.
Konuşmasına, sorularına , ona yaklaşma tarzınıza.
Guven derken ne acidan? Baska erkeklere bakma vs. anlaminda mi? Eger oyleyse ben onu hic kiskandirmadim simdiye kadar.
Her anlamda.
Sizi onun hakkındaki düşünceleriniz ve bunu fiile dökebilmeniz.
Boğa erkeği söylenen söze takılmaz.
Yapılana ve yapılmayana bakar.
Genelde çözüm odaklıdır.
Tartışır fakat kavga etmez.
İma etmez , direk söyler.
İlk başka rahatsız olduğunu dile getirir sonra kenara çekilir acaba anladımı diye.
Sonra fiile döker bariz şekilde , en sonunda ise sessiz sedasız gider.
Çünkü anlamayanla boşa zaman harcamak istemez.
Çoğu kadın bu boğa erkeğini beni sevmiyor çaba harcamıyor diye nitelendirir fakat çok yanlış bir tespittir.
Genel bir erkek algısı ve davranışı üzerinden baktıkları için yanılgıya düşer.
Daha sonra nasıl geri döndürürüm diye akla karayı seçerler.
Cevap
5Cevap
uzak durun ondan..
onu da mı biz veriyoz ya.
siz erkeklere ucundan azıcık gösterin, verin, sonra güvenin tillahını görürsünüz.
onu demiyorum, umut verin, sadakat verin, güleryüz, anlayış, huzur verin diyorum.
Ama gecen arabada gezerken birden kiz arkadasim ariyor dedi. Mesela bu kiz arkadasin kim diye sordum gene kiskancligin basladi dedi soylemedi
Normal mi bu tarz hareketler? Diyor ki eskiden soylemistim kiz arkadasimi sana kavga cikartmistin dedi paranoyaksin ddi
Boğa erkeklerine güvenebilirsin
Ama gecen arabada gezerken birden kiz arkadasim ariyor dedi. Mesela bu kiz arkadasin kim nerden tanistin diye sordum gene kiskancligin basladi dedi soylemedi neden? Bu guven verici bir harekt mi?
Normal mi bu tarz hareketler? Eskiden soylemistim kiz arkadasimi sen kiskancliktan kavga cikartmistin dedi. Ondan soylemiyormus.
Burca gore ayrim yapiosan boş ver
ona sor
Ne desin başka
Ama gecen arabada gezerken birden kiz arkadasim ariyor dedi. Mesela bu kiz arkadasin kim diye sordum gene kiskancligin basladi dedi soylemedi
Yorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?