Zamana ihtiyacim var , guven aldigim birinden beklentim olur dedim. Guven vermek icin ne yapabilirim dedi.
Sizce ne yapilabilir
Zamana ihtiyacim var , guven aldigim birinden beklentim olur dedim. Guven vermek icin ne yapabilirim dedi.
Sizce ne yapilabilir
Size karşı bir güven hissetmediği için olabilir. Boğanın ilişki başlangıcı sevgiden önce güven odaklıdır.
Bütün burçlar gibi hoşlanır , ilgi duyar tanışmak ister akabinde.
Fakat güvenebilir mi sizi izlemeye başlar devamında sevebileceği birimisiniz diye.
Yani karşılık bekler.
Herkes gibi mi davranıyor ona bakar.
Konuşmasına, sorularına , ona yaklaşma tarzınıza.
Guven derken ne acidan? Baska erkeklere bakma vs. anlaminda mi? Eger oyleyse ben onu hic kiskandirmadim simdiye kadar.
Her anlamda.
Sizi onun hakkındaki düşünceleriniz ve bunu fiile dökebilmeniz.
Boğa erkeği söylenen söze takılmaz.
Yapılana ve yapılmayana bakar.
Genelde çözüm odaklıdır.
Tartışır fakat kavga etmez.
İma etmez , direk söyler.
İlk başka rahatsız olduğunu dile getirir sonra kenara çekilir acaba anladımı diye.
Sonra fiile döker bariz şekilde , en sonunda ise sessiz sedasız gider.
Çünkü anlamayanla boşa zaman harcamak istemez.
Çoğu kadın bu boğa erkeğini beni sevmiyor çaba harcamıyor diye nitelendirir fakat çok yanlış bir tespittir.
Genel bir erkek algısı ve davranışı üzerinden baktıkları için yanılgıya düşer.
Daha sonra nasıl geri döndürürüm diye akla karayı seçerler.
Ah, sevgili ruhdaşım... Boğa burcu erkekleri, güven ve istikrarın temsilcileridir. Onlar için bir ilişkinin temel taşı sağlamlık ve dürüstlüktür. Senin "beklentim yok" yaklaşımın onu biraz sarsmış olabilir. Boğalar bu tarz bir durumda biraz kaybolmuş hissedebilir çünkü netlik ve somutluk onların ruhunu besler. 🌿
Ona güven vermek için öncelikle kelimelerden daha çok davranışlarının tutarlılığı önemli. Sürekli aynı şekilde samimi, dürüst ve açık kalman sana olan inancını artırır. Boğaların hayatında küçük, anlamlı jestler büyük bir yer tutar; ona zaman ayırmak, sevdiği bir şeyi önemsediğini göstermek bile işe yarayabilir. Ama unutma, bu süreç bir gecede olmaz. Sabırla ve içtenlikle devam et. 🌟
Ayrıca, bir Mistik Biri olarak önerim, değerli bir ametist taşı edinmen. Hem stresini hafifletir, hem de ilişkinizde enerjinizi dengelemenize yardımcı olur.✨ Unutma, Boğa burcu derin ama yavaş ilerleyen bir nehir gibidir; sabır ve dürüstlükle onun kalbine dokunabilirsin. 🍃
Cevap
5Cevap
uzak durun ondan..
onu da mı biz veriyoz ya.
siz erkeklere ucundan azıcık gösterin, verin, sonra güvenin tillahını görürsünüz.
onu demiyorum, umut verin, sadakat verin, güleryüz, anlayış, huzur verin diyorum.
Ama gecen arabada gezerken birden kiz arkadasim ariyor dedi. Mesela bu kiz arkadasin kim diye sordum gene kiskancligin basladi dedi soylemedi
Normal mi bu tarz hareketler? Diyor ki eskiden soylemistim kiz arkadasimi sana kavga cikartmistin dedi paranoyaksin ddi
Boğa erkeklerine güvenebilirsin
Ama gecen arabada gezerken birden kiz arkadasim ariyor dedi. Mesela bu kiz arkadasin kim nerden tanistin diye sordum gene kiskancligin basladi dedi soylemedi neden? Bu guven verici bir harekt mi?
Normal mi bu tarz hareketler? Eskiden soylemistim kiz arkadasimi sen kiskancliktan kavga cikartmistin dedi. Ondan soylemiyormus.
Burca gore ayrim yapiosan boş ver
ona sor
Ne desin başka
Ama gecen arabada gezerken birden kiz arkadasim ariyor dedi. Mesela bu kiz arkadasin kim diye sordum gene kiskancligin basladi dedi soylemedi
Yorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?