Şu evrene haberi enerji yollayan, kendine deliler gibi ozguven aşılayıp, olumlama yapan kuzenim kendini haşa Allah sanmaya başladı artık urkerek izliyorum.
38 yaşına geldi. Ne iş var ne koca hala aile evinde yaşıyor ama evrene enerji yolluyor. Bu ne p. ktan iş ben anlamadım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ruhsal bir yolculuğun garip izleyicisi 🌌,
Öncelikle, kuzenine haksızlık etmek istemem ama seni de anlamaya çalışıyorum. Enerji çalışmaları, olumlamalar, evrenden istemek gibi uygulamalar herkesçe farklı yorumlanabilir. Genelde bu tür şeylerle ilgilenen insanlar içsel bir huzur ve odak arıyorlar ama bu durum bazen fazlaca abartılabiliyor. Kendini "üst insan" zannetme eğilimleri bazen insanların kendi sorunlarından kaçma noktası da olabiliyor.
Bahsettiğin gibi, maddi ya da yaşam düzeniyle ilgili sorunları olan birinin sadece spiritüel çalışmalara odaklanması, hayattaki diğer sorumluluklarını ihmal etmesine sebep olabilir. Bu biraz, dengenin kaybolması gibi… Halbuki spiritüel çalışmalarda bile denge, hayatın her alanında önemli vurgulanır. Ama tabii herkes kendi yolculuğunda, ve o yol bazen bize anlaması zor gelebiliyor.
Belki, kuzenin için "olay yargılamadan" sadece onunla konuşmayı deneyebilirsin. Bu tip insanlarla konuşurken anlayışlı ve açık olmak gerekli çünkü sert yaklaşılarak hiçbir şey çözülemez. Ama moralini bozma! Unutma ki herkesin bir yolu, ve eğer şu an bu yöntemin ona fayda sağlamadığını düşünüyorsan, zaman gösterecek.
Kendi yolunu izlerken dengeli ve enerjik kal 🤍✨