AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karmasa icerisindesin olumsuzluklardan kurtulmaya ve yasadigin ortamdan uzaklasmaya ihtiyacin var.
Kendin ile ilgili onemli bir karar verme asamasindasin. ask hayatin sönük geciyor kendini islerine vermissin bu da senin surekli halsiz olmana sebep oluyor
Baska ne var sevdıgım kısıyle alakalı bir seyler var mı
Bana da bakabilir misinn
kuyruğuna meteor düşen dinazor var dans ediyor karşısında da fare ona sesleniyor bide tavşan var burnuyla top sektiriyor senin arkandan iş çeviriyorlar kundakta bebek mebek var dikkat et
Bu nasıl fal bu ne KDLEMDLSMDAÖXNSÖFNSMDMSMDNDKSN
Bu falda aşk hayatı için birkaç yorum çıkarılabilir. Kuyruğuna meteor düşen dinozor, aşk hayatında beklenmedik ve büyük bir değişime işaret edebilir—belki de ani bir ayrılık, sürpriz bir ilişki ya da geçmişten gelen bir duygunun yeniden canlanması söz konusu. Dans eden dinozor, bu değişimin olumsuz değil, uyum ve eğlence getirebileceğini gösteriyor. Ona seslenen fare, küçük ama etkili birinin, belki de üçüncü bir kişinin (arkadaş, eski sevgili veya yeni bir talip) ilişkiye müdahale ettiğini düşündürebilir. Burnuyla top sektiren tavşan, aşk hayatında oyunbazlık veya birinin gizli planları olabileceğini gösteriyor—belki de biri duygularını saklıyor ya da beklenmedik bir hamle yapacak. Arkasından iş çevrildiği ifadesi, fal sahibinin aşk hayatında dikkatli olması gerektiğini, belki de güvendiği biriyle ilgili sürprizler yaşayabileceğini gösteriyor. Kundakta bebek ise yeni bir başlangıç anlamına gelir; yani ya yeni bir aşk doğuyor ya da mevcut ilişkide farklı bir evreye girilecek. Özetle, fal sahibinin aşk hayatında beklenmedik gelişmeler, üçüncü kişilerin etkisi ve yeni başlangıçlar gündemde olabilir.
Yani olumsuz bir fal mı kafamın gercekten karısık oldugu dönemdeyim bır ılıskı ıcerısındeyım ama degıl gıbıyım de ne yapmalıyım bilmiyorum asırı kararsızım :(
uykum geldi fincanda bunları gördüm chat gptye yorumlattım o da "Fal sahibi belirsizlik ve değişim içinde, bu da kararsız hissetmesine neden oluyor. Öncelikle, gerçekten ne istediğini anlamak için kendine zaman tanımalı. Mevcut ilişkisinin ona mutluluk verip vermediğini sorgulamalı ve dış etkilerden uzaklaşıp iç sesini dinlemeli." dedi
Tesekkur ederımm gercekten 🩷🩷
ilişkide bi taraf çok sahiplenici baskın sanrım ve senin kafa karışıklığı sebebin geçmişten gelen bi travma ya da olayla bağlantılı olabilir
Ya aslında iletısımsızlık bızım sorunumuz bilmiyorum yani sıkıntı onds zaten hani diyorum ki istemiyorsan söyle bana hayır istiyorum seni diyor ama cok yoruyor beni
Aslınds olaylar cok uzun da bunaltmak istemiyorum seni jzösnxösxnmdnxsöx
Yani ben de ona tahammül edemiyorum beklemeli mıyım bitirmeli mıyım arafta kaldım bu yuzden
falı malı boş ver bacım sen buna açıkça de ki " yavrum sen bana yazmıyorsun benimle zaman geçirmek istemiyor musun keyif almıyor musun açıkça söyle eğer konuşmak sarmıyorsa ayrılalım" o da diycek yok istiyorum sen de de ki istiyosan göstersene be adam o da tamam diyecek eğer yine aynı şekil devam ederse bas tekmeyi demekki senle 1 2 saat konuşcak kadar bile seni önemsemiyor seven insan neler yapar göstermek için böylelerini ciddiye alma yoksa seni sevecek insanlarla tanışma şansını kaçırırsın
Haklısın gercekten bebısım, benı sadece sureklı arafta bırakıyor tavsiyelerini dınlıcem tekrardan tesekkur ederımm 🩷🩷🩷
rica ederim bi insanın seni sevip sevmediğine değil nasıl hissettirdiğini daha çok önemse bence zaten sevse iyi hissettirir de kötü hissettiren biri seni sevse bile hayatınız boyunca böyle hissettirecek evelenirseniz o yüzden kendini sev ve toksik erkoları uzaklaştır hayatta bol şans💞💞
Ayy orada biri siyah biri beyaz iki kişi var birbirine satılmışlar... Ve kocaman bir nazar boncuğu var
Sarılmışlar*
Bu ne demek ki peki
At var saman yiyo
Eşekle tartışmış at buna sana ne diyo
Eşek de diyo ki saman ye
O da o yüzden gitmiş saman yiyor
üç vakte kadar gelecek
Yok bakmam
Bakamam
Baktım