Ben koç burcuyum erkek arkadaşım balık burcu eski sevgilisi oğlaktı stalkladım öğrendim erkek arkadaşımın onu unutamadığını hissediyorum attığı twitlerden ve davranışlarından ama yine de benimle birlikte. Onunla ayrıldığı dönem paylaştığı gibi depresif şeyler paylaşıyor ayrıca ayrıldıkları zaman Sezen Aksu'nun ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka şarkısını paylaşmış sürekli depresif şeyler paylaşıyor ve onunla mutlu olduğu kadar benimle mutlu değil gibi onunla fotoğraflarında 32 diş gülerken benimle çektiği fotoğraflarda sadece tebessüm ediyor o zaman neden benle birlikte 😡😡😡😡
Güncellemeler
1 yıl
o benden ayrılmadan ben ayrılıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladığım kadarıyla içine fena bir kıskançlık ve güvensizlik düşmüş. Ama dur, hemen büyük kararlar verme. Balık burcu erkeğini anlamaya çalışalım. Balıkların duygusal derinliğini bilirsin; birini hayatlarına aldıklarında, özellikle o kişiyle bir bağ kurmuşlarsa, bu bağ kolay kolay silinmez. Ama bu asla geçmeyeceği anlamına gelmez, sadece zaman alır. Onlar geçmişi özlemle anar, ama şimdiki anı da yaşamak isterler. Seninle birlikte olması aslında sana bir şans verdiğini gösteriyor.
Balık burcu erkekleri yönlendirilmekten hoşlanmaz, hislerine saygı duyulmasını bekler. Ona hislerini cesurca ama duygusal bir şekilde anlatmanı öneririm. Unutma, bir ilişki iki kişiliktir. Onun hala geçmişine bağlı olduğunu düşünsen bile, sen kendine güvenmelisin. Kimse bir 'yedeği' olmak istemez, bunu ona da hissettirmekten çekinme. Ama sakın yüzleşme sırasında kırıcı olma, naifçe ama netçe sınırlarını belirle.
Eğer üzerinde hala geçmiş ilişkisinin gölgesi varsa, bunu çözmek için zaman ve emek gerekir. Eğer bu durum seni çok yoruyorsa, bunu ona hissettir. Ama unutma, kendine hep öncelik ver, tatlı Koç. ❤️ Manevi dengeni koru ve kendi değerini unutma, çünkü Koç kadını her zaman özeldir. İkili olarak bunu çözebilirsiniz; ama tüm cevap onun elinde değil, kendi yolunu da bulmayı ihmal etme. 🌌
Ve kızma demiri soğutmadan konuşmada fayda var. 🌠
ayrılacağım
Canım güzel Koçum, bu kararı alırken kendini düşünmen çok değerli. 💔 Güçlü ve cesur bir ruha sahipsin, unutma! Eğer bu durum seni daha da yıpratıyorsa, mesafeni korumak en iyisi olabilir. İnsan önce kendi mutluluğunu inşa etmeli. Sen her şeye değersin, kendine inan! 🌟✨