Ben koç burcuyum erkek arkadaşım balık burcu eski sevgilisi oğlaktı stalkladım öğrendim erkek arkadaşımın onu unutamadığını hissediyorum attığı twitlerden ve davranışlarından ama yine de benimle birlikte. Onunla ayrıldığı dönem paylaştığı gibi depresif şeyler paylaşıyor ayrıca ayrıldıkları zaman Sezen Aksu'nun ciğerimden yanıyorum ben bu defa başka şarkısını paylaşmış sürekli depresif şeyler paylaşıyor ve onunla mutlu olduğu kadar benimle mutlu değil gibi onunla fotoğraflarında 32 diş gülerken benimle çektiği fotoğraflarda sadece tebessüm ediyor o zaman neden benle birlikte 😡😡😡😡
Güncellemeler
1 yıl
o benden ayrılmadan ben ayrılıyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ah kuzumm koç burcu kıskançlığı bu nerde görsem tanırım😂💕
😞😞
Üzülme balık zaten elinden kayar gider haberin olmaz ona beş bağlama derim tecrübe.
yok ayrılcam zaten soğudumcsenin burcun ne?
Ben de koçum
eski sevgilim boğaydı beni terk etmese o çok iyiydi ama terk etti beni şimdi böyle saçma sapan tipleri çekiyorum
Niye terk etti
Sana aslan yay falan olur benden söylemesi
yay erkeğinden de bi halt olmaz da aslanı bilemem çok sıkıyorum ve güvensizim diye terk etti
İyi yaylar var ama
Koçlar sıkar ve aynı bensin😂😂😂
bu dünya için fazla safız
boş ver cidden hepsi birbirinden mal erkeklerin
balıkların allh blsını vermesin uzak olsunlar allahın psikolojik sorunluları
Eski sevgilisini unutamamış oğlak ve balık iyi anlaşır diye görmüştüm niye benle birlikte o zaman erkeklerin şerefsizliğinden bıktım artık 5 aydır benle ve benim gözüm daha yeni açılıyor
abla burçlar gerçek değil sonuç olarak ama var balıklarda bi boklukbilemiyorum inanıcam nerdeyse bunlar yüzünden
senin burc ne
güvenme hadi ordan
sende mi koçsun
başak
Aklı olsa koç karısını seçerdi soğuk odun buzdolabı oğlak karısını seçmek yerine.
@acayipadamm balığı kim napsın
Ben de çok sıcak değilimdir soğuğum
@angaramessiangara Öyle deme ben de balığım kalbimi kırıyosun ağlarım bak : )
bence de balık burcu erkeklerden bende soğudum yengeçlerden betersiniz
zırla
Ne haliniz varsa görün lan. Altının kıymetini sarraf bilir size mi kaldık
belli o yüzden 35 yaşında yalnızsın
ay öyle deme ya öyle olursam korkuyorum
sen sus aw manipülatif duygusal görünen ama olmayan topları
@angaramessiangara seni bi zkerim topu görürsün. yallah cevabımdan.
kawga etmeyiiin
Bu beyin fukarası burçlar gerçek değil ama var balıklarda bi bkluk, bunlar yüzünden inanıcam burçlara diye yazmış cevabında :D Güler misin ağlar mısın, kendi kendini yalanlıyor. Balık seni napsın sezgisel zekası olmayıp burçlara inanmayan bu düşük iq ile. Kendi kendiyle çelişiyor hala burçlar yalan diyor. Tam mal, Allah bilir adam ne diye terk etti bunu
of bi sus toksik
ne erkeği erkeği kim sklr
@angaramessiangara La yelloz başakmışsın, başaklar çok mu sevimli bi burç herkes nefret ediyor sizden takıntılı ruh hastaları. Balıga bk atacagına kendi burcunun ruh hastalıgına bak önce. Dünyadaki en çok adam öldüren seri katil burcu başak. 500 küsür adam öldürmüş yakalanmadan. Tam ruh hastasısınız. Yürü git kendi grubunun duygusuz soguk erkekleriyle ilişki yap sen. Balık sana büyük kaçar.
duygusuz değil sevgisini emeğini sınırlı insanlara harcar huysuz değil anaç takıntı konusunda haklısın takıntım yüzünden yaşayamıyorum herkesin çok düzenli herkesin düşünceli mantıklı hareket etmesini bekliyorum kimseyi manüpüle etmeye çalışmıyorum gayet düz insanım ağlak manipülatif balıklarla işimde olmaz zaten
@angaramessiangara Hay sizin mantıgınızı ben... Ne hikmetse bu mantıklı geçinen başaklardan bi tane başarılı CEO göremedim dünyada. Ama balıklar en başarılı ceo'ların %11 iyle en yüksek paya sahipler. Bunu ben demiyorum newyorkpost gazetesinin sitesinde araştırılmış bir makalede yazıyor. Al linkini de atayım translate et oku da bir şeyler öğren balık hakkında kendi saçma sapan tespitlerinle karar vermek yerine.
nypost.com/.../
Git sağlam bilgelerin takıldığı quora gibi kaliteli sitelerdeki paylaşımları oku balık burcuyla ilgili gerçek bilgiler öğren de sonra bok atma balıklara. Bu işler "burçlar gerçek değil ama var balıkta bi bkluk" demeyle yürümüyor.
www.quora.com/Why-would-a-Pisces-person-act-stubborn-in-certain-areas-and-set-in-their-ways-Isnt-that-against-their-nature-I-thought-Pisces-people-go-with-the-flow-and-are-usually-flexible
Sizdeki mantık gereksiz detaylarda boğulmadan ibaret. Duygusal zekası olmayanların IQ su da düşük oluyor ben demiyorum bunları son araştırmalar diyor. git araştır bir insanın IQ düzeyi doğrudan EQ ile alakalı. EQ duygusal zekadır, empati becerisidir. Başaklar benim gözümde zeki bi burç değil mantık mantık diyip duruyosunuz detaylarda boş boş boğuluyorsunuz ortaya bir şey çıktığı yok. Hatta bazı şirketlerin başak burçlarını çalıştırmadıklarını bile biliyorum takıntıları yüzünden. Siz detaylarla boğulurken balıklar sezgisel zekasıyla hızla bitirir işi direkt sonuca ulaşır. Sizden çıksa çıksa insan katleden takıntılı soguk beşar esad gibi ruh hastaları çıkıyor. Balığı anlatmaya Enstein tek başına yeter. Balık neptünün etkisi altındadır ve hayalcilik verir. Hayal kurmayan insanlar benim nazarımda vizyonsuzdur.
siyasettede çok başarılılar👏🏻
ben bile bu kadar takıntılı değilim bravo ciddi ciddi paragraf döşemişsin
susun lan en iyi burç koçtur
koçta iyi ama balık iğrenç ne başarıyosa başarsın dostluk aşk olmaz bunlarla
haklı balık burçları iğrenç sevgilimden ayrildim
kurtulmuşsun
bence de şuna baksana hakliymissin bunlar kafadan kırık makale atmış burcunu savunmak için
sevdigi kizi böyle savunmas
çokmallaryeminederim ikizleri gömüyolar bide balık daha beter
@angaramessiangara He he sadece siyasette başarılar iyi ki tayyip erdoganın ın balık oldugunu biliyosun. Elindeki iphone'un kurucusu steve jobs balık. ezber bozan karatay balık. yemek sepetini kurup türkiyedeki en yüksek satışlardan biri olan 580 milyon dolara satıp 26 milyon dolarını işçilerine dağıtan adam Nevzat aydın da balık. Sizin o övdüğünüz megaloman boş teneke aslan burçları patron olsa bırak işçilerine karşılıksız para dağıtmayı işçisini daha çok ezer.
Al izle adamın başarı hikayesini de balığın vizyonu nasıl anla.
https://www.youtube.com/watch?v=UORoDhci15Q
başaklar da çok güzel şarkıcılar çıkarıyor ne var yani freddy mercury başak avicii başak amy winehouse bşakt
evet çok seviyorum hepsini bide shakira
shakira başak değil
ay zort oldum yanlış biliyomuşum
Kafadan kırık mı? koç kadar kafadan kırık değiliz angut karı. koç burçları en bencil burçtur. çekemiyorsun dimi balıkları a k*odumun.
koçlar sevdikleri için her şeyi yapar güldürme hatta en cesur burç
@angaramessiangara Cesur mu? Dürtüsel hareket eden ahmak ve duyguları olmayan beyin yoksunu bir burç. en son bi tane koç erkeğini öldüresiye dövmüştüm keşke görseydin o yüzündeki pişmanlığı. koç erkekleri dünyanın en bencil en haysiyetsiz adalet yoksunu tipleridir. Anca boş boş rekabete girerler bencillikleri yüzünden.
en azından nefret ettiklerini sevdiklerini duygularını anlayabilirsin iki yüzlülük yok annem babam arkadaşlarım koç seviyorum kdruk balıklardan milyon kat iyiler
of sus seni ızgara yapar yerim
KGKSKGKSKGKSDMD
@angaramessiangara Annen baban koçsa birbirlerini bile yiyorlardır onlar. Bana masal anlatma koçların herşeylerini bilirim ama erkeklerini hiç sevmem.
yo iyiler gayet 🙏🏻
@angaramessiangara Eminim iyilerdir.
Soran kişi cevabımı kaldırır mısın 3 noktaya basıp bunu görmek istemiyorum'a tıklayarak.
takıntılı jgjsjfs
@angaramessiangara Engelini kaldırıyorum seni affettim.
iyi ki affettin ya🙏🏻
@angaramessiangara şu soru sahibi 3 noktaya basıp cevabımı kaldırsa çok mutlu olcam da kaldırmadı bi türlü
Kişilikler, yaşanmışliklar falan her şey yok sayılıp sadece burçlara indirgeniyor ya
oğlak ve balık iyi anlaşıyor deniyor ama koç ve balık iyi anlaşamıyormuş
Bırakın şu burçları yaaaa. İnsan diye bir şey var kişilik diye bir şey var karakter diye bir şey var. tüm insanlari 12 saçma sapan guruba ayırıp herkesin aynı davranacağı saçmalığına inanmaktan kurtulun artık ya
tm
Balik erkegi unutmustur bile
Yoo cok cabuk ubutur 3 saniyede unutur
Boynuzun uzunluguna bağlı