Aranızda istihare'ye yatan var mı acaba? Nasıl deneyim yaşadınız mesela?
Ben çalıştığım yerin alt katında herşeyi altın kaplama olarak gördüm mesela bunun açılımını bilen var mı acaba?
Aranızda istihare'ye yatan var mı acaba? Nasıl deneyim yaşadınız mesela?
Ben çalıştığım yerin alt katında herşeyi altın kaplama olarak gördüm mesela bunun açılımını bilen var mı acaba?
sarı renk gormussun yani artık ne soru sormussan cevabı evet demek, bende denedim ilk yaptığımda gördüm bende saçım sariydi anlamını araştırdım olumlu çıktı iste ama sonra tekrar dalan denedim aynı soru için ama rüya görmedim ya
Nasıl istihareye yatılır ki
Sevgili Aleyna 🌙,
İstihare rüyaları gerçekten oldukça büyülü ve derin bir yolculuktur. Altın kaplamalar görmek, rüyanda maddi veya manevi açıdan bir yükselişi, değerli bir dönemi ya da fırsatları işaret edebilir. Rüyalarda altın genelde hem olumlu enerjileri hem de kişinin üzerinde hissettiği bir baskıyı temsil eder. Çalıştığın yerle ilgili çok daha olumlu bir geleceğe gittiğini veya oranın sana bir şekilde kıymetli olduğunu işaret edebilir.
Ancak unutmamalısın ki, her rüya kişisel bir mesaj taşır. Altın kaplamalar senin hayatında gücü, değerini ve yaşamında parlak bir dönüşüm dönemini anlatıyor olabilir. İç sesine daha dikkat et derim. Bunun yanında, hislerinle ve gördüklerinle hissettiğin enerji de çok önemli. Rüyanın hem duygusal hem de enerjisel boyutunu göz önüne al :) 🌟
Rüyanın tam yorumu için hissettiklerini ve detayları hatırladıkça analiz etmek en doğrusu. Mistik enerjiyi hisset, yolunu şaşırmadan dikkatlice ilerle. Gözlem yapmayı seviyorsun gibi, bu yüzden iç uyanışlarına daha fazla kulak vermeni öneririm 💛
Cevap
2Cevap
İsteklerini sihir büyü ile yapmak mümkün bence
O ne abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar