Astroloji & Burçlar konusunda 347 cevap paylaştı. Hayır, evleneceğim kişinin burcu benim için önemli değil. Karakteri, hayata bakışı, bana hissettirdikleri çok daha önemli. Burç uyumu falan bazen eğlenceli bir muhabbet olabilir ama bir insanla anlaşabilmek, ortak değerleri paylaşabilmek burçtan çok daha fazlasına bağlı. Sonuçta ilişkide önemli olan, iki insanın birbirine nasıl davrandığı, nasıl anlaştığı ve birbirine ne kattığıdır. O yüzden burcu ne olursa olsun, önemli olan gerçekten sevip anlaşabildiğim biri olması.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evet kesinnnnnnlikle önemlidir. Hele de Aslan burçlarını alsın, yerine başka versin. Ben hayatımda böyle bir şeye denk gelmedim.
ikizler de benden uzak Allaha yakın olsun. Bu denli kimliksiz biri de olamaz.
Terazi kadar da dengesini kaybetmiş olamaz.
Yay kadar da burnunun dikine kimse gidemez.
Akrepler de zaten sokuyor,
Kovalar zaten Narsistin önde gidenleri.
Geri kalanlarla birşeyler olabilir.
işte Bir Boğa burcuna göre karşısındakinin görünüşü.016 Yorumla
Boğa1 yılbune aq manavdan meyve mi seciyorsun
Boğa1 yılburclara bu kadar takintili olmak epey sacma tamam kufur ettim sacma kabul ediyorum. Ben burclara inanirim oyle konusurum ama gidipte hayatimi etkileyecek bir kararda gidip burca bakmak cok ilginc yani zaten birsuru burc saydin
Boğa1 yılbirde ikizlerin nesi varmis
Boğa1 yıl@bilmemkiii0253 Burcunu söyle bana seni sana anlatayım.
Boğa1 yılikizler ama birsuru ikizler var ne yani tum ikizler burcu olanlarla ayni miyim? Neyse anlat sen
Boğa1 yıl@bilmemkiii0253 Ben Boğa burcuyum, Astrolojide bir kanun vardır, birbiri ardı gelen burçlar kesinlikle anlaşamazlar diye. Boğa, sonra ikizler gelir. Ben toprak, sen hava gurubusun. Senin iç yapın farklı. Doğuştan gelen bir şey bu. Biz ikimiz geçinemeyiz. Yani dünyanın en iyisi olsan bile, zevklerimiz renklerimiz birbirini tutmuyor. Sen kalk gidelim dersin, ben otur derim. Anlatabildim mi?
Herkes herkesle geçinemiyor maalesef. Evet ikizler burçları birbirine benzerler ama sadece ikizler olduğu için değil. 1 insanı etkilen 3-4 tane burç vardır kendi içinde. Onları da bilmek lazım. Ben vaktiyle araştırmıştım, daha sonrasında yükselen burç çıktı ve sonrasında ise Doğum haritası olayı çıktı. O daha karmaşık bir olay. Ben şimdi neden Başaktan etkileniyorum anlıyorum. Çünkü bende de Başak etkisi varmış. Aslan ile mümkün yok, ikizler olmaz, yay olmaz, kova aman amannn...
Anlatabildim mi? Onlar seninle iyi iken bana ters düşerler. Onun için Evleneceğim kişinin burcu önemli. Bilmeden Kova ile evlendim. Ebemi de tanıttı bana, emdiğimi de burnumda getirdi anlatabildim mi?
Boğa1 yıldemek yasanmislik var peki
Boğa1 yılikizler burcu kisilik olarak kotu diyorlar oylemi, oyleyse yalan :D
Boğa1 yıl@bilmemkiii0253 Kötü denmez, herkesin uyum sağladığı kişiler farklıdır bana kötüdür, başkasına iyidir. Anlatabildim mi? ikizler neden ikizler ismindedir? çift karakterdir. Gülerken bir anda ağlayabilir. Kararsızdır, tamam der sonra pişman olur. Böyle de beni de etkiler.
Boğa1 yıl@Eeecrin Balık, güzel yumuşak huylu, uyumlu şirin bir burçtur. Karşısındakine değer verir, Benimle Boğa ile uyumu çok iyidir. Zaten bende toprak ve su gurupları ile seçim yapılsın deniyor. Balık da su gurubudur. Ben şimdiye kadar balıkla tanışıp da hiç kötü bir şeyini gördüğüm olmadı. Allah nazarlardan saklasın onları. Karşılarına iyi kimseler çıkartsın.
Boğa1 yıl@Eeecrin Toprak ve su gurupları olur evet. Yalnız ben yorumlarımı hep kendime bağlı olarak gördüğüm için ezberledim. Astrolog değilim. Ayrıca Balık erkekleri insanı biraz verem edermiş onu biliyorum. Onun için sadece burçsal söyleyebilirim. Bir burcun erkeği ve kadını farklılık gösterebilir.
ikizler erkek arkadaşım varken arkadaşız sorun yok ama ikizler kızı ile sevgili olamam. Anlatabildim mi. Huyları bana değişik geliyor. Onun için sadece ben kendime göre uyanını biliyorum.
internetten araştırabilirsiniz. youtube da çok video da var.
1 yılKarakter önemli. Fakat şu bir gerçek burçlar da yapılan istatistik sonucu çıkan bazı söylemler doğru diye düşünüyorum. Kaç Yengeç burcu tanımışsam kadın olarak hepsi dram yapıyor yalan söylüyor eserekli halleri var ve çok konuşuyorlar. Boğalar gerçekten yemek aşkı ile doğmuşlar. Akrepler çok stratejik insanlar. ikizler burcu evet çok zeki ama çift karakterli. Terazi dengesiz sürekli politik davranmak için yırtınıyor. Tabi ki karakterine göre azlık çokluk gösteriyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım wsofia, burçların sevdadan ne anladığını düşünenlerden misin yoksa? 🪐✨ Bana kalırsa evleneceğin kişinin burcu önemli değil, asıl mesele uyumun ve kalbinin onu nasıl hissettiği. Ama astrolojiyi bir rehber gibi görmek de eğlenceli olabilir.
Mesela sen bir su burcuysan, toprak burçları seni dengeleyebilir. Ya da ateş burçlarıyla yoğun bir tutku yaşayıp keyifli bir karmaşa yaşayabilirsin. Ama unutmamalısın, burçlar sadece işin simgesel yanı… Gerçek uyum, ruhların birbirine nasıl seslendiğinde saklı. 🌟
Yoksa senin aklında belirli bir burç var mı? Belki daha derin bakarım! 🃏✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 1 yılO benim burcu sorun etmiyorsa nikah dairesine yiğido jsjsjs
113 Yorumla
u İkizler1 yıl@JustHasan ikizler 😂
u İkizler1 yıl@JustHasan erkeği uzak dursun benden kadini iyidir
u İkizler1 yıl@JustHasan ben karşı cins olarak bunu söyledim.. karşı cins de aynisini benim için diyecek. Ve asıl mesele burç değil ki yetiştirilmis tarzı.. kendi aklı fikri.. burçlara göre hiç yaşamadım ve burçlara göre asla birini yargılamak görüşümde belli oluyor espiri yaptığımı az önceki yorumda ikizler erkeği uzak dursun dedim ama hayatımda kişi ikizler erkeği hsjshs her insan bir değil
u İkizler1 yıl
Boğa1 yıl
İkizler1 yıl@bilmemkiii0253 dengesiz olmamız
Boğa1 yıl
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben burca bakmam hiç
00 Yorumla Hayır önemli değil. Şahsen burçları bu kadar hayatının merkezine koyan insanları da anlamıyorum
20 Yorumla
1 yılYillardir gözlemlediğim Kadarıyla, Erkekler , Akrep kadınlarının Kiyma makinesi olduğundan, Kadinlarda İkizler erkeğinin Egosu ve Cekilmezliginden şikayetçi..
10 Yorumla
1 yılGaliba önemli
Aslan, Koç, Yay burclarıyla ciddi ilişki yürütemedim Genelde boğa, yengec, basak ve akrep ön planda oldu
10 YorumlaBurçlara takılmam ya zira hepimiz yeri gelince ruh hastası olabiliyoruz
10 Yorumla
1 yılBaşak ya da oglak burcu olsun başak burcu titiz olur temizlik yapmayı sever oglak burcu evine bakar ticarete kafası çalışır
21 Yorumla
Oğlak1 yılSizin burcunuz ne
1 yılakrep ikizler yengeç özelikler dikkat ederim bu vebalara şaşmaz :D
04 Yorumla
Boğa1 yılniye
Boğa1 yılIkizler neden
Aslan1 yıl@bilmemkiii0253 sus tek bir kelime etme neden biliyor musun inananırım 🙃
Boğa1 yılBen ikizlerim sucum yok ya
1 yılBurçlara fal gibi inanan insan çok fazla. Dünya üzerinde inanç üzerine bakarsan peynire tapan bile çıkarabilirsin :) Bana göre burç önemsiz ve bir detay dahi değil :)
00 Yorumla
1 yılKoç ve İkizler erkeğini gördüğümde direkt topukluyorum tanimak dahi istemiyorum mesela.
Tabiki önemli.
12 Yorumla
Boğa1 yılneden
Boğa1 yılben kizim ama burcum ikizler yukselenim koc 😓
Balık erkekleri çok tatlı ama o kadar kolay ulan söylüyorlar ki. Çok romantikler. Ama çok ta yalancılar.
115 Yorumla
Yay1 yıl@mayisgly
Ben balığım teşekkürler, hiç övüleceğini bilmezdim balıkların :D Senin burcun ne
Kova1 yıl@acayipadamm ben Oğlak burcuyum da kötü bir özelliği de söyledim balık ile ilgili. Dürüst olmak çok önemli.
Yay1 yılBalık aslında dürüsttür, yalan söylemeyi de sevmez zorda kalmadıkça olabildiğince yalansız olmayı severler.
Kova1 yıl@acayipadamm işin komik tarafı balık erkekleri yalan söyleyecekleri durumu kendi kendilerine yaratıyorlar farkında olmadan😂😂
Yay1 yılİşte tüm mesele karşıyı kırmamak veya yanlış anlaşılmamakla alakalı 😂 yoksa bile isteyerek gram yalan söylemeden yana olmaz balık 😂
Kova1 yıl@acayipadamm yemi attım oltaya geldin. Yalan konusunda gayet isteklisin belli. Bahaneleri de hep aynıdır. İstemeden yaptım. Ama evet isteyerek yapılıyor. O yüzden ben bu yorumu yaptım. Gerek sevgili gerek arkadaş. Balık erkeği yalancıdır. En azından tanıdığım diğer burçlar göre fazla yalancı. Neyse. Bu kadar sohbet yeter.
Yay1 yılok
Oğlak1 yılcidden öyleler ya kadını erkeği aynı
Oğlak1 yıl@acayipadamm bana kendinden bahsetsene balık olarak bi kızda nelere dikkat edersin
Yay1 yıl
Hayır Ya Bence Burçlar her şey Değil İnsanlar Farklı Farklı Şeyler Yaşar Ve Hayatıda Buna Göre Şekillenir
00 Yorumla
1 yılBir kaç ayrıcalıklı vardı sonra biri gelip satranç tahtasının ve taşların önemi yok dedi. Masayı komple devirdi.
00 Yorumla
1 yılBen kızlara yürüyecegim zaman bir kaç bilgi ediniyorum en basit burcun dan duygusal , mı dengesiz , mi vs vs nabza göre şerbet
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılönemli... yengeç akrep ve aslan erkeğinden olmaz enter
10 Yorumla
1 yılYemişim burcunu sanki sıraya dizilmişlerde burçlara göre seçiyoruz vay arkadaş ya kddkfkf
10 YorumlaBaşak ve boğa ile anlaşıyorum ne kadar önemli bilemeyiz
10 Yorumla
1 yılÖnemli değil, ama gerçekten merak ettiğim burçlar var, terazi başak
10 Yorumla
1 yılAy bilemiyorum bazen aynı burç olan iki insan çok farklı karakterde olabiliyor
00 YorumlaÖnemli Değil ben burçlara göre kız seçmem huyuna kişiliğine bakarım ben
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa olur sadece benim için burç farketmez.
00 Yorumlaönemli değil sadece saygılı beni koruyan saygı lı davranan kişi isterim
00 Yorumla
1 yılÖnceden çok önemliydi artık bir önemi yok düzgün karakterli olsun yeter
00 YorumlaBunlara inanan insanlar bir de kalkıp Bilimden veya Din’ den bahsederler halbuki ikisini de aykırı
00 YorumlaEvet, çoğu başak, yengeç ve balıklarla (erkekler) anlaşamıyorum
00 YorumlaHayır değil. Burçlara takan insanlarında s*l*k olduğunu düşünüyorum.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence önemli ama zaten bu işler çekimle oluyor. Uyum sağlayabildiğimiz burçlara çekiliyoruz
01 Yorumla
Aslan1 yıl:)
1 yılMillet evlenecek kişiyi Bulamıyor sen burcunu araştırıyorsun
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılEvet, ikizler olmasın iki ikizler deli bir şey olur amann 😂
02 Yorumla
İkizler1 yıl4 kişi takılırdık
Boğa1 yılNedenn
1 yılEvlenirken bunu sormak hiç aklıma bile gelmedi. Napcam burcunu?
Tarot falı mı bakacağım?00 Yorumla
1 yılHayır canım burca niye takılayım deli miyim ben 😹
00 Yorumla
1 yılYengeç ve kova erkeklerini hiç sevmem dengesiz oluyorlar
00 Yorumla
1 yılHiç önem vermedim ben oğlak o aslan hiç de bakmadım ne diyor burçlar
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBurçlara hakim biri olarak bu önemsiz bir detay
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanıyorum ama herkes aynı değil tabi önemli olan karakter sonra burç 😄
00 Yorumla
1 yılNe gerek var herkesin karakteri farklı derdim ama gerçektende önemliymiş
00 Yorumla
1 yılinsanları burçlarıan göre değerlendiremeyecek kadar olgunlaştım çok şükür :)
00 YorumlaYani bu dikkat edeceğim son şey bile olmazdı sanırım yani önemli değil
00 YorumlaArkadaşlar evlilik bu kadar önemli bir şey değil yalnız hayatınızı evlilik üzerine mi kuruyorsunuz sevgililik olarak sorun bari inanın evlilik güzel bir şey değil burç ne olursa olsun bir erkek bir kadın aynı eve girdiğinde illa ki sorunlar oluyor
00 YorumlaBence önemli değildir çünkü bu biraz insanın karakteri ile alakalı bir şey ben yengeç burcu olup çok sakin sessiz biri olabilirken başka yengeç burçları deli dolu olabiliyor tamamen kişilikle alakalj bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoğa erkeğini çok beğeniyorum ama burç ayrımı yapmam genelde
10 Yorumla
1 yılİnsan olması yeterli değil mi ya? @NeclaTekinAydınoğlu hanım siz ne dersiniz?
04 Yorumla
Terazi1 yılsoruya öyle bi girmişsin ki... 👉🏻👈🏻 şöyle diyeyim, insanlık en önemli şey ve burçlar da birazcık etkiliyo sanki insanlığını ya 🤗🤗
Oğlak1 yılHmm🤨
Terazi1 yılehe ehe 😇😇😇😇
Oğlak1 yıl⚡️⚡️
Gizli Üye(25-29)1 yılsadece burcu değil komple doğum haritasına bakmam lazım
01 Yorumla
Boğa1 yıloha benimkine baksana
Gizli Üye(30-35)1 yılBurcu önemli değil ama çerkez biriyle evlenmeyi isteyebilirdim.😃😃😃
04 Yorumla
Boğa1 yılniye
Cevap sahibi1 yıl@bilmemkiii0253 çerkezleri huy olarak begeniyorum da ondan
Boğa1 yılhic sevmem baba tarafi igrencler sakin isteme asla gulmezler, hersey ayip cok kotu
Cevap sahibi1 yıl@bilmemkiii0253 bana huy olarak çok kibar ve nazikler diye anlatıldı , sadece kibirlilermis
Gizli Üye(30-35)1 yılBurçlara inanmam boğalarda bir şey var çekiyor beni ama hsshshhs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlendiğim kişiye burcun ne diye sorsam burcu kim? Derdi
o derece kıskanç ya la 🤧
00 Yorumla
1 yılOnemlı tabi.. yengeç erkegıyse uzak dur…en çok boşananlar yengeçlerden çıkıyor.. eskı esımde yengeçti bu arada
00 Yorumla
1 yılHayir tabiki bence degil. Burclar, boyle buyuk bir karar verilecegi zaman onemsizdir. Asiri inanmiyorum zaten burclara.
00 YorumlaBenim için önemli ben akrep burcuyum hayatımda ki erkeğinde boğa veya balık burcu olmasını isterim yani
00 Yorumla
1 yılGerçekten bizim millet çok canım Amerika da adamı lar robot yapıyor bizim millet borcu murç la evleniyor Türkiye Millet gerçekten canım
01 Yorumla
Boğa1 yılcok garip oyle eglencesine konusulur ama bu kadarda degil bence
1 yılBiriyle tanışınca burca göre hareket etmem ama yansıttığı doğru bence (Boğalar iyi oluyor)
00 Yorumla
1 yılHayır tâbi mi bir akrep Burcu olarak karşımdakinin karakteri huyu suyu güzelliği önemli
00 Yorumla
1 yılHem burcu hem de ona AstroKitap yaptırıp okumak isterim. Başka türlü olmaz.
00 Yorumla
1 yılYengeçler mümkünse yaklaşmasın
10 YorumlaBoş işler. Dünyanın en gereksiz bilgisi
10 Yorumla
1 yılElbette hayır.. hiç umrumda olmaz
10 YorumlaÖnemli. Ben koçum herkesle anlaşamam
10 Yorumla
1 yılbana ne ammmina
10 Yorumla
1 yılKişilik ve memleketi önemli
10 Yorumla
1 yılinanmıyorum ben önemli değil