Astroloji & Burçlar Falıma bakar mısınız beni seviyor mu başkaları var mı onunla olucak mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Saygılar sevgiler Güncellemeler1 yıl Bakıniz Falıma bakar mısınız beni seviyor mu başkaları var mı onunla olucak mi? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Salçalıkalça Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% Yengeç 1 yıl İki vakte kadar ölüyorsun 0 20 Yorumla Soran 1 yıl Azraili mı gördün Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl 😔 boş ver Yorumla Soran 1 yıl Tabut mu gördün niye bosveriyim sayın salça Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl İki yıl ömrün kalmış dolu dolu yaşa Yorumla Soran 1 yıl Tamam vakit uzunmuş sağol Yorumla Soran 1 yıl Sende gör darısı başına hayat yorucu Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Unutma iki yıl 644 gün Yorumla Soran 1 yıl Peki lanet olasıca Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Canıda nasıl kiymetliymiş hemen lanet okuyo seferssiz Yorumla Soran 1 yıl Lanet okumadım esprili şirin yaklastim Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Ne kadarda şirin bir kızdın 😔😔 olsun vakitlice gidip oralarda arsa kapatirsin Yorumla Soran 1 yıl Aynen doğru diyorsun yalan Dünya'da size başarılar Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Dedeme çok selam söyle olur mu Yorumla Soran 1 yıl Söylerimde deden o hayirsizin selamını bana niye getirdin diye bana kızmasın dedene hayır yaptın mı o uzaklardan izliyor Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Vay röntgenci benimi izliyo len Yorumla Soran 1 yıl Evet cennet köşesine oturmuş elinde mısır izliyor 🙂 Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Cennette ne işi var onun yanlışlık olmasın Yorumla Soran 1 yıl Benim gideceğim yer orası olduğu için selam söyle dedin bende cennet köşesinden izliyor sandım pardon Yorumla Salçalıkalça Yengeç 1 yıl Sen neden oraya gidiyon Yorumla Soran 1 yıl Allah'ın takdiri bilemem Yorumla
ugur736299 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Balık 1 yıl Siparis veriyor :) 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne çıkmış insan inceler Yorumla
ismailcaptain Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Balık 1 yıl senden kaçıyor gibi 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Başka ne gördün Yorumla Soran 1 yıl Sevdiğimi var Yorumla ismailcaptain Balık 1 yıl nebiliyim ben aw kahin miyim fala inanacana cocuğu tanı Yorumla Soran 1 yıl Madem bilmiyorsun niye yorum yaptin zamanı mı çaldın Yorumla ismailcaptain Balık 1 yıl her şey xper için Yorumla Soran 1 yıl Haram olsun Yorumla ismailcaptain Balık 1 yıl ne değişik kızssın Yorumla Soran 1 yıl Öyle derler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İki vakte kadar ölüyorsun
Azraili mı gördün
😔 boş ver
Tabut mu gördün niye bosveriyim sayın salça
İki yıl ömrün kalmış dolu dolu yaşa
Tamam vakit uzunmuş sağol
Sende gör darısı başına hayat yorucu
Unutma iki yıl 644 gün
Peki lanet olasıca
Canıda nasıl kiymetliymiş hemen lanet okuyo seferssiz
Lanet okumadım esprili şirin yaklastim
Ne kadarda şirin bir kızdın 😔😔 olsun vakitlice gidip oralarda arsa kapatirsin
Aynen doğru diyorsun yalan Dünya'da size başarılar
Dedeme çok selam söyle olur mu
Söylerimde deden o hayirsizin selamını bana niye getirdin diye bana kızmasın dedene hayır yaptın mı o uzaklardan izliyor
Vay röntgenci benimi izliyo len
Evet cennet köşesine oturmuş elinde mısır izliyor 🙂
Cennette ne işi var onun yanlışlık olmasın
Benim gideceğim yer orası olduğu için selam söyle dedin bende cennet köşesinden izliyor sandım pardon
Sen neden oraya gidiyon
Allah'ın takdiri bilemem
Siparis veriyor :)
Ne çıkmış insan inceler
senden kaçıyor gibi
Başka ne gördün
Sevdiğimi var
nebiliyim ben aw kahin miyim fala inanacana cocuğu tanı
Madem bilmiyorsun niye yorum yaptin zamanı mı çaldın
her şey xper için
Haram olsun
ne değişik kızssın