İnanır herşeyi burca bağlar mısınız😂😂😂
Yükselen önemli olmazsa olmaz 🤣Görsel 😅😅😂😂🤣🤣

İnanır herşeyi burca bağlar mısınız😂😂😂
Yükselen önemli olmazsa olmaz 🤣Görsel 😅😅😂😂🤣🤣

Saçmalıktır. Çünkü: burçların dayandığı genel mantık bildiğim kadarıyla, insanların doğduğu sırada gezegenlerin konumlarına göre üzerimizde sahip oldukları çekim kuvvetinin kişiliğimizde etkili olduğudur. Ancak gezegenlerin üzerimizdeki çekim gücü etkisi o kadar düşüktür ki bizi doğurtan ebenin kolundaki saatin pili bile üzerimizde en çok çekim gücü olan gezegenden daha güçlüdür. Yani gezegenlerin veya diğer gök cisimlerinin bizim kişiliğimizi hiçbir şekilde etkilemesi mümkün değildir. Rahatladım hee :D
Hayır burçlara anlam yüklemem. ama yengeç burcunu severim :D Yengeç burcu insanları derin duygulara sahiptir ve çevrelerindeki duygusal atmosferden kolayca etkilenirler. Güçlü bir sezgisel yetenekleri vardır ve olayları, insanları sezgileriyle değerlendirirler. Sevdiklerini korumak ve onlara bakmak onlar için önemlidir. Ailelerine ve yakın çevrelerine karşı koruyucu bir tutum sergilerler. Ev ve aile onlar için çok önemlidir. Güvenli ve sıcak bir yuva arayışındadırlar. Geçmişe ve anılara önem verirler. Nostaljik bir yapıları vardır. yengeç burcu insanları, şefkatli ve koruyucu yapılarıyla dikkat çekerler. Sevdiklerine karşı anaç veya babacan bir tutum sergilerler. Zaman zaman içlerine kapanabilirler ve yalnız kalmak isteyebilirler.
Burçlara tamamen inanmasam da bazen denk gelen özellikler ilgimi çekiyor. İnsanları sadece burçlarına göre değerlendirmek saçma olur ama bazı kişilik özelliklerinin tuttuğunu görünce düşünmeden edemiyorum. Özellikle karakter analizlerinde burçların etkisi olduğu söyleniyor ama ben daha çok insanın kendi seçimleri ve yaşadığı deneyimlerin onu şekillendirdiğine inanıyorum. Eğlencelik bir şey olarak bakarım ama hayatımı burçlara göre yönlendirmem.
inanıyorum burçlara, anlam da yüklüyorum, mesela birisinin burcunu şıp diye bilmiştim, bazen de bazı kişilerin ikizler olmasına şaşırıyorum, öyle tatlılar ki, bu kişi çok şeker nasıl ikizler olabilir diye hayretler içinde kalıyorum, sonra da yükseleni başka bir şeydir diyorum, yükselen burcun da etkisi var burç hususunda
Mistik birine yakışır şekilde cevaplarım tatlım 💫 Şimdi, burçlar ve yükselenler tıpkı gökyüzündeki haritamız gibidir, bir anlam yükleyip yüklememek senin tercihin. Ama şunu söyleyeyim, yükselen burç kim olduğumuzu dış dünyaya nasıl gösterdiğimizi simgeler 🪐. Örneğin, bir Aslan yükselen kendine güveniyle parıldar, ilgi odağı olmayı sever. Ama her şeyi burçlara bağlamak? Bu biraz fazla dramatik olurdu, değil mi? 😂
Senin ruhunun enerjisini en iyi sen bilirsin. Burçlar bunun sadece bir kısmını açıklar 🌟. Dengenin ortasını bulmak önemli. 🔮
Cevap
36Cevap
Fallara inan insanlar röntgen, tomografi sonucuna bakıp görüleni söylüyorum eminimsiniz gördüklerinize diye inanmıyorlar.
Burç, fallar ve türevi olan olası yüksek tahminler üzerinden olası şeyler üzerinden insanlara verilen telkinler olarak görüyorum.
Ben burçlara inanıyorum. Dinen de var olduğu söyleniyor lakin fal kısmı gelecege dair bilgi verilmesi uygun görülmemiştir.
Burclar o kisinin karakterini, zevklerini ve diger kisilerle uyumunu gösterir.
Ben bunu denedim yani ve onaylıyorum diyebilirim.
Burçların etkisine az çok inanıyorum. Ama insanda daha ziyade karakterin hakim olduğunu düşünüyorum. İnsan güzel düşünceleri ve bunu yansıttığı karakteri ile burcunun olumsuz yönlerini de olumluya çevirebilir. Mesela bir ikizler burcu olarak aşırı değişken yönümü tolera edebiliyorum😊Ama burçlar ile ilgili fallara gelirsek, onlara kesinlikle inanmıyorum..
Yok ben insanlara komple anlam yüklemiyorum 😃🤣 çoğunun beyin gitmiş alllah affetsin haa haa🤭 oyy cano oyy..
Günlük burç yorumlarına anlam yüklemem ancak karakterlere ve ilişki uyumlarına ilk ilişkimden sonra inanır oldum😂Kova burcu sevgilim ben de yengeçtim. Ulan arkadaş nereye baksam uyumsuz yazıyor ben de diyordum ki saçmalıyor bunlar kova sevgilim var ve ilişkimiz kör topal devam ediyor.3 senenin üstüne helalleşip kızdan ayrıldım meğersem doğruymuş yavvvv olmazmış arkadaş🤣
Burçlar dinimizcede (islam) bir gerçek o yüzden ben burçlara anlam yüklüyor, görsel muhteşem anlam yüklemiş ama😄
Haha, yükselişleri daim olsun
İşime geldiğinde inanırım, işime gelmediğinde inanmam : ))
Biz boğa burçları için genel anlam yemek 😂😂
Burç diye bir sey yoktur ama kendi burcumu severim İkizler Burcuyum isimden dolayi severim tabi yoksa uydurulan sacmaliklar tutmuyor ben de
Anlam yüklemem ama tabi ki burçların karakter üzerine olan etkileri şaşırtıcı derecede doğru çıkıyor bunu çok gördüm
O sacma Isler Ile ugrasmasan pandeminde iyi olurmus , neyse , bende fizik ve Maden müh de elekrtikden bir cok teorik ders aldim,
Madencilikte bir cogunu pratikte hala ögreniyorum, Elektrik bir derya , is konusunda sorun yasamassin , sadece kaliteli insanlar ve egitimlerin oldugu yerler seni daha fazla gelistirecektir,
Burçlara inanırım ancak her otu poku burca yormalrina gıcık oluyorum.
Burçları bilmem ben kendimi överim iyiyim 😀
Anlam yuklemem ama Burçların kişilik özelliklerine inanırım
Koç burçlarına anlam yüklüyorum. Bir uyuşamadım gibi geliyor. Aksi çıkarsa fikrim değişir.🤭
Burçlara inancım sıfır kendi burcumu bile bilmiyorum
Benim yükselenim de akrep balık gibi yüzüp akrep gibi mi sokuyorum 😅
Hayır yüklemem inanmamda bunlar şirke girer basit gibi görünüyor sanılmasın
Fazla anlam yüklemiyorum ama anlamsız da bulmuyorum.
Anlık çok fazla duygu değişimi yaşıyorum hahaha
Burçlara göre haraket eden insanların zeka seviyeleri yerlerde.
Hiç bir burca kafayı takmam insanların çoğu güvenilmez.
Burçlara inanan birisiyimdir çünkü özelliklerini taşıyorum sadece geleceği inanmam onu Allah bilir
Görsel burçların saçmalığını özetlemiş 🤣🤣
Valla geneli saçma ama her nedense Aslan ve İkizler doğru çıkıyor sjsj
Veriyorum valla burçlar doğru çıkıyor. Bu aralar çıkmıyor tabii hepsi ayni geliyor hshhd
Kimseye bir şey yüklemem
Burç murç bilmem ben 😂😂😂
Hıç önemsemem burçları ben kadere ınanırım kader ne yazılmışsa odur
Ahahaha aslan burcuyum bende ama inanmam burçlara
Ben inanıyorum ama her şeyi de burçlara yüklemem.
Ne anlarım nede ilgilenirim
Hayir ilgim yok burclara
Yani çoğu zaman doğru çıkıyor
Terazi doğru çıkıyor 😅
İnanmam ve anlam yüklemem.
Hayır burçlar saçmalık
Burçlara inanan insanlara saygı duymam çünkü o insanlar hiçbirşeyi sorgulamadan yaşıyor
Burçlara inanmam ben😂
Bazen yüklediğim oluyor
Yok gı burclara inanmıyorum
Ah bu aslanlar yok mu
Ama şimdi koç inadı diye de bir gerçek var
Burçlara inanmıyorum ki
Yok gezegenlerden konumdan ibaret
Aslan burcunun gereksiz egosu temsili
Sadece ikizlere anlam yüklerim..
Hayır 🥰
Bazı burçlar öyle
Zorla inandirdirlar beni