AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kararsızlık yaşıyor msn
boş boş işler
Dimi yaa yok mars venüsle kavuşuma giricek para sahibi olcaksın , yok satürn jüpiter e halka dansı yaptı hayatının aşkını bulucalsın bence de saçma.
Bu inanmamış halin mi teyze
Hee yorumlasana dayı
Ananı yorumlarım ben anca astroloji bilmem
Şşey Göbeğinle meksika dalgası falan yapıyorsundur. ya da mekana girdiğinde önce göbeğin selamün Aleyküm diyor sonra sen.
Şişko ya burgerleri gömmekten beynine oksijen gitmiyor kızın
Reelimi bilsen saniyesinde ayaklarıma kapancak basit bir insansın beynin yüzeysel çalışıyor
İstediğini söyle soruda olumsuz yorum yapan ezikler sadece 2 3 kişi diğer herkes iltifat etti senin foton bile yok yazık çirkin astroloji bağımlısı ergen🤪🤪🤪
Olumsuz falan değil milleti boş boş terslemişsinz gördüm profil fotom yok sende gizliden sormuşsun koca göbeğinden o derece utanmışsın haha
Sitedeki arizona kertenkelelerin olumlu yorumlarını dikkate alman ayrı üzücü haha
Bitch byee💅👋
Hamburgerleri gömüp göbek büyütmeye devam et
İyice yağlan 100 kilo ol öyle gel
Bye bitchh😘👋👋 hayranım olmaya devam ettt
Bababaha yazan her erkeği hayranı olarak gören ilgi hastası bir terazi burcu şaşırdık mı tabikide hayır
100 kilo ol göbeğin kocaman olsun yastık olarak kullancam
Haters gonna hate hate hate
İşte ozaman hayran olabilirim.
Vay terazi kızımıza bak ingilizce konuşyor hahahad i love hamburger demeni beklerdim.
Gerçi göbeğin ne kadar sevdiğini belli ediyor zaten hahehehshajd
Biz senle önceden arkadaştık galiba benim bu sitede bi arkadaşım vardı astroloji bağımlısı gay ve doğuluydu o musun sen
Sen tahmin yapma daha şişko hahahsd senin gibi bir şişkoyu ben hiç tanımadım.
Tm yelloz
Yüzde yüz kadınlardan hoşlanırım ama seni o klasmana koyamicam. Göbek büyütme egzersisi yapıcağına az beyin geliştirme egzersisi yapmalıydın. Ahehehshe
Bana aşıksın gerçi gay saçma oldu evet
Sana aşık Allah’ım lütfen kıyamet kopsun. Hahshehe saçmalama kızım git elini yüzünü yıka kendine gel
Tmmm ok
Şşey düşündümde benim hakkımdaki bu keşke olsa dediğin yanlış düşünceler göbeğinden mi geliyor hahwhwhwhwha
Okeyyy
Boş vakitlerinde sallıyorsundur falan hee , özel dönemdeyken hamile triplerine giriyorsundur ruh hastası gibi
İlginç
Noldu okey demekten başka bir şey diyemiyorsun, gerçi az öncede çok birşeyler söylediğin söylenmez 10 yaş velet küfürleri ediyordun.
Hmm
Neden ilginç yaptığın şeyler değil mi
Bak sen öyle mi
Aldığın her 10 kilo başına 5 k euro vericem milli sumo güreşçi adayımızı bu şekil desteklemek istiyorum.
Sen benden daha kilolusun değilsen foto at görelim lafçı nene
Yoo gayet iyiyim kiloluda değilim sen benim hakkımda tahmin yürütme dedikçe dahada devam ediyorsun hahahd beceremiyorsun kızım anlasana
Doğruyu söyle 10 k euro için 20 kilo alır mıydın
Benden kilolu olduğuna adım gibi eminim obezsin foto atmadığın için çirkinsinde
Küçükken zorbalandım diye yorum atmışsın şimdi neden böyle bi ruh hastası olduğun belli oldu🤣🤣🤣🤣
Karşı taraftan mental beklentin çok yok dış görünüş ve maddiyat odaklısın.
Küçükken sen o göbekle zorbalanmadın mı şimdi gahehshs
Ben küçükken de zorbalanmadım şimdi de zorbalanmıyorum çünkü kraliçeyim💋 her ne kadar hayranlarıma zaman ayırmayı sevsem de şimdi işim var. Ama sen bekleyişte ol merak etme yeni fotoğraflarla yeni sorular sorarım hoşçakal 😘😘
BBbahahahaha kraliçeymiş 10 tane arizonanın kraliçesi olsan ne yazar şişko , bi erkeğe makyaj yapalım onlarada sana söylediklerinin aynısını söyleyecekler neden bu kadar ayrıcalıklı hissediyorsun ki hahwhss
Yeni fotoğraflarda göbeğinin büyümüş halini mi görcez 🤔
Ayrıcalıklı hissediyorum evet nolucak ağlasanda kudursan da en iyisi benim 👸🏻👸🏻👸🏻 sen benim kıçımın kenarı bile olamazsın anca sanaldan laf yaparsın
O göbekle zaten ayrıcalıklı olmaman imkansız hahehehs , bak birdahaki fotoda göbeğini tam gösterde millet kör olup daha ksye girmek istemesin insanlık için bir iyilik yapmış olursun hahwhaheh
Millet göbeğime de göğüslerime de bayılıyor tek kuduran sensin kıskançlıktan tabi💅💅
Sen seviyor musun göbeğini
Ayrıyeten neden göğüslerini kattın ki hahahwh onlardan hiç bahsetmedim?
Kıskançlığın ikiye katlansın diyeee
🧔🏻♀️ bu sen
👸🏻 Bu da bennn
Lütfen beni tipsiz kilolu hayal etmeye devam et , şimdi başıma bela almak istemiyorum shehshsh
Tm Hüsniye abi
Yaş kaç senin doblocu dayı göbekli terazi kızı
Sanane yaşımdan kıskanç teyze
Allah bilir benim tek memem kadar kilon vardır vitaminsiz 🤣🤣
Az önce göbekli diyordun şimdide vitaminsiz olduk aaa cidden tutarsızız haha
Ne diyebilirim ki ne olduğun belli değil travesti misin gay misin anlayamadımmm
Memelerinle karpuz falan kırıyorsan olabilir haheheh
Kızım sen anlamazsın zaten anlayabilceğn kapasite olsaydı beni sana yazan arizonalarla bir tutmazdın
Onlardan çirkin olduğun kesinn gizliden salladığına göre fosforlu Cevriye
Gizliden sen sallıyorsun kızım benim profil açık gördüğün gibi
Anonimsin foton yok halbuki ben fotomu attım soruda ona salladın ya hani zekaya bak ya
Sonuç olarak hangi üye olduğunu ortaya çıkarmak istemiyorsun ayrıyeten eksik zayıf noktan olarak gördüğün göbeğini yarım çekmezdin olayın başka bir yere dikkat çektirmek
Yarım değil yüzümü çekmiştim o fotoğrafta bu yüzden göbek zaten o kadar gözüküyor yüzümü kırptım sadece kıskanç cimcime ona da mı baktın mrk etme sen de büyüyünce ablan kadar güzel olursun
Yüzünü kırpma sebebin o yüzü gördükten sonra arizonaların bile sana yürümeyeceğini bilmen
Yüzüm olmadan bile bana aşık oldun bak peşimdesin
sen peşimdesin soruna yazdım geldin burdan devam ettirdin hahaheh
Özelden yazan sen misin
Hayalinde yazarım anca bana yazdığın yorumu sildim diye buradan devam eden sensn
Sana yanıt vereceğimi mi düşündün cidden hahahwhe zaten sorma sebebim o
bu soruma cevap vermesen nerden bulucam seni boş yapma şişko
Sana yazan kişiye sormak yerine niye hala benle konuşmaya devam ediyosun