Mesela 01:01 , 22:22, 14:14 , 18:18
Spritüel anlamda diger anlamlarda hic araştırip baktinizmı?
Spritüel anlamda diger anlamlarda hic araştırip baktinizmı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Daha cok ergenlik zamanlarda falan cok denk geliyordu. Yok be ne arastiracam oyle seylere inanmiyom. Bu arada fotonu begendim dskfjdskjfs
Tesekkurler
ricalar...
Biri seni düşünüyor derler de Ben her denk geldiğimde sanki küfür yiyormuşum hissiyatı oluşuyor
Sayılar uzerine kurulmus yaratilmis bir evrende yasıyoruz bu tür şeylerin olması tesadüfmudur sence
Ya telefonuna ya da saate çok bakıyorsun o yüzden denk geliyorsun Hiç bir şey tesadüf değildir
Telefondan uzak durdugum zamanlarda da ayni oluyor
Gece bi hışımla uykudan uyanıp 03:03 E denk geldinmi?
05 05 e denk geldim
Belki yüzlerce kez 03:03 e denk geldim 😀 lan niye şimdi zaten kafamda 100lerce deli soru varken Bana bunu düşündürttün
Ben dunya hayatini degil evrenin işleyisine odakliyim hayat enerjim bu yuzden yuksek belkide sana birseyleri anlatma yontemidir mesaji aldinmi
Benim mesaj kutum dolu ya da istenmeyen iletilere gidiyor Çokta bızıklamam hayatı Gelişine gidişine bakarım yine öyle yapıcam Enerjim yinede yüksek 😀
Tam yorum yapacaktım ki Ahahah profil resmindeki ince detayı görünce vazgeçtim 😊😊🤭
Bana hep 14:00 15:00 denk geliyo
Detaylı arastirmanı öneririm
Tesadüf başka bir anlamı olamaz
Pek takılmıyorum dikkat etmiyorum
bence anlamı profil fotonda gizli :D
Parofil fotomdaki çok net aslında 😁😁
:D allah aşkına ne alakası var saatlerle :D umudnunuzu saatlere bağlamayın :D sizi kimse düşünmüyor sizde kimseyi düşünmeyin :D ama pp de ki detaya bayıldım ghüldüm D:
Yahu benim sorumu nerenle okudun iyi oku biri beni dusunuyormu ediyormu tartismasi degil bu biraz mantık
genel itibari bu şekidle yorumlanıyor peki sen nasıl yorulmasın nahların efensisi
Her sayinin bir anlamı var evren sayılar üzerine kurulmustur
Belkide dunya kosturmacasini birakip icsel anlamda sakinligidr araman gerektiginide soyluyor olabilir. Insanlarin zihinleri kaos gibi
enerji işlerine bir nebze inanıyorum ama tüm evrenin sırlarını bir sayı kombinasyonuna sığdığını düşünmüyorum bu nedenle ben daha çok istek arzu ve o mevzuya verilen enerjinin geri yansıması var diye düşünüyorum her şey içinb saatleirn sana çift gözükmesininin tek sebebi sölediğim gibi profl fotoğrafın :D
Peki
:D iyi günler
Bir ara çok oluyordu anlamı neymiş
Çoğunlukla geliyorum bende valla 🤔🤔
Bi manası yok, öküz altında buzağı aramak bu
ne demek bu
Ne oluyor peki 😂
Denk geliyor
işsizlik had safhada
O yuzdenmi burdasin