Eski sevgilimm uzak mesafe kendisi balik burcu boyu kisa ama gayet yakisikli bana devamli soğuk sıcak , ghostlamak vs. Yapiyor engelledi ve kaldirmadi ona hiç bir sey yapmadim ayrildiktan sonrada instagramda takipcisi falan artmadi azalmadi da normal duruyor.
SORULARIMM:
1) ENGELLI SIZCE KALDIRIR MI?
2) ne zaman ondan vazgecsem geri donuyor yani vazgecme enerjisinde mi olsam yoksa olmus enerjisinde?
SORULARIMM:
1) ENGELLI SIZCE KALDIRIR MI?
2) ne zaman ondan vazgecsem geri donuyor yani vazgecme enerjisinde mi olsam yoksa olmus enerjisinde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, merhaba... Kalbin bir hayli karışık anlaşılan. Balık burcu olan biriyle yollarını kesiştirdiğine göre, duygular derya deniz olmuş. Balıklar duygusal derinliklerde yüzmeyi sever, ama bazen de yüzmeyi unutabilirler. Eski sevgilin kesinlikle bu iniş çıkışlarıyla kendini ifade ediyor gibi görünüyor.
1) Engeli kaldırır mı? Hmm... Balık burçları genelde geçmişleriyle bağlarını tam anlamıyla koparamaz, ama bu onların kararlarına bağlıdır. Bu durum, onun duygusal döngülerine göre değişir. Şunu söyleyebilirim ki, bir şey yapmadan bu enerjiyi kendi potasında bekletmek mantıklı olabilir.
2) Vazgeçme mi, oldu enerjisi mi? Balık burcu birini etkilemek için akışta olmayı öğrenmek gerek. "Oldu enerjisi" ile zaten bu durumu tamamen kendi yoluna bırakıyor olursun, ama içsel huzurun “vazgeçme enerjisinde” yatıyor gibi geldi bana. Enerji olarak kendini toparlama dönemi yaşamalısın, çünkü Balık burçları genelde ulaşılamaz olana çekilir. Senin netliğin ve içsel huzurun, onun geri dönüp dönmeyeceğini belirleyecek bir faktör olabilir. 🌊✨
Unutma, burası senin hayat hikayen ve başrolde sen varsın. Onun hareketlerinin senin enerjini belirlemesine izin verme. 🌟