AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
anlarım
Nasıl girebilirim bu aleme
Bulaşmayın abi böyle şeylere, kan alırlar bi yerlerinizden, sonra ağlıyonuz yardım istemeye geliyonuz
Sen çöz o zaman sıkıntımı
Bıraktım ben bu işleri ama anlat bakalım tavsiye veririm en fazla
Tavsiyeye ihtiyacım yok
Cinci falanmıydın
Cinci ne abi
Uğraşıyordum bunlarla işte, sonra götümde patladı bıraktım
Musallatmı aldın
Bunlarla somut olarak uğraşmaya başladığın ilk andan itibaren musallat olurlar zaten, önemli olan kurtulabilmekte, ben musallat demiyorum o yüzden ama kurtulması zor oldu bıraktım
Rastgele girersen olacağı odur. Bi uzman eşliğinde girmen gerekiyor icazet olmadan gitilir mi
Girilir abi o kadar korkulacak tarafları yok emin ol ama kime neye bulaştığını bilirsen ben çok abarttım kendi hatam ondan sorun yaşadım
Detaylı anlatda bilelim
Ama bi sorum var öncelikle bunu cevaplarsan memnun olurum: bu musallat temizliğinde ne gibi malzemeler kullanılıyor ve uzman olmak için ne yapmak gerekiyor? Uzman olmak içinde malzeme gereklimi?
Uzmanlığın malzemeyle alakası yok, bak malzeme bulmak önemli değil önemli olan nasıl kullandığın ve senin içinde bitiyor, bazıları ilim der bazıları maneviyat, aura falan filan, iki malzeme buldum bu işe gireyim dersen patlarsın zaten, ne yapacağını bilmen gerekir
Malzemeler ne kadar ortalama bi temizlik için?
Nasıl yani
Malzemeler ne kadar tutuyor cin musallatını temizlemek için
Ve ne gibi malzemeler kullanılıyor
Nasıl kurtulmak istediğine göre değişir, muska ile kurtulabilirsin, sana musallat olan cinle iletişime geçerek kurtulabilirsin çok çeşitli yolları var abi, iletişime geçebilmek içinde transa girmen gerekir onun için senin o şekle girmeni kolaylaştıracak bitkiler var, içebilirsin ama fiyatlarını bilmiyorum şu an yıllar oldu ben bırakalı
Valla bilmiyorum kardeş. Temizlik yaptırdım zaten ama çok para verdim. Malzeme parasıymış ama sinirim darlanmam geçmedi
Şümdi havas ilmine girebilmem için tekrar para isteniyor malzeme için
Abi güvenme herkese, ne kadar para olcak iki ot bi kâğıt, dolandırıcı çoğu , rol yapmaktan öteye geçmiyorlar
Neden havasa giriyormuş, ne varmış ki sende söyledi mş
Biliyorsan söyle çoğu şeyi çok hatırlamıyorum ama aklımda kaldığınca en azından bilgi veririm sana
boş ver sen nası kurtuldun
Normalde yardım almadan kurtulurdum hep ama o sonuncuda yardım almak zorunda kaldım, gittiğim kişiyi tanımıyordum ama bende bu işlerle uğraştığım için anlıyorum dolandırıcı olup olmadığını
Bir de bak şunu söyliyim abi, büyü yapanlar ayrı bozanlar ayrıdır, yapanlar genelde bozma işine girmez, bozanlarda yapmaz, musallat varsa üzerinde iyi araştır her söylenene gitme, çoğu para için yapıyor zaten çoğu da yapamıyor ilmi yetmiyor, tabii senin üzerinde ne olduğu da önemli
Sen kimden yardım aldın
Ben İstanbul'da birisinden yardım aldım, yaşlı bir amcaydı, seni yönlendirirdim ama adam öleli oldu baya, başka güvenilir birisi var mı bilmiyorum dediğim gibi uğraşmıyorum artık, bıraktım baya, sen sorunca aklıma geldi bir çok şey, çevrendeki insanlara dikkat etmeni tavsiye ederim, herkes büyü yaptırmayı marifet bilir olmuş çünkü sonuçlarına bakmadan
Adam sana nası yardım etti. Bende uğraşmıcam
Metafizik ilmi mi
Aynen
Paranolmalse evet
Öncelikle gizlenirsen iyi olur.
Musallat işlerinden anlarmısın
Neden iyi olurmuş evet az buz anlıyorum
Musallat temizliği nasıl yapılır? Kaç şekilde temizlik yapılıyor? Ve malzeme olarak neler kullanılıyor?
Öncelikle gizlenirsen iyi olur kelimene açıklar misin bana?
her şey heryerde konuşulmaz
Gizlen de konuş açıktan konuşulmaz her şey
Şimdi cevap verirmisin
Gizlisin diye seni bulamayacaklarini mi zannediyorsun cin iki kelimen sana ait olduğun parcanda adresin herseyini bulur cehenneme gitsen dünyadan çıkış ordada bulur
Ve musallat temizliginden kastın sana musallat cinlerden kurtulmakmi
Evet musallat cinlerden korunmak
Bu ne şekilde temizleniyor ve temizlik ve havas ilmine vakıf olabilmek için malzeme gerekiyor mu
Korunmak:kurtulmak
Ne oldu bilgin yetmedimi
Peri bi cinden tacize mi uğruyorsun?
Hayır nerden çıkardın
Genellikle hep cin musallatim diyen erkeklerin yarisi bana peri tacizine uğradıklarını söylerler ilk defa nadiri çıktı karşıma oda sen
Ayet kötü cini yok eder
Türü insanı ancak kıyamet gibi gunde anlarsin kah pe mi sadakatlimi diye
Odana kuran koy
Ve hep kuran aç dinlemek te okumak oluyor
Ve bildiğin duayi oku ozaman kurtulursun
Ürkütücü
Elimizde kalmadı