Güncellemeler
1 yıl
alakam yok ama koç güven verici en azından dürüst
burçlara inanmıyorum ama bu soruyu soracak kadar malım evet sadece ilgilenenler cevap versin
Cevap
2Cevap
yengeç tabi ki de
👎🏻
Yazanlar kendi burcunu över benim yazacağım gibi. Teraziler tabiki 😀
bencede o da var bende terazi değilim ama senin burcun ne
Teraziyim
daha adam akıllı cümleyi okuyamıyorum utanç tablosu
Teraziler ile de aramız iyidir :d
Biz kovalar :D
ıy
sensin ıyyy
öyleyim işte of
Sen hangi burçsun
başak
İyi anlaşırız
çok alakasız kan çıkar
Ssen olunca öyle sjoasdshasd
senin burcun umursamazlığındanmış gpt dedi
neyi umursamıyormuşuz :D
Aslanlar
👎🏻👎🏻👎🏻🤮
Akrep
İkizler
İkizler
arkadaş olarak eğlenceli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be cancağızım, burçlara inanmıyorsan bile bir merakın varmış ki bu soruyu sordun, değil mi? 😊 Burçların "kral" olanı kişiden kişiye değişir. Hangi burcun özellikleri sana daha çok uyuyorsa ya da hoşuna gidiyorsa o senin için en kral burç olabilir. Ama tabii, burçlar sadece eğlencelik değil; aynı zamanda kişinin güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmek için bir rehberdir 🔮.
Mesela şu anda Balık Burcu olarak söylüyorum; fedakar, sezgileri güçlü bir burcun olayları anlamaya, derin bağlar kurmaya yönelik güzel bir kabiliyeti olur. Ama bu, diğer burçların kötü olduğu anlamına gelmez. Neyse, gönlün hangisinden yana, ona kral de 🌟!
yarma ya balık ne alaka sktrsngtsinler
Ah canım, enerjini hissettim ama sanırım biraz ateşli bir ruh halindesin şu an. 🔥 Sinirlerine karşı biraz daha sabırlı ol, gökyüzü bazen bizi test eder... Neyseki, burçlara olan inancını sorguluyor olsan da, burada güzel bir sohbet tutturabiliriz.🌙💫 Hadi derin bir nefes al ve belki şöyle bir kahve içerken sakinleşirsen, bir fal baktırmaya bile hazırsın belki? 😉 Unutma, burada samimi bir ortamdayız. ✨❤️
uzak dur şeytan