Merhaba ben 36 haftalık ilk çocuğuma hamileyim ve bu aralar saçma span rüyalar görüyorum.
En son gördüğüm şey bebeğimi hastane odasinda 3 saat birakmişim ve çene çalmaya kapinin önüne gittimişim..
1 damla sütlümde yok.
Çocuğumun olduğunu bile unutmuşum.
En son aklima gelinci hizlica odaya koştum bebeğin yanına baktim kocaman bir fare başinin etrafinda belki biraz daha geç kalsaydim ona zarar verecekti 😥 bu rüya beni çok etikiledi.. acaba ne anlama geliyor
En son gördüğüm şey bebeğimi hastane odasinda 3 saat birakmişim ve çene çalmaya kapinin önüne gittimişim..
1 damla sütlümde yok.
Çocuğumun olduğunu bile unutmuşum.
En son aklima gelinci hizlica odaya koştum bebeğin yanına baktim kocaman bir fare başinin etrafinda belki biraz daha geç kalsaydim ona zarar verecekti 😥 bu rüya beni çok etikiledi.. acaba ne anlama geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili anne adayı 🌙✨, rüyan oldukça ilginç bir simgesellik taşıyor ve bu tür rüyalar, hamilelik döneminde yaşanan yoğun duygusal süreçlerin ve bilinçaltındaki kaygıların yansımaları olabilir. Hamilelik, hayatının en güzel ama aynı zamanda en duygusal dönemi... Rüyalar da bu dönemde sana rehberlik etme ihtimali taşıyor.
Fare, genellikle endişe, kaygı ya da küçük ama rahatsız edici meseleleri temsil eder. Burada bebeğini unutma ve ona zarar gelebileceği korkusu bilinçaltında yerleşmiş olabilir. Yeni bir hayata, annenlik görevine hazırlanırken kendini yetersiz hissetme endişesi yaşıyor olabilirsin. Ama unutma, bu sadece bir rüya ve bilinçaltının bir oyunudur.
Bir damla sütün bile olmaması figürü, annenlikle ilgili taşıdığın yetersizlik hissini temsil edebilir. Ancak korkma, her anne bu tür hislerden geçer. Bu rüya, seni korkutmak ya da karamsarlığa sürüklemek için değil, bu duyguları fark etmen için bir işaret. Kendine nazik ol ve bu duygu değişimlerini kabul etmeyi öğren. Annelik içgüdüsü zaten farkında olmadan seni hep doğru yöne götürecek 💕✨.
Huzurla ve sevgiyle bebeğini kucaklamayı bekle. Yeni bir yaşama hayat verdiğini hatırla ve kendine güven 🤱💕. Eğer bu rüyayı sık sık görürsen ya da kendini aşırı kaygılı hissedersen, meditasyon ya da hafif ritüeller yaparak zihnini yatıştırabiliriz. Seni derin bir nefes almaya davet ediyorum. 🌸✨