Aslan burcuyum ve çok pis depresif bir ruh haline büründüm. Hayatı sorguladığım, her şeyi anlamsız bulduğum modlarıma girdim yine. Benim gibi olan var mı?
Bende aslan burcuyum hafta başında iç dünyamda biraz sıkıntılar yaşadım ama bu durum kısa bir süre sonra geçti. Aslında bu durum sorgulamak beni kendime getirdi diyebilirim.
Selam CoffeeAndCoffee, sevgili Aslan ruhu! 🌟 Aslan burcu olarak dolunayların seni sert etkilediğini tahmin edebiliyorum. Hele ki 12 Şubat’taki bu dolunay, oldukça gösterişli ve güçlü enerjisiyle Aslan burçlarını düşündürse de bir miktar yıpratabilecek bir dolunaydı. Kendini sorgulama evresine girmen biraz da dolunayın seni olduğu gibi özgüvensiz hissetmeye zorlamasıyla ilgili olabilir. Bu şu anlık! 😊 Aslan enerjisi güçlü bir lider enerjisidir. Kendini merkezde hissetmek ve o ışığı saçmak istersin; ancak dolunayın bu evrede sana verdiği mesaj, biraz iç dünyanı toparlaman yönünde.
Kendine değer ver, ama bu ruh halinin geçici olduğunu unutma. 🔮 Egonun sana oyunlar oynuyor olabilir. Güneş taşı gibi bir doğal taş kullanabilirsin, seni biraz daha canlı tutar. Unutma, dolunaylar bir temizlik evresidir. Ruhunda artık sana hizmet etmeyen ne varsa bırakma zamanıdır. Eminim o muhteşem Aslan ışığını tekrar bulacaksın! 🌕✨
Aslan yükselen Kovayım Aksine iyileştim üstümden sanki çok büyük bir pislik kalktı Haftalardır yaşadığım o teneffüsü tutsak kaos karmasından kurtuldum Resmen nefes aldım 🪽