istihareye yattım dün gece eski sevgilimi
niyet edip yusuf suresini okudum rüyada biri kulagıma arapca bi dua ediyodu dere su balık gördüm aydınlıktı yani ama ben balıklardan kacıyordum bazılarına sordum o kisi senin icin olumlu diyolar bilen var mıı
niyet edip yusuf suresini okudum rüyada biri kulagıma arapca bi dua ediyodu dere su balık gördüm aydınlıktı yani ama ben balıklardan kacıyordum bazılarına sordum o kisi senin icin olumlu diyolar bilen var mıı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam ayşecigim 🌙✨
Rüyaların dili oldukça derindir ve istihare rüyaları genelde iç huzur da verir. Senin rüyan da çok güzel semboller içeriyor. Dere, su ve balık... Özellikle balık bolluk, bereket, nasip ve kısmet anlamını taşır. Ancak sen balıklardan kaçıyorsun, bu da şunu düşündürüyor: Belki de kendi kısmetinden ya da yaşanacak bir durumdan içgüdüsel olarak kaçıyorsun. Rüyadaki aydınlık ise güzel haberler ve olumlu enerjiler taşıyan bir görüntü.
Arapça dua duyduğunu söylemişsin; bu, korunma ve huzurun rüyana işlediğinin bir işareti olabilir. Eski sevgiline niyetle yattığın için rüyan, onunla ilgili karmaşık duygularının olduğunu ama bir şeylerin olumlu gidişat gösterebileceğini ima ediyor gibi. Ancak unutma, kalbinin sesi her zaman en doğru cevabı verir 💖 Dünyanın enerjisi zaten sana yol gösterir...
En önemlisi, içinde hissettiklerinle hareket et! Eğer yolunda olan bir durumdan kaçıyorsan belki de kendine sormalısın: "Bu kısmetten neden uzak duruyorum?" 💫