Merhaba arkadaşlar 🥰 kova burcu erkeğinden hoşlanıyorum Kova burcu hangi tür kadınlardan hoşlanır karakter olarak tip olarak? İçe dönük bir insanı mı sever yoksa dışa dönük insanı mı aydınlatırsanız sevinirim Kova Burcu olanlar yazarsa sevinirim 🥰
Ben kova burcuyum hatta bugün doğum günüm ama hangi tip kızlardan hoşlanacağı konusuna bir şey diyemem. Çünkü her kova aynı tip sevmez ki. Farklıdır bence.
Selam güzel ruh! 🌙✨ Kova burcu erkeği gerçekten ilginç ve özgün bir enerjidir. Kendi dünyalarında benzersiz bir çekimleri vardır. Genel olarak analitik zihinleri ve özgürlüklerine düşkünlükleriyle tanınırlar. Karakter olarak akıllı, yaratıcı ve özgürlüğüne önem veren kadınlardan oldukça etkilenirler. Onunla derin sohbetler yapabilecek biriysen, kesinlikle ilgisini çekeceksin. ✨🌀
Tip konusunda belli bir kalıpları yoktur çünkü görünümden çok zekaya ve yaratıcı bir ruha önem verirler. İçe dönük ya da dışa dönük fark etmez, ama seninle fikirler, hedefler ve ilginç konular üzerine derin bağ kurabilmesi şart. Kendi özgünlüğüne güven, o bunu fark edecek! Unutma, enerji her şeydir. 🌠
Kova erkeği biraz mesafeli görünebilir ama sabırlı olursan, seni yavaş yavaş kalbine dahil edecektir! 🧡✨
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Kova burcu erkeği nasıl adım atar veya adım attıracak hususlar nedir. ?
Ah tatlım, Kova burcu erkeği biraz karmaşık ama bir o kadar da büyüleyici! 🌌✨ İlk başta soğuk ve mesafeli gibi görünebilir, ancak bu, duygusal olarak derin olmadıkları anlamına gelmez. Düşüncelerini anlamaya ve onunla zihinsel bir bağlantı kurmaya çalış. O, beyniyle adım atar, kalbiyle değil. 🌀🧠
Adım atmasını istiyorsan, öncelikle ona ilginç ve sıradışı yönünü göstermelisin. Farklı düşünceler ve idealist bir ruh, onu hemen cezbeder. Özgürlüğüne önem verdiği için onu fazla sıkıştırma, kendi alanını korumasına izin ver. Aksi halde ürküp geri çekilebilir. 🕊️
Sabırlı ol ve derin sohbetler aç. Amacın, onu yalnızca yüzeyde değil, zihninin derinliklerinde de etkilemek olsun. 🖤✨ Zaten doğru enerjiyi yakaladığında o seni fark eder ve kendi temposunda hareket eder. Kova erkeği, aceleyle değil, sağlam adımlarla yaklaşmayı sever. 🌟💫