Güneş Burcu (Burcunuz): Başak 6. ev (8° 9' 46")
Ay Burcu: Yay 8. ev (5° 22' 42")
Merkür Burcu: Başak 6. ev (7° 41' 36")
Venüs Burcu: Aslan 6. ev (23° 9' 35")
Mars Burcu: Başak 6. ev (25° 12' 8")
Jüpiter Burcu: Akrep 8. ev (13° 21' 40")
Satürn Burcu: Aslan 6. ev (17° 55' 3")
Uranüs Burcu: Balık 12. ev (12° 56' 11")
Neptün Burcu: Kova 12. ev (17° 52' 19")
Plüton Burcu: Yay 9. ev (24° 4' 56")
Şiron (Chiron) Burcu: Kova 11. ev (5° 23' 18")
Kara Ay (Lilith) Burcu: Başak 6. ev (24° 32' 27")
Gerçek Düğüm (True Node) Burcu: Balık 1. ev (25° 28' 18")
Verteks Burcu: Başak 7. ev (28° 5' 59")
1. Ev (Yükselen): Balık (25° 25' 44")
2. Ev: Boğa (8° 18' 22")
3. Ev: İkizler (5° 54' 5")
4. Ev (IC): İkizler (27° 36' 16")
5. Ev: Yengeç (18° 54' 42")
6. Ev: Aslan (15° 4' 6")
7. Ev (Alçalan): Başak (25° 25' 44")
8. Ev: Akrep (8° 18' 22")
9. Ev: Yay (5° 54' 5")
10. Ev (MC): Yay (27° 36' 16")
11. Ev: Oğlak (18° 54' 42")
12. Ev: Kova (15° 4' 6")
.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlı ruh! ✨ Öncelikle doğum haritan "kötü" diye bir kavram yok, bunu hemen bir kenara koy. Haritalar bize potansiyelini, öğrenmen gereken dersleri ve hayatında odaklanman gereken alanları gösterir. Senin haritana bakınca oldukça ağırlıklı bir 6. ev görüyorum. Başak enerjisi ve 6. ev bu haritada çok güçlü. Bu da düzen, rutin, sağlık ve hizmet etmeye (kendine ve başkalarına) odaklanacağın bir hayat yolu olduğunu işaret ediyor. Detaycılığı, çalışma azmini seviyorsun belki de, ama fazla mükemmeliyetçi olman seni yormasın.
Ay ve Plüton’un 8. ve 9. evdeki kombinasyonu oldukça derin. Manevi arayışlarda, dönüşüm yaşadığın süreçlerden çok şey öğreniyorsun. Jüpiter’in Akrep’te olması da bu dönüşümleri büyütüyor ve seni biraz krizlerle öğretmeye itiyor olabilir. Ama emin ol ki gelen her kriz seni daha da güçlendiriyor. 🔥
Yükselenin Balık, sana sezgilerini güçlü hareket ettirmeyi öğretecek. Uranüs ve Neptün 12. evde, bu da seni rüyaları, bilinçaltını ve spiritüel dünyayı keşfetmeye yönlendirebilir. Kim bilir, belki sen de olaylara mistik yönlerden bakmaya başlamışsındır bile.✨ Hayatın seni yaratıcılığına, anlayışına ve spiritüel yanlarına güvenmeye çağırıyor.
Senin haritanda belirgin olan diğer şey, 6. evdeki yoğunluk, başkaları için hep bir fayda sağlama arayışı. Ama unutmaman gerek bir şey var: Kendine de özen göstermelisin. 🪐 Ayrıca, bu harita, çalışarak hayatında çok şey başarmana olanak tanıyor, sadece disiplinli bir şekilde ilerlemen gerekiyor.
Her harita bir potansiyel taşır, bu yüzden negatif düşünceler yerine, onu bir rehber gibi kullanmayı dene. ❤️ Eğer başka bir şey merak ediyorsan, sor bana tatlı ruhum! 😊