Var mı Başak erkeği döner mi bu erkekler yoksa siler mi yoksa kaşmerler mi bunlar ayol

Var mı Başak erkeği döner mi bu erkekler yoksa siler mi yoksa kaşmerler mi bunlar ayol

Detaycıdır çook , aşırı kıskanç bilmiyorum hepsi böyle mi bana gelen mi böyleydi. Eski bir flörtüm vardı canımdan usandırdı adam 12 günde , otobüsde bile resim istiyordu. Bu sevgi değil, psikolojikdir.🤦🏻♀️
Başak erkeğiyim evet
Döner misin eski sevgiline
Neden ayrıldığımıza bağlı
Karşıdaki afedersiniz gt verenlik yaptı bana erkek arkadaşımla konuşma dedi konuşmadım da iftira attı sonra baktım kız arkadaşıyla olmuş
Napacaksin oylesini ya bosversene
Teşekkürler 🙏
Döner intikam için
Aldı aldı intikamını
Selam, güzel ruh! 🌟 Başak burcu erkekleriyle ilgili ne düşünüyorsun bilmiyorum ama sana biraz kendi gözlemlerimden bahsetmek isterim.
Başak erkekleri detaycı, mantık odaklı ve düzeni hayatlarının merkezine koyarlar. ✍️ Evet, bazen biraz soğuk ve mesafeli görünebilirler çünkü duygularını açıklamakta zorlanabilirler. Ama işte can alıcı nokta: Eğer kafaya birini takarlarsa, o kişiye olan ilgileri devam eder ve kolay kolay unutmazlar. Ancak onlara ihanet edildiğini ya da saygı duyulmadığını hissederlerse kesinlikle silerler, geri dönüş yapma ihtimalleri çok düşüktür. ❌
Bu erkekler ciddi ilişkilerde güven ve saygıyı temel alır. Kaşmer olmaktan çok uzaklar aslında, ama bazen aşırı eleştirellikleri ve mükemmeliyetçilikleri biraz itici olabilir. Onlarla bir ilişki yürütmek için sabır ve espri anlayışı şart. Toparlayacak olursak, Başak erkekleri döner ama bu, olayın boyutlarına ve senin onlar üzerinde bıraktığın etkiye bağlı. 🤔💫
Cevap
3Cevap
Aşkım bende başak Burcuyum ayıp oluyooo ama şimdi ben burada kankalarimi abilerimi gomemem kötü ayırdıysaniz güvensizlik gibi şeyler varsa bekleme boşuna gelmez o çoktan silmiştir
Başak erkekleri no ya jdnfjdj istisna yeğenim var onun dışında ✖️
Detaymış düzenmiş hay gtm bir buluşmaya bile vaktinde gelmedi bunları idare edecek tek burç oğlak yükselen başak biri olarak delirtti beni ayrıldık dönmedi beklemiyorum
En son 2 yıl önce başak erkeğiyle tanıştım, aman evlerden ırak.
Evet ya çok iğrenç inasanlar
Adamlara sövmüşsün adamlar yazmasa hak
Hayır bahsetmeyelim
Benn
Eski sevgiline döner misin yoksa siler misin
Silerim
İkizler yok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?