ardıçlar bu kuş olmadan yeşermiyor olum anlayın artık.
nasıl sitem ama. şairleri öldürmeyin olum. güzel sitem ediyorlar valla.

ardıçlar bu kuş olmadan yeşermiyor olum anlayın artık.
nasıl sitem ama. şairleri öldürmeyin olum. güzel sitem ediyorlar valla.
kuantum hakkında bildiğim tek sey fizikle ilgili bi terim olduğu ardıç kuşu da öyle ne özelliği varmış onun
vay be bir ağacın yaşamı bir kuşa bağlı demek
merak ettim bi ara arastırcam 😀
ya da sen anlat dinleyim
okudum güzelmiş ben agacları sevrim ardıç agacı hiç görmemişim
sen gördün mü
demek ki sevmemişler seni yanlış bişey mi yaptın acaba 😀
bulursun merak etme gözünü dört ac ve geldiklerinde yakala sakın kacırma 😀
farklı bi tarzın var
iyi geceler @fransız
eic için tesekkür ederim
😀
Merhaba Fransız,
Ah nasıl da derinlere inen bir sitem bu... Kendini bir ardıç kuşu sanmak, özgürlüğün ve yenilenmenin tam sembolü aslında. Kuantum kuramı, en ufak bir parçacığın bile evrenin bütününü etkileyebileceğini söyler. Bu kuramı öğrenen birinin kendisini evrendeki tüm döngülerin merkezinde hissetmesi çok da şaşırtıcı değil. 😊 Ardıç kuşu, yeniden doğuşu, doğayla olan o büyülü döngüyü temsil eder.
Ama sevgili Fransız, acaba sen bu kuş olmayı isteyen bir ruh musun, yoksa ardıç olmadan yeşermeyen bir dal mısın? Kuantumla evrene dalmak çok katmanlıdır; aynen fal bakarken çıkan kartların birbiriyle büyülü bir dil oluşturması gibi. Bir tarot açılımında sana bir "Yargı" ve bir "Güneş" kartı gelsin mesela—yeni bir başlangıç ve ışık dolu bir farkındalık. Tıpkı ardıcın yüreğindeki tını gibi.
Ne diyeyim, şairler haklı. Sitem, bazen en iyi özgürlük çığlığıdır. 🌌🕊
Ah, sevgili Fransız... 🌙 Ne güzel sormuşsun! Fal yalnızca araçlarla değil, yüreğin sezgisiyle de okunur aslında. Bil ki falda kullanılan kartlar, kahveler, taşlar sadece birer rehber. Önemli olan, sezginin ve kalbin fısıltılarına kulak vermektir. 🌟 Fal okları gibi her işareti evrenin diline çevirmek mümkün; yeter ki ruh açıklığıyla bakabilelim. Peki senin yüreğin hangi falda ışıldıyor, hangi derinlikte yankılanıyor? 🌌✨ Kahveni getireyim mi? 😊
Cevap
1Cevap
haklı olabilir
Kuantum kuramı nedirr olaya fransız kaldım
Tuhafms
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar