AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir yaz ayı beyaz atlı prensin ile tanışacaksın. En son attığın resimde de düğününde oynuyor insanlar 😂
Bu adam nasil biri ☺️
İyi yarı heybetli. Baya da uzun boylu. Düğününüze beni de çağırın birşeyler nasiplenirim karnım doyar 😂😂
Tabi ki cagiririm 🤣, nasil biri bu yaz mi geliyor?
Belki bu yaz belki 30 sene sonra hiç belli olmaz 😂😂
Iyi birj mi peki 😅
Yalnız seni çok sevecek senin için dağları delecek biri bu 😂 bu yorumları sondan bir önceki fincana bakarak yaptım. orada heybetli figürü görürsün. Hemen solundaki de güneş yaz ayını temsil eder diye düşünüyorum. Güneşin hemen solundaki de dağ. Dağı ikiye ayırmış bir şey gördün ki. Ferhatına kavuşacaksın inşallah 😂 fal bakmaya da bugün başladım tutar mı hiç bilmiyorum 😂😂
Aynen iyi biri. Yaşadığı evin adresini de vereyim mi. Annesinin kızlık soy adı falan 😂😂 fal bu ve bu kadarı gözüküyor. Görmeden sallayamam 😂😂 gördüklerim kadarıyla salladım 😂😂
Niye o kadar sevecek 😅
Dur numarası vardı bende arayıp sorayım 😂 nerden bileyim. Dağ ikiye ayrılmış gözüküyor. O yüzden dağları delecek kadar sever demek ki diye düşündüm 😂 ben gördüğüm kadarıyla salladım. Sen yine inanma da 😂😂
Ariyerim ve param cikmis mi ☺️
Ariyer kim kız 😂 dur para gözüküyor mu bakayım 😊
Kariyer hsjshs
Para göremedim ama kar yağacak galiba. Bi de düğününüze bir yılan gelmiş. Birisi kıskanacak galiba sizi 😂
İlk fincanda 2 kişi koca kütükleri taşıyor gibi gördüm. Kötü bir işe gireceksin sanırım 😂 köle gibi kullanacaklar gibi sonucuna vardım burdan 😂😂
Sen de his yok mu ful sekil bakiyorsun ya hikaye yaziyon sanki 🤣
Ben ne diyorum sabahtan beri. Şekil bakıp sallıyorum inanma diyorum 😂 bugün başladım fal bakmaya diyorum 😂😂 daha ne diyeyim ki 😂 şekilde ne görsem ona göre salladık birşeyler 😂😂
Baska ne var idjsdi
Balık gördüm bereket getirir heralde. Bi de öküz gördüm. Bir yerlerden miras kalabilir tarla falan 😂
Miras ne zaman sjsjsj
Bakayım dur 😂
Miras Yağmur yağdığı bir zaman. 4 mevsim olabilir 😂
Bana ne zaman mutluluk var
Bilmiyorum ki. Fala da inanma zaten. Onun yerine dua edelim. İnşallah bundan sonra hayatın değişir ve hep mutlu olur, güzel şeyler yaşarsın 😊
Gorduklerin arasinda en sasirtan seni neydi falimda ☺️
Yarma gibi olan reis kimse oydu 😂 senin için dağları delecek. Artık ne kader sevdiyse 😂😂 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bir an önce kavuşun 😂
Bu zamanda daglari delecek kaldi mi bir de yakisikliymis iri falan sjshshs
Ben de bilmiyorum ki 😂😂 yakışıklı demedim. Prens dedim 😂😂 belki çirkindir nasip. Sen dua et bence karşına en yakın yaz günü çıkacaktır 😂
Daglari deliyorsa beni de dover shshsh
Bilmiyorum ki artık. Dövmez inşallah. İri yarı diye dövecek değil ya iyi biridir belki 😂😂
Iyi insanlarin olduguna inanmiyorum hic arkadasim bile yok hep dislandim
Onu fark ettim. Yani arkadaşının olmadığını 😂 inşallah iyi arkadaşlar bulursun daha küçüksün. Zamanla karşına iyi insanlar çıkar. Sen bol bol dua et yeter 😊 yalnız niye dışlandın onu anlamadım.
Maşallah guzelim diye erkeklerle de arkdas olunmuyor hepsi yan gozle bakiyor
O zaman kızlarla arkadaş ol en iyisi. Kız dayanışması 😂
Kizlar disliyor dedim ya
Kaç yaşındasın ki? Liseye falan mi gidiyorsun? İlerde biraz daha büyüyünce daha iyi arkadaşlar çıkar karşına. Daha iyi dostlukların olur. Küçük yaşlarda genelde ergenlikten dolayı arkadaşlıklar çok sıkıntı oluyor. İnişli çıkışlı oluyor.
Universitedeyim onceden daha iyiydi asil buyukdukce insanlar seytanlasiyor
Garip. Koskoca üniversitede arkadaşın nasıl olmaz. İlk yılların ise normaldir. Son senelere doğru bence arkadaşların olur. Şimdilik derslerine odaklan bence.
Artik kimseye guvenmiyorum yaram derin
Bence yanlış düşünüyorsun. Vardır iyi insanlar. Sosyal olmaya çalış. Bir etkinlik falan olursa sen de git. Öyle öyle sosyalleşirsin
Kiz gruplari erkekler gibi degil siz harikasiniz 10 kisi yine gezersiniz kimseyi dislamazsiniz ama kizlar 2 3 kisi takilir diger herkesi dislar
Doğrudur valla pek bilgim yok. İnşallah karşına iyi arkadaşlar çıkar.
Sagol kardes🙏
Rica ederim kardeşim ne demek 😊
kirli bir fincandan mı medet bekliyorsunuz
Anlamıyorum