Terazi erkeği çok mu kıskanç, sizce bu kadar büyütmesi normal mi?

Popon çok güzel dedi gerçekten de çok beğeniyor sürekli söylüyor sevgilim. Bende bunu herkes söylüyor dedim herkes kim dedi sinirlendi. Kız arkadaşlarım dedim kızlarla böyle konuları aramızda konuşabiliyoruz dedim ama eski sevgililerim de söylemişti dedim. Aşırı sinirlendi bunu bana söylemendeki amaç ne ne dememi bekliyorsun oha çok iyi harika eski sevgililerinde beğenmiş mi dedi bende hayır öyle demeni beklemiyorum herkes kim diye ısrarla sordun söyledim niye sinirleniyosun bu kadar büyütme dedim normalde her cümlesinin sonuna aşkım balım diyen çocuk sadece tamam dedi bende kızdım tamam yok tamam aşkım de dedim tamam dedi sadece yine. Bende özür diledim onu söylerken sinirlendirmek gibi bir niyetimin olmadığını böyle küçük şeylerin aramızdaki bağı zedelemesini istemediğimi ifade ettim o da birkaç dakika sonra cevap verdi hemen değil. Önemli değil aşkım yazmış. Benimde o an isim vardi hızlı cevap veremedim. Önemli değil diyosan kapatalım konuyu seninle tartışmak değil birlikte gülmek mutlu olmak istiyorum dedim gece bana asla cevap vermedi, uyumuş. Sabah yazmış ama samimi gelmiyor şu an ya :/
Güncellemeler
1 yıl
...
Terazi erkeği çok mu kıskanç, sizce bu kadar büyütmesi normal mi?