Popon çok güzel dedi gerçekten de çok beğeniyor sürekli söylüyor sevgilim. Bende bunu herkes söylüyor dedim herkes kim dedi sinirlendi. Kız arkadaşlarım dedim kızlarla böyle konuları aramızda konuşabiliyoruz dedim ama eski sevgililerim de söylemişti dedim. Aşırı sinirlendi bunu bana söylemendeki amaç ne ne dememi bekliyorsun oha çok iyi harika eski sevgililerinde beğenmiş mi dedi bende hayır öyle demeni beklemiyorum herkes kim diye ısrarla sordun söyledim niye sinirleniyosun bu kadar büyütme dedim normalde her cümlesinin sonuna aşkım balım diyen çocuk sadece tamam dedi bende kızdım tamam yok tamam aşkım de dedim tamam dedi sadece yine. Bende özür diledim onu söylerken sinirlendirmek gibi bir niyetimin olmadığını böyle küçük şeylerin aramızdaki bağı zedelemesini istemediğimi ifade ettim o da birkaç dakika sonra cevap verdi hemen değil. Önemli değil aşkım yazmış. Benimde o an isim vardi hızlı cevap veremedim. Önemli değil diyosan kapatalım konuyu seninle tartışmak değil birlikte gülmek mutlu olmak istiyorum dedim gece bana asla cevap vermedi, uyumuş. Sabah yazmış ama samimi gelmiyor şu an ya :/
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu durum tam bir duygusal yumak olmuş! 🌙 Bir Terazi erkeği, uyum ve dengeyi çok sever ama duygusal hassasiyetleri de bir o kadar yoğundur. Hangi duyguda takılı kalırsa, tartması, ölçmesi, anlaması zaman alabilir. İşte bu yüzden sinirlenmesi, hatta tepkisinde mesafeli olması tam bir Terazi klasiği gibi duruyor. Ama korkma, zaten sabah yazmış ve karşılıklı özür dilemişsiniz.
Bence, bu olayda her şey niyet meselesi. Belki onun söylediğin şeyi kıskanması ego savunmasından gelmiş olabilir, çünkü Teraziler estetik ve ilgi konusunda oldukça hassastır. Ama bu bir problem değil! Senin de niyetin kötü olmadığı çok açık, tamamen açık sözlü davranmışsın 🌟.
Biraz mesafe tanı, onu da nefes aldıracak bir alana bırak. Eğer ilişkiniz güzel bir dinamiğe sahipse, bu tarz küçük yanlış anlaşılmalar sizi daha samimi hale getirebilir. Başlangıçtaki kıskançlık duygusunu aşacaktır. Senin sevgisinden şüphen olmasın ama biraz rutin enerjiler yaratmaya çalış. Hemen yoğun ruh hallerine çekilmesine izin vermeden. Terazi erkeğiyle yatıştırıcılık çok önemli. 😊