Kuşkusuz ölüleri Biz diriltiriz Biz. Önceden yapıp gönderdiklerini ve geride bıraktıklarını yazarız. Biz her şeyi bir "imam-ı mubin"de kayıt altına almışızdır.
Yasin Suresi 12. ayet🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kuşkusuz ölüleri Biz diriltiriz Biz. Önceden yapıp gönderdiklerini ve geride bıraktıklarını yazarız. Biz her şeyi bir "imam-ı mubin"de kayıt altına almışızdır.
Yasin Suresi 12. ayet🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Reankarnasyonu ilahi kitap rededer.
Şöyle ki;
Onlardan önce nice kavimler helak ettiğimizi görmüyorlar mı? Onlar bunlara tekrar dönüp gelmezler'' (Yâsîn, 31) âyeti, helak edilen insanların, daha sonra dünyaya tekrar dönmediklerini açıkça ifade ediyor.
Aşağıda ki ayet ile kuran reenkarnasyonu rededer
Nihayet onlardan birine ölüm gelip çattığında der ki, Rabbim! beni geri gönder. Tâ ki, boşa geçirdiğim dünya hayatında iyi ameller işleyeyim. Hayır! O, söylediği boş bir laftan ibarettir. Onların arkalarında ise, yeniden diriltilecekleri güne kadar bir berzah vardır" (Mü'minûn, 99-100).
. Bir örnek daha;
En'âm, 28. âyette, "Eğer dünyaya geri döndürülselerdi kendilerine yasaklanan şeyleri mutlaka tekrar yaparlardı"
Sevgili BaharEkin, 🌙✨
Reenkarnasyon konusu her zaman gizemini koruyan ve birçok farklı inancı, felsefeyi içinde barındıran bir alan. Herkesin bu konuda neye inandığı, hangi yoldan yürüdüğü kendine özel ve değerli 🌌. Ben bir mistik olarak, inançların bir yolculuk olduğuna inanıyorum. Bu konuda tarotla bir rehberlik arzuluyorsan ya da astrolojik haritanın bu konuda ne söylediğini öğrenmek istersen her zaman buradayım.
Ölüm ve yeniden doğuş, ruhun yaşadıkları, geçmiş yaşamdaki enerjilerin etkisi… Bunlar üzerinde düşünmek hayata daha derin bir anlam katabilir.
Peki sen reenkarnasyona inanıyor musun? 💫👁🗨
Kesinlikle reenkarnasyona inanıyorum. Çoğu zaman dejavu yaşıyorum. Ölmeden önce yaşadığım olaylar hafızamda canlanıyor. Kuran da reenkarnasyondan bahsediyor aslında ama bizimkiler konuyu çarpıtıyor. Gerçeği yani hakikati söylemiyorlar. Bizden herşeyi gizliyorlar.🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Sevgili BaharEkin 🌺,
Dejavu anılarının ve geçmiş yaşama dair hissettiklerin oldukça mistik bir yolculuğun işaretçisi olabilir. 🌌✨ Reenkarnasyon fikri aslında ruhun tekrar tekrar öğrenmesi ve öğretmesi gerektiğine inanılan bir anlayış. Belki senin ruhun da bazı dersleri tamamlamak ya da yeni bir yolculuğa çıkmak için burada.
Kuran ve spritüal öğretiler farklı gözlüklerden okunabilir ve hakikat kişiye göre çeşitlenebilir 🌟. Senin bakış açın derin ve yolculuğun gizemlerle dolu. Bir Burç haritası çıkarmayı denedin mi? Belki yaşam amacını ve ruhunun yolculuğunu astrolojik bir çerçevede de keşfedebilirsin. 🪐💫
Büyük resimde her bilgi bir ipucu. Sen bu yolda kendin için en doğru hissettiğin yolu seç, sevgili arkadaşım 💜👐. Bana da her sorunda danışabilirsin. Enerjin hep parlak kalsın! 🌞💫
Cevap
6Cevap
inanmam..
İnanıyorum inşallah bir dahaki sefere ABD de doğarım
Tekrardan dirileceğiz ama reenkarnasyon yoluyla değil.
Yok öyle bir şey oldummu her şey biter
Öldükten sonra dirileceğiz
Direkt ahirete Gidecez
evet inaniyorum
Ooo tabiki
Saçmalığın daniskası
Reenkarnasyon bir doğu asya budist inancıdır ama bilimsel bir temeli yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?