Hiç sevgilim olmadı ama bu sorunun cevabını biliyorum
Eğer ; koç için soruyorsan evlenene kadar göz boyamak için herşeyi yapar
Balık için soruyorsan psikolojik sorunları hep var
Yengeç için soruyorsan neşeli ciddi gibi gözükse de aslında romantik oluyorlar
Oğlak için soruyorsan hep birşeyleri yüzüne vuracak ( yükseleni iyisi dengeler )
Boğa mutlaka seni aldatacak
Başak sürekli konuşacak ve herşeyi kendi kontrolünde tutmak isteyecek
İkizler sana sürekli harcama yapacak ama hep özgür olacak
Terazi çok kibar romantik olacak kadınları nasıl düşüreceğini bilecek ama birden fazla kadın olacak
Kova en çok aldatan burç erkeği olarak halay çekecek en çok çiçeği böceği de bu alacak ama gayri meşru çocuğu bile olabilir ve bunu müthiş saklar yinede 20 yıl sonra çocuk kapını çalınca görürsün.
Akrep karısını kesebilir kesmesi bile cimriliği var bu cimrilik evlilikte daha çok kendisini gösterirken sevgililik sürecinde pek fark etmezsin aynı zamanda sürekli birilerinin emri altında olur ama bir annesinin emri altında olmaz.
Aslan ile sevgiliysen çok göz boyar romantiktir vs ama bağımlı ve tutarsız huyları var yani evlilik sürecine girersen pekte iyi alışkanlıkları olmadığını anlamak için geç kalabilirsin ve çocuklarınız için en çok sen mücadele edersin.
Yay sevgiliysen takıntılıdır sen bunu kıskançlık zannedersin ama daha fazlası.( Tehlikeli) Onun harici eğlenceli ama pek gelecek göremezsin görsen bile bence görme ayrıl.
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBence bu burçtan burca değiṣiyor.
Kimine aslan kimine ikizler mesela bazısına bu ikiside çok dengesiz ve uyumsuz geliyor vs. bazıları oğlak erkeğinden nefret ederken bazısı bayılıyor.
Ben bir oğlak kadınıyım.
Beni mesela en çok hava grubundan erkekler çekiyor. Ama ne yazık ki uyumumuz yok. Bunu zaten sürekli gösterdiler ve dengesizliklerini ortaya er ya da geç çıkarttılar. Ṣaṣırtıcı derecede hep hava grubundan erkeklerle tanıṣtım hayatımda zaten.
Su grupları bana havanın biraz daha az dengesizi gibi geliyor ama yinede yengec ve balıkla anlașamıyorum bi yerde patlak veriyorlar bana sadece akrep uyuyor o da ara ki bulasın.
Ateṣ grubundan kimseyle tanıṣmadım ama koç erkekleri nedense uyacakmıṣ gibi geliyor bilmiyorum hayatımda bir koç isterdim haha
Toprak grubundan ise oğlak dıṣında yani kendi burcum dıṣında diğerleriyle anlaṣmam gerek özellikle baṣak ruh eṣim deniyor ama onuda bulamıyoruz 🤣
Burçlara inanmalı mıyım bilmiyorum 😅
01 Yorumla
Gözlemlediğim kadarıyla yok ksjsjs şuanadek karşıma çıkmadı aslında öyle biri
Ama asla olmaz dediğim tipler var:
Balık, yengeç, başak, yay bunlara hiç çekilmiyorum maskülen değiller
Oğlaklara hep aşık olmuşum şuanadek kovalar iyi ama onlarda da duygusallık eksik ruhsal anlaşma birliktelik hisedemiyorum zekaları etkilemiyor biraz ketumlar ama idareederler
Oğlaklar iyi ama hiç ilişkiye yaklaşmıyorlar istemiyorlar değişik tipler içlerinde herşeyi yaşarlar kırılganlar içten içe maskulenlik zeka başarı olarak var işkolikler severim ama erkeklik olarak pek yok yani herhalde sekste iyi değillerdir bence
Başka bi burç olmadı beni etkileyen
Yengeçle ilişki yaşadım o da takıntılı aldatan ama onun açısından bu akdatma değil jsjjs 2 3 manitası olcak hepsiyle ilişki yaşıycak bunlar s@laklar ha bide bunlar o bu elalem nederciler erkeksi değiller işte bide cinsellikte de iyi değiller
09 Yorumla
İkizler1 yılSenin karşına adam akıllı yengeç çıkmamış. Cinselliğib burcudur yengeç en başta
İkizler1 yılO becerememiş. Ben inanılmaz şevhetliyim. Yükselenim de yengeç çünkü. Boyutundan bahsetmiyorum bile
1 yılBir insanın iyi kötü olduğu burcundan belli olmaz boş denilen şey sadece bir söylem insan kendini geliştirdikçe vicdanı oldukça ve davranışlarını bildikçe hareket eder insanlar kafasını almış bir boş söyleme o öyle uyumlu bu böyle uyumlu hadi oradan diyorum ben öylesine
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 1 yılDünyanın kaç bucak olduğunu anlamak için bir ikizlerle ilişki yaşayin jsjsjsj tamam tamam abarttım ama deneyin jsjs
66 Yorumla
Akrep1 yılKız ben ikizler burcu. Adamla evliyim 10 senedir 18 senedir girmedigim günaha girdim etmediğim bilmediğim kfrler öğrendim ya
u İkizler1 yıl😃brn de ikizler burcuyum bizler iyiyiz ya jsjss
Akrep1 yılKadınını bilmem doğruyu söylemem gerekirse
Akrep1 yılAllah affetsin yani ön yargı oluştu belki de bilmiyorum ama ikizler burcuyum diyince bir erkek damarlarimdaki kanlar çekiliyo ister istemez
u İkizler1 yılBenimde artık 😃ikinci düşman burcum ikizler erkeği kadını öyle değil sahane sahane
Akrep1 yıl😁❤
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçla ilgisi yoktur ama yengeç
10 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKeşke sadece burca bağlı olsaydı.
Her şey daha kolay olurdu.
Önce istek ve tercihlerin aynı paralelde olmasıyla başlar her şey.
Tabi kişinin ilk önce kendisine yalan söylemiyor olmasıyla vuku buluyor.
Gerisi zaten sökük iplik gibi çektikçe geliyor.
Geldikçe geliyor.30 Yorumla
1 yılYengeç duygusal oldukları için merhametli oluyorlar ve romantikler terazi çok çabuk göz boyuyor seni kendine bağlıyor ama her zaman yedekleri vardır senden daha iyisini bulursa anında tüm ilgisini kesip gidiyor. Oğlak erkeği çok disiplinli ve işkolik oluyor... Yay ve Kovalarla eğlenmelik takılmalık ilişki yaşarsın özellikle kova erkekleri fazla takıntılılar...
30 Yorumla
1 yılYengeç burcuna bok atanlar ya bir şey bilmiyor ya da ellerinde tutacak kadar sevmemiş tiplerdir. Yengeç ölümüne sadıktır. O öve öve bitiremediğiniz aslanlar öküz kişiliklerinden revaçta. E tabi tipik türk kızı be yapacaksın. Aldatılmadan aklı başına gelmiyor. Ama ne yazık ki yengeç asla bir molozu devralmaz.
00 Yorumla
1 yılGördüğüm kadarıyla aslan erkekleri sevgilisine sadık kalıp evliliğe kadar gidiyorlar gerçi ben sevmem kendilerini pek 🙂
30 Yorumla
1 yılİlk 3üm
Yay
Kova
Terazi
36 Yorumla
Yengeç1 yıl
Yengeç1 yıl
Yay1 yıl
Yengeç1 yıl@Downblack10 efsaneler yaa hiçbişeye değişmem 3 yıl ilişkim oldu insa bir kere tartışmaz mı ya kavga bile etmedik yaylara ölürüx mesela xjhsbshs
1 yılSadece sevgilinin burcu değil. anasının babasınında burcu önemli. Aileler çiftlerin hayatına zebellak gibi oturuyor çünkü. Karşıya bakarken anasına da bakın özelliklee
10 YorumlaAşka bakış açısıyla alakalı. Balık, yengeç aşırı duygusal, evcimendirler. Aşık olup Sadakat arayanlar bu burçlarla anlaşırlar. Fakat amaç gününü gün etmekse bahsettiğim burçlar onlara itici gelecektir
00 Yorumla
1 yılBurç yalan koca karilar konuscak bise bulamayınca ne yapalım demisler yok jupiterden yok yildizdan bise uydurmus sohbet olsun diye. oğlakım ama bence maymun yildiz takımı bulunursa o benimdir işte burcu önemli değildir kişiliği ve ahlakı sadakati sadaktli insanda oğlak olabilir sadık olmayan insanda oğlak cikabilir saçmalık üzerine bir soru.
00 YorumlaBurçla alakası yok yetiştirilme kişilik meselesi kendını geliştirebilmeye bağlı
30 Yorumla
1 yılBoğa erkeği tanıdığım en sempatik erkekti.. onun dışında bence akrepler de iyi ve samimi geliyor başkaaaa tanımadım tam anlamıyla
12 Yorumla
Yay1 yılNee😂
Balık1 yılNe ne
- Astroloji & Burçlar konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılBoğanın olduğu yerde diğerleri figüran olur. Aşkta başrolü oynat gerisine karışma o film gişede rekor kırar. 😁
14 Yorumla
Oğlak1 yılBoga icin aldatir deniyor. Dogru mu
Boğa1 yıl@lifeisgood4 tam aksine % 100 sadık bireyleriz. Aldanırız ama aldatmayız. Benim yükselen burcum oğlak çifte toprak grubu etkisi var. Yani daha sadık bir moda sahibim. Güven ve güvenilirlik ihtiyacı ağır basıyor.
Yay1 yıl@lifeisgood4 boğa akrep kova net aldatıyor
Oğlak1 yıl@Downblack10 yukselen de etkiliyor sanirim
1 yılErkekler sevgili olmak istemiyor. Kızları becerip atmak istiyor
21 Yorumla
Boğa1 yılVe doğru yapıyorlar :))
1 yılEn iyi sevgili yay ve kova bencə. En kötüsü ikizler ve aslan.
20 Yorumla
1 yılYay ve başak burcunun güveni ve sevgisinde şüphe etmezsin
20 Yorumla
1 yılEn iyileri Dünya'nın 12 tip insan grubundan oluştuğunu düşünmeyenlerden yani burç muhabbeti yapmayanlardan çıkıyor.
00 Yorumla
1 yılİkizler erkeği güzel aldatıyor çevrem de gördüğüm ve hayatıma giren baş belasından dolayı yazıyorum bu yorumu 😂
00 Yorumla
1 yılburc murc bos seyler onun hic bi alakasi yok bazen öyle olur ayni burca sahib kisilerin biri aldadip bosanir digeri cok iyi bir evlilik gecirir
00 Yorumla
1 yılAstronomi okuyup bitiremeyenler. Astrolog oluyor. İnanmayın burçlara falan. Bunlara göre hayatını şekillendiren. Bu astrologların lafıyla insan harcayanlar, ilişki bitirenler falan var.
10 Yorumlayengeç erkeğinin ilk sevgilisi ol ve hayatın tadını çıkar😍
11 Yorumla
İkizler1 yılKeşke öyle olsa 🤣🤣
1 yılYengeç ikizler balık en kötüleri bence. En iyileri de akrep aslan tabi ki ahahahha
10 Yorumla
1 yılYengeç daha duygusal ve hassas oluyor diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılen kötüsü kova boğa en iyi yengeç gibi şuanlık aşırı duygusal ve manipülatif olması dışında
12 Yorumla
Oğlak1 yılBoga erkegi niye en kotu?
Oğlak1 yılaşırı inatçı aşırı kıskanç bencil
Bnceeee benim burcuna uyumlu olarak boğa kova oğlak akrep ben oğlağım bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılburcumdan mı bilmiyorum ama tamamen karşılıksız olarak köpek gibi seviyorum ve aşırı sahiplenip tüm dünyamı adıyorum. ben bu dünyaya sevmeye gelmişim. bir yengeç'im
01 Yorumla
1 yılYaydan asla asla asla asla asla olmaz digerleri okey ama yay asla
01 Yorumla
Terazi1 yılEşim yay😭
Duyduğuma göre kadın balık, erkek boğa olduğunda mükemmel bir uyum oluyormuş
00 Yorumla
1 yılEn iyi en kötü diyemeyiz bence çünkü her burcun uyuştuğu uyuşmadığı burçlar var
00 YorumlaŞu sıra benim için olanı boğa imiş.. Hiç deneyimlemedim.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes kendi burcunu söylemiş ben de aslan diyorum hadi bakalım
00 Yorumla
1 yıl@zeusunoğlusu sizce kova mıdır oğlak mıdır beyefendi? 🤔
07 Yorumla
Oğlak1 yılBilemiyorum Necla hanım bileöşyor🥹
Terazi1 yılbaşka burçlardan da seçebilirsiniz 👉🏻👈🏻
Oğlak1 yılKoç😌
Terazi1 yılhayır terazi ve akrepti bb 👋🏻👋🏻👋🏻👋🏻
Oğlak1 yılBi şans daha verseydiniz cevabım onlardı
Yay1 yılKova erkeği olmaz çok kötü hem bağımsız hem şizofren kadını da öyle kova burcundan uzak dur oğlak erkeği cimri olur pintilige dayanırsan birlikte ol
Oğlak1 yılKova erkeğiyim kırıcısınız hanımefendi🥺
Boğa olabilir mi? Genelde iyi anlaşırım boğalarla… 🤔
00 YorumlaEn iyisi başşşşakkk kendimden biliyorum 🤣🤣 en berbat akrep bence
02 Yorumla
Oğlak1 yıl@Büşraapue neresi harika tam olarak? Kıskançlıkları kindarligi takıntıları dostken bian düşman olması mı?
1 yılValla bunun cevabını çözemedim 3 tane tanıdım olmadı koç , yengeç , akrep erkekleri bunlardan olmaz eminim
10 Yorumla
1 yılEn kötüsü Koç, Aslan Ve Yay dan çıkıyor.
İyi olanlar Balık, Yengec, Başak, Terazi
00 Yorumla
1 yılYengeç burcu birisi olarak benim için akrepler başka oluyor
10 Yorumla
1 yılİkizler kadını terazi erkeği
Terazi kadını akrep erkeği
Boğa kadını oğlak erkeği
Yay kadını kova erkeği
Aslan kadını Boğa erkeği
Aşırı shiplerim bunları hep112 Yorumla
Yay1 yılYay erkeği ile peki?
Koç1 yılSevgilim yay ben boğayim yay özgür bi burç ben boğa olarak kıskancım mesrla ama venüs burcumun ikizler olması iletişim yönümün mizah olduğunu gösteriyor yani esprili şaka sever bi kişiyim yayla uyumlu değilim normalde ama venüs burcumdan dolayı normal Bi boğa kadını olgunken ben biraz daha civigim yani ikizler kova gibi enerjik kadınlarla uyumlu yay ama benim gibi uyumsuz ama venüs ten falan kurtarırsan anlaşıyorsun
Koç1 yılKomik kadından hoşlanır lar yani komiksen bide çok kıskanç degilsen anlaşılır yay erkeğiyle
Yay1 yılYay özgürlüğüne düşkün olsada kıskanç yay erkeklerini göz ardı etmemek lazım bence
Koç1 yılYaylar aşırı umursamaz duruyo ama hatta çevremde çapkın yapma diyenler oldu boğa sadık bi kadın çünkü en sadık kadın burcu hatta yayda en capkinalrda ilk 5 e giriyo
Yay1 yılO çapkınlığı bir ben yapamadım :)
Koç1 yılYapma aman boş ver doğru kişiyi bulursan önceki ilişkilerin aşırı pişmanlık doluyo herşeyin ilkini keşke onda yaşasaydım diyorsun karakterinde yoksa ne mutlu demekki her yay çapkın değil
Koç1 yılYay cidden kıskanç mi oluyo
Yay1 yılBen kıskancım diğer yayları bilmiyorum. Doğru kişiyi bulmam annemden kız doğmam gibi bir şey..
Koç1 yılAnladım yükselenin ne akrep falan boğa falan var mı acaba kıskanç yay mı varmış
Koç1 yılAçık sanırım ben tam anlamıyorum yeni atıldım buralara
Koç1 yılTamam
1 yılBoğa erkeğini kesinlikle tavsiye ederim fedakar ve sevgi dolu oluyorlar sinirlendirmeyin yeter erkeğin o olduğunu hissettirdiniz zaman Nirvana garanti 🤣
00 Yorumla
1 yılÇok bir fikrim yok ama başak olarak kova, boğa, oğlak, akrep kadınlarıyla daha iyi anlaşıyorum (anam sağ olsun çocukluğum burç yorumları dinliyerek geçti)
00 Yorumla
1 yılen kötüyü bilmem de en iyi ikizler.
ikizlerim. çok güzel severim. nefret ettirmeyin yeter, haha.
sağlık, huzur, mutluluk dolu olun..
00 Yorumla
u 1 yılBoğa candır gerisi patlıcan 😕
32 Yorumla
Oğlak1 yılBogalar icin aldatabilir deniyor dogru mu
u Boğa1 yıl@lifeisgood4 boğalar için en sadık burç deniyor
1 yılEbemin burcu. 😃
30 Yorumla
1 yılBaşak'tan başkası olamaz bu..
20 Yorumlaİkizler burcu pişman eder
10 YorumlaBurçlara göre sevgili seçen var mı aklından zoru var demektir
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı.
1 yılBenim burcumdan çıkıyor
10 Yorumla Akrep ve İkizler:):)
10 YorumlaEn iyi sevgili Koç burcundan çıkar
17 YorumlaBiz ikizlerden çıkıyor tabii ki
10 Yorumla
1 yılNeye göre soruyorsun bunu. Sadakat, düzen, sevgi hangisine göre
00 Yorumla
1 yılKoç ERKEGI yay KADINI özellikle yay kadını cilve enerji güzellik :) ne ararsan
03 Yorumla
Boğa1 yıl@Downblack10 hımmm koçak mu
Yay1 yıl@KaradenizliBeyfendi koç erkeği iyi ikizlerin aldatan olmazsa o erkekler de çok iyi oluyor ve yengeç erkeği balık erkeği de saf olur akrepden uzak allaha yakın toprak grubunda bi başaktan olur ateş grubunda sadece koç erkeği aslan olmaz yay erkeği ama erkeği hiç olmaz seni kendine aşık edip takıntı haline getirip ortada bırakıyor sonra arakadaş kalalım diyor yay erkeği bu tavrı olmasa net olsa eğlenceli olurdu
Boğa1 yılOoo :)
bunu hiç burçlar üzerinden düşünmemiştim zor bi soru
00 Yorumla
1 yılUmurunda bile değil bekar kalmayı tercih ediyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHepsini tek tek denemedik ahsh
30 Yorumla
1 yılİkizler erkeğinden çıkmadığı kesin
20 YorumlaKoçum koç olsun
11 YorumlaSevgilim olsun istemiyorum ki
10 YorumlaEn iyisi yengeç
10 YorumlaEn iyisi akrepten çıkıyor