Bana çok kızgın. Mesajlarıma görüldü atıp cevabını şarkıyla story koyarak cevaplıyor. En son bana bi ton hakaret ve beddua etti telefonu kapattı. 2 saat sonra yazdım öfken geçti mi diye (ama tamamen küfür edip engelleyecek diye bekliyorum) engellemedi ama yine kırıcı şeyler yazdı. Bu akşam da boğazıma mısır kabuğu yapıştı takıldı orada diye yazdım. Beddua etti ya ona ithafen. Görüldü atıp koşa koşa gidip instada ard arda hikayeler paylaşmış uzinin şut şarkısıyla. Son hikayesine de sözlerini oku da anla yazmış. Bende üstüne görüldü atanın duası kabul olmazmış diye bir tweet gordum onu ss alıp attım ona tek açımlık. Dayanamadı açtı fotoğrafı ama yine görüldü attı. Sonra bir hikaye daha paylaşmış kendime yeni bir sayfa açıcam burdan gitcem falan diye. Ne yapmaya çalıştığını anlayabilen? Boğa erkekleri genelde buna benzer şeyler çok yapıyor bu arada
Güncellemeler
1 yıl
yok mu boğa erkeğini iyi tanıyan
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
burçla ilgisi yok şutla gitsin
Boğa burcuyum ben. Yazdıklarının Boğa burcuyla alakası yoktur. Bu yazdığın karakter meselesi. Nereden buluyonuz böyleleri gerçekten merak ediyorum.
Yemek hediye al ona yesin Boğa burçları en çok yemek sever o zaman sevebilir seni
Boga burcuyum dellendimi hiç ugrasma ustune gitme gormezden gel biraz bekle dusunsun sakinleşsin ateşine odun atma şimdilik bekle derim
Ne yaparsa yapsın artık sildim numarasını. Bana çok ağır konuştu binbir türlü beddua okudu. Şimdi de acı çekmemden gerçekten mutlu oluyor o kötü kalpli biri. Sildim bende o yüzden arkamda bırakacağım onu
İyi yapmişssin boş ver uzme kendini
Teşekkür ederimm sen iyi kalpli bir boğasın galiba
acı çekmenin ne oldugunu iliklerime kadar yaşamış biriyim başkasının acısını hisseder üzülürüm bu iyi kalpli mi ya da insanmı yapar tam emin degilim
Kesinlikle. O zaman sen olgun bir boğa erkeğisin. Gerçekten boğa burcu erkeklerini aslında çok severim çok kaliteli asil bir mizaca sahipler genelde ama senin gibi olgun olan boğalar
kendisini bu şekilde anlamaya çalışan biri deger verir dikkatlidir hak ettiği değer üzülme olmamalıdır boğaları iyi taniyorsun sanırım iyi gözlemci birisin sen ne burcusun merak ettim
Boğaları çok iyi tanırım şu zamana kadar hayatıma giren tüm erkekler boğa oldu boğa harici denk gelmedi hiç yengeç burcuyum bu arada
Sert ve öfkeli olmazsak iyi burcuz öfkemiz ağır basar bazen bunu dışarı yansıtırız kırıcı oluruz üzer üzülürüz bunu istemeyiz ama bunların altinda belli sebebler yatar tanirim dedigine gore belki biliyorsundur yengece gelince bu iki burç aslinda birbirine göre gibi yengeç rahat kendi gibi oldugu bir burc varsa boga ile olur boga seviyorsa oldugu gibi olmasini ister ama yinede dedigim gibi yengec iyi huylu anlamli neseli sevimli boga ise fazla tutkulu duygulari bazen uclarda yasayan merhametli bazen komik falan
Öfkelendiğinizde çok kırıcı olabiliyorsunuz işte bu da hassas kalpli yengeç kadınını kırıyor
Evet ôyle ama bu realdede boylemi bilmiyorum
Ergen şutla gitsin ya
Boğa burcu erkeğini tanıyor musun