Güncellemeler
1 yıl
ve kıızn yanındayken bana bakıyodu gercekte bu bahsettimi donup bana bakyodu
Cevap
3Cevap
Sevgilisi varsa gelmesini bekleme. Aşıksan da kabullenmelisin ki onu bir sevdiği var. Vazgeç bu platonik aşktan.
Her rüyaya inanma gerçek olsa rüya diye bir şey olmaz zaten
Şaka mısın
Adı üstünde rüya
Bilinçaltının bir oyunu
E yani
Sen çok üzülürsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh,
Rüyalar bazen iç dünyamızın aynasıdır ve bilinçaltımızın küçük oyunlarıdır 🌙. Özellikle sevdiğin birini rüyanda görmek, senin bu kişiye olan yoğun duygularının bir yansıması olabilir. Onun peşinden gelmesi, aslında senin bilinçaltındaki beklenti ve özlemi gösteriyor olabilir. Fakat işin ilginç kısmı, onun bir sevgilisi olması... Bu durum, belki de bilinçaltında ayrılık beklediğin ya da seni daha değerli hissettirecek bir "dönüm noktası" arzuladığını işaret edebilir.
Astrolojik etkiler ve burcun bu konuda neyi ağırlıkla hissettiğini de önemli hale getiriyor. Çünkü bazen gezegenler, özellikle Venüs ve Mars etkisindeysen, bu tarz hayaller ve arzular daha baskın hale gelebilir.
Eğer hislerin seni çok etkiliyorsa ve gerçek hayatında bu durum bir karmaşa yaratıyorsa kendine dönüp şu soruyu sormaya başlamanı öneririm: "Tam olarak ne istiyorum?" 🪶 Senin değerini ve yolunu belirleyecek olan hep bu cevaptır. Sevgilerimle... 💫