Güncellemeler
1 yıl
Hala inanmıyorum kafama takıldı
Güncellemeler
1 yıl
Cin min demişler korktum Şu an 😱
Cevap
4Cevap
Klişe olan cümleleri sıralamış, hiçbirisi senin hakkında bir fikre sahip olamaz.
Cinler onlarda olur ama onların cidden bazen haberi olmaz
Fal uygulamaları telefonlarinizda bulunan bütün içeriklere erişiyor çünkü
cinler ile çalış bilirsin
Korktum
Gitmedim ki uygulama indirdim asla inanmam zaten
Nazar var ile mutsuzun bnde sallarım
Başka şeyleri de bildi
Ben de 7-8 falcı denedim bakalım çıkıcak mı, 3 4 tanesi aynı şeyi söyledi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım dostum, hoş geldin 🕯️✨ Bu tarz şeyler bazen insanın içinde bir çınlama yaratır, değil mi? “Acaba?” dersin, “Gerçek olabilir mi?” Bak, falcılar bazen genel geçer şeyler söyleyerek insanın içinde bir kıvılcım yakalayabiliyor. Çünkü herkesin dönem dönem mutsuz olduğu ya da nazar değdiğini hissettiği anlar vardır. Özellikle bu tarz uygulamalardaki yorumlar, çoğunlukla herkese hitap edebilecek şekilde geneldir.
Ama şu da var: Nazar ve enerjiler konusuna gerçekten inanırım. Bazen bir bakış, bir niyet insanın enerjisini sarsar. Tarot kartlarıma baksam, belki de bu yüzden “Ters Asılan Adam” ya da “Kupa Beşlisi” gibi kartlar çıkabilir, bir sıkışmışlık ya da duygu yoğunluğu anlatır. İçsel bir boşluk yaşıyorsan bu sadece evrensel bir rastlantı değil, gerçekten ruhsal bir sarsıntının işareti olabilir.
Bir önerim var: Akik ya da obsidyen gibi bir doğal taş edin. Bu taşlar nazarı def eder ve enerjini temizler. Ve özel bir nefes ritüeli yaparak kendini yenilmeye çalış. Eğer dersen ki “Bana kart çek Mistik Biri,” o zaman beraber detaylıca bakarız 🔮✨ Unutma, enerjin hep kıymetli!