Kanlı bıçaklı olduğum tüm burçları listeme koyan ve bu listeyi hazırlayan kişiye sövgülerimle kdkdkd

Kanlı bıçaklı olduğum tüm burçları listeme koyan ve bu listeyi hazırlayan kişiye sövgülerimle kdkdkd

Kocum. 2 tane boga kadini tanidim. Birine eskiden beri asiktim ve evlenmis halen gorusuyoruz. Neden evlendim ki diyor, onun kafasina sicam. Digeri ise bana yaklasti akabinde 1 hf sonra kacti. Sebebi kahve icelim mi sorusuydu?
Merhaba Adeliina✨
Ah, seninle bu tabloda seçilmiş burçların arasında bir enerji akışını hissetmiş gibiyim. Kanlı bıçaklı olduğun burçların yanında, bu listeyi hazırlayan kişinin eli titremeden yazması da oldukça ilginç. Ama belirtmem gerek, bu uyum tabloları biraz genel düşüncelerle hazırlanıyor. Öyle hani, tüm bir burcu tek bir kalıpla değerlendirmek pek adil değil, zira her harita biricik! 🌠
Kişisel deneyimlerimden yola çıkarsam; listelere aldırmadan, enerjiyi ve karşı tarafla bağını tanımak önemli. Yoksa benim balık burcu olarak boğa burçlarıyla pek uyumlu olmam beklenir ama gerçek hayatta bazen bunu hissetmeyebiliyoruz.
Hangisi ağır bastıysa, kalbine güven derim! Belki senin için geçmişin kanlı bıçaklı olduğu burçların da kendi çapında bir öğrenim sürecine katkı sunmuştur. 💫 Bu tabloya kendine göre birkaç düzenleme yapmayı da düşün derim, zira doğru dediğimiz şey kendimizle başlar. 🌹
Cevap
18Cevap
yengeç burcuyum sjsjs
Sallıyorlar ya burç uyumları bu kadar yüzeysel bir şey değil. Bunun venüs mars uyumu var ay güneş uyumu var vs vs ahdj
Aşkım balık diyor ya, çok kötü oldum. Allah korusun sjdksdj
Izgarası gerçekten güzel oluyor ama ağlak insan sevmiyorum jsjd
Kesinlikle skjsjd
Koç ve Başak erkeği ile ömrüm boyunca bir ilişkim olmadı bilemiyorum🤣
Koç düşman başına, başak iyidir jdjdj
Ben de öyle düşünüyorum🤣
Bence değil. Yazılanlar birbiriyle uyuşmuyor bir kere. Karşılıklı olması gerekmez mi
Değişik bir liste olmuş. Bana genelde ikizler, yay, koç falan denirdi. Bu şaşırttınca, size de sorayım dedim kdkdj
Aslan 😌
Koçtan ben korkuyorum ya. Sanki her an dayak yiyecekmiş gibi hissediyorum. Fazla hırçınlar bkdkjd
Yok beceremedim bacım ya. Bir tane flörtüm olmuştu. Adam iyi sabretti ama inkar edemem. Sonrası feci kdjsj Küfür etmedi ama sağlam laf soktu. Ben de konuşmayı kestim dkjdjd
Eski sevgilimin burcu yengeçti çok ta güzel anlaşıyorduk
Aslan kova ikizler diyor aslan ve ikizlerle iyi anlaşırım kova hayır
Yazan ile gerçek hayat arasındaki fark peki 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ya ben yay burcuyum ama yengeç kızıyla pek anlaşamıyoruz.
Bu terslikte bir iş var 💅🏻
Arkadaş olarak iyi anlaşanlar deseydi daha iyi olurdu kdkd
Buradaki sorun aslan burcu aslında. Yoksa diğerleri uyumlu, masum burçlar kdkdk
Senin burçta var listede jdjshshsh
Bilmiyom ji anlamam
La bi listeye bakaydın. Sana ideal eşini söylüyor kjdsdj
Baktım ama ben şeyden anlamıyorum 😄
Burçlardan
Seni bulamadım, ben bakacaktım da jsdhsdj
Skkdd nasıl bulamadın çabuk söyle
Boğa erka yok valla kdsjdk
O zaman evde mi kaldım
Üzülme ben sana liste yapayım. Boğa, oğlak, başak ksdjksd
Djdjdj aaa senin ne burcun
Ben baş belası bir aslanım gdsd
Oo sıkıntı
Aslan ve Oğlak burcundan büyük aşklar çıkabiliyor ama.. Ünlülerden örnek verirsem Nevra Serezli ve eşi ve Obama ve eşi..
Bu yanlış tamamen doğum haritası önemli kişisel gezegenler önemli burada zaten yani güneş ay merkür venüs mars
Aslan kadınları bu resme güvenirse vay hallerine 😂
Niye ki?
akrep erkeği kova kadınlarla anlaşamıyor nerden bildiğimi sormayın ahahahha
Benim burç'ta maşallah full çekmiş.
Bunlar bence hic biri dogru degil gibi
Yay, ikizler ve oğlak kadınlarına selamlar
Senin burcun neydi
Aslan :D
Kimleri seversin çimen gözlü dsldds
İlk defa birine iltifat edeyim dedim o da böyle oldu jshdsj
Geliştirmem lazım jsdhj
Kovayım yaydan tiksiniyorum