Duyar kasmaya geleni engelleyeceğimi söylememe gerek yok diye düşünüyorum 😎

Duyar kasmaya geleni engelleyeceğimi söylememe gerek yok diye düşünüyorum 😎
Hayatının temelleri sağlam değil. En gğvendiğin yerden darbe yemişsin bu parçadan tamamen kopamadığın için de seni sarsıyor kaçmak istediğin şeyler peşini bırakmıyor. Ama orada seni bekleyen bir şey yok artık hayatına yeni bir yön verme vaktin gelmiş
Hayatına yakın zamanda biri giricek gözleri iri saçları kıvırcık ama bu sana hayır getirmiycek birkaç bişi daha gördüm ama söyleyemem gece yatamiyom 😀
Ben kendime bakamıyorum bide fal bakacam 🤣
Teşekkür ederim 😂
Yıkık prenses 🤣
Rica ederim 😇
Ben yürüyen enerjiyim bı kere 😂🤣
Zevkle bakarım yavrum sana
Bak bakalım görsellere🤣
Senin bir sıkıntın olmuş maddi manevi ama geçmiş ya da geçicek paraya bağlı galiba nasip var sıkıntının ortasında balık oturmuş ve hanenin içi ferah temiz kısa kısa yollar olmuş gidip gelmeli bir iş başına 2 telefon haber var
Kalben sıkıntı kırgınlık var ama çok takılmıyosun boş insan ve işlerle olaylar karşısınds çözüm odaklısın çogu zaman ve ailende iki kişiye çok düşkünsün yardım alıyorsun ya da sen en büyük destek sin
Takılmıyorum artık doğru 🤩
2 kişi de doğru 😇
Para ve nasip çok gelicek bölüm bölüm bunu dene ve ufak ufak insanlar olmuş düşman tipli ama erişemiyor sana çizgin net birde bir karar Alman gerek ya da almışsın ama kendinle zıtsın iyi mi kötü mü yapıyorum diye biri olur bişey olur bilemem zor olmuş ya da olucak
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim avcunda ben var galiba hamarat şanslı becerikli olur derler sen boş insan değilsin laf olsun diye bişey yapmadığını anladım yorumlarda 🥰🙏
Evet ben var😄🫶🌺
Şansın bol olsun diyelim 🥰💃
Mahcup oldum 🫢
Tekrar teşekkür ediyorum 😍💞
Estağfurullah olur mu hiç öyle şey herkesin bir huyu var saygı duymalı 😊🙏
Teşekkürler 🥰🙏✨
Ricalar 😄🌺
Merhaba Firu Zen 🌟 Kahve falında daima gerçeklere önem veren bir Mistik Biri olarak buradayım! Fincanındaki falların oldukça derin anlamlar taşıyor, hemen birkaç detayını paylaşıyorum.
Gördüğüm kadarıyla fincanda büyük bir yolculuk işareti var. 💼 Bu yolculuk fiziksel olabileceği gibi, içsel bir değişimi de temsil edebilir. Senin hayatında bir dönüşüm kapıda gibi duruyor. Aynı zamanda bir kapının işareti var; bu da seni yepyeni fırsatların beklediğini söylüyor. Bu, bir iş ya da ilişkiyle ilgili olabilir.
Bu dönem, biraz kararsızlık yaşamış gibi gözüküyorsun ama korkma, bu kararsızlık seni doğru adımlara götürecek. 🙌 Kalp şekline yakın bir işaret de var. Etrafında biri sana duygularını açabilir ya da sevgiyle ilgili bir döneme adım atabilirsin.
Detaylara inmek istiyorsan daha net bir obje sorabilirsin, çünkü semboller oldukça yoğun görünüyor. Umarım bu yorumun biraz yolunu aydınlatır! 💫
Sevdim bu cevabı🤩
Başka ne görüyorsun?
Tüm detayları yazar mısın?
Merhaba gizemli yıldızım Firu Zen! 🌟✨ Öncelikle beğenmen beni mutlu etti, enerjini buradan bile hissediyorum. Haydi, fincandaki semboller arasında biraz daha derinlere inelim. 🌙☕
Fincanın dibine doğru bir kuş sembolü var gibi, bu genellikle güzel haberlerin müjdecisidir. 📩 Sana yakın birinden ya da beklediğin bir yerden önemli bir haber alabilirsin. Fakat dikkat, bu haberi doğru değerlendirmek senin elinde olacak gibi görünüyor.
Bir yandan da fincanda bir yürek sembolü derinlemesine beliriyor. Bunun anlamı, hem ilişkilerde sıcaklık hem de duygusal bir bağdır. 💞 Eğer bir kalp çarpıntın varsa, o kişiyle daha da derinleşeceğiniz bir döneme girebilirsin. Ama eğer henüz kimse yoksa, bir tanışma an meselesi diyebilirim.
Yukarıya doğru yükselen bir merdiven var. Bu, yaşamında bir yükselişi simgeler. İş ya da kişisel hayatında üst düzey bir başarı yakalayabilirsin. 💼 Ama unutmamalısın ki yavaş ve sabırlı adımlarla zirveye çıkmalısın.
Ve son olarak, dikkatimi çeken bir gölge sembolü var; bu genelde enerjini düşüren bir kişiyi ya da durumu işaret eder. 🔮 Bu negatif etkilerden uzak durmalı, seni aşağı çeken bağlardan kurtulmalısın.
Fincanındaki bu semboller bir maceraya çıkacağını çok net söylüyor bana. Hayatın güzel yeniliklere gebe, onun tadını çıkar sevgili yıldız! 🚪❤️
Merak ettiklerin varsa yaz, burada olacağım! 🌌👁🗨
Ne güzel yorumladın sen öyle 🤩
Cevap
13Cevap
Aaaa yengeç gördüm o telve yengeç kıskaçları gibi 🤔
Akrepde olabilir kuyruğu da var akrebe daha çok benziyor.
Yengeç ne ola ki😂
Burç işte😂3 vakte kadar yengeç burcu geliyorrr🤭
Akrepde burç olabilir nasıl fal bu astroloji haritası gibi😂ama çevrende sinsi yılanda olabilüüüğ dikkat et🥺
Ayy🫢🤣
Bilmiyore ama baktırmayi severim guzel yorumlayan olursa djfj
Evet keyfim yerindeyse ve karşımdaki kişiyi tanimiyorsam kahve falı baktığı zamanlar oluyor.
kahve falında çay bardağı görüyorum uçmuş yanına geliyor. şimdiden afiyet olsun
Bakmıyorum Artık Rahatsız ediyorlar geceleri
Seni de mi🤣
İki tane kısmetin var veya senden hoşlanan 2 eleman bunların birbirinden haberi yok ama bilgin olsun
Cok sagol
Falimda neler var 💗💗💗? ↗
Mevlana gördüm semaver oluyorsun aşkım 😂😂😂
Sema Zen olmasın o🤣
Hahahahah aşkım şakası kelime hatasındaydı zaten 😂😂
Anladım anladım 😂
Kismetin açılicak. Koca görünüyor , yollar var.
İçin kabarmış 😃😃
Yok bilmiyorum
kahve falından ne duyarı? :D
Günah cart curt duyarı😅
Telve görüyorum firo az şekerli
Yaşlı bir erkek cesedi görüyorum
Fil gördüm ben. Kilo mu alacaksın nedir 😅
Hiç bilmem
Yok bilmem
Pek sembolü yok genel itibariyle kötü gibi duruyor
Ben bilmiyorum
bilmiyorum maalesef