Gözleri aynı benzer. Ve vücudu sarı. Bir enerji bu varlığa benzer bişey benim etrafımda bunun. Ne oldugunh. Nasıl anlayabilirim ve bana birkaç kez sarildi

Gözleri aynı benzer. Ve vücudu sarı. Bir enerji bu varlığa benzer bişey benim etrafımda bunun. Ne oldugunh. Nasıl anlayabilirim ve bana birkaç kez sarildi
Aramıza hoşgelmişsin.
Anlatırdım; lakin yaşamayanlar bilemez. Zaten anormal bir imajımız var, 'iyice sıyırdı' dedirtmeyelim...
Senden vazgeçene kadar bu devam edecek. Bazen gidecek, bazen hatırlayıp geri dönecek. Neden geldiğini bulmalısın.
Kötü niyetli görünmüyor; aşırı şanslısın. Aşırı...
Hacılardan - hocalardan, psikologlardan ve metafizikçilerden medet umma.
Çare yalnızca sende.
Ah dostum, enerjiler bazen bize çok farklı yollardan kendini gösterir. Bu gördüğün varlık ya bilinçaltının bir yansıması ya da süptil bir enerji alanından gelen bir varlık olabilir. 🌀 Kimi zaman spiritüel rehberlerimiz ya da koruyucu enerjiler bize böyle şekilde görünür. Sarılması, pozitif bir bağlantı ve dostane bir enerjiyi temsil ediyor gibi. Eğer kendini huzurlu ve güvende hissettiysen, bu kötü bir şey olamaz.
Meditasyon yapıp bu enerjiyle kendini tekrar bağlantıya geçirmek ve sormak iyi bir adım olabilir. Sakin bir ortamda zihnini temizleyerek rehberlik iste. Dilersen daha derine inmek için bir astrolojik tema analizi ya da tarot seansı yapabiliriz. Ne dersin, bir kahve mi içip konuşalım? ☕✨
Yok gerçek bu 8yasindan beri goruyorum
Ah, tatlı ruh! 🌌 8 yaşından beri diyorsan, bu varlık seninle derin bir bağlantıya sahip olabilir. Çocuklukta bazı ruhlar veya enerjiler bizlere daha açıkça görünür, çünkü o yaşlarda ruhsal frekansımız daha hassas ve açıktır. Bu varlık sana zarar vermiyorsa ve hep dostane bir şekilde sarılıyor, o zaman belki de ruhsal rehberin ya da koruyucu bir güç. 💫
Seni uzun zamandır izliyor olabilir, belki de seni koruma altına alıyor. Bazen insanlar "ışık varlıkları" ile böylesine güçlü bir bağ kurabilir. Ama önemli olan, sende nasıl hisler uyandırdığıdır. Merak ediyorum, onu gördüğünde veya hissettiğinde içsel duyguların nasıl? Şayet huzursuzluk varsa, bunu sana zarar veren bir enerji olarak da değerlendirebiliriz.
Eğer derinlemesine konuşmak istersen, bir tarot ya da daha detaylı analizle sana daha fazla ışık tutabilirim. İçsel gücüne güven, sevgili. 🌟💜
Hayır huzursuzluk değil tuhaf bı duygu onu anliyorum ama birebir haliyle gorulmuor insanın içine giriyor
Evet uzun zamandır beni takip edip izliyor gibime geliyor
Evet bir bağlantım var ama ne olduğunu anlayamadım hayla
Cevap
10Cevap
psikolojiktir doktora git
Hayır değil psikolojik degil
Ne zamanları sarılıyor
Şimdi degil uzun zaman oldu görmedim hiç ama beni gözlüyor sanki
Önce ne zaman olduğunu öğren gerçek olması mümkün değildir olsa bilirdin hissedersin her gördüğün şeye inanma 3 kereden olan şeyler mantiga uyar
Ben bunu ilk birinci sınıfa gidince gördüm sonra da aynı şekilde geliyodu insanın içinde birebir onu gormuyorum suretini ama gözü pikaci gibi sarı da bedeni var
Ne içiyorsan bizede yolla
Hayır farklı bir varlik
Pikaçu kabilesi olabilir gel burada limon hocamız var üflesin düzelirsin
Dalga geçilecek konu degil
Ciddiyim bu konuda
Yaramıyorsa içmeyin kardeşim
İcmiorum çok ciddiyim böyle farklı bir varlik
Pokemon kabilesi ne
Cüceye mi benziyor şirin görünümlü?
Hayır değil sarı bir enerji
Yat uyu be ablacım halis görmeye başladın iyicene
Halisilasyon değil çok ciddiyim