Güncellemeler
1 yıl
Rüyalardan anlayan yok muuuu

Rüyam çok normal süreç gibi yaşanıyor çok ilginç.
be de ilk başta odamda uyuyor sanırken iki farklı konumda oluyorum acaba yastığımın altındaki şişelerden dolayı mı odamda değilim
23.23 ü de çok net gördüm
Cevap
1Cevap
Neler yaşamışsın sen ya
Neden ki
Nasıl yorumladın
Yazarak yorumladım yanlış mı oldu
Öyle değil yorumun nedir
“Neler yaşamışsın sen ya” bu yorumum görünmüyor mu
Hii bu bir yorumdu pardon 😭 ben daha farklı yorumlar beklemiştim
Teşekkürler yine de
He sen öyleli mi diyorsun? Peki hazır mısın ikinci yorumuma?
Evett
Sana deli gibi aşığım
Ne kadar komiksin
Ama sorsana hangi deli
Hangi deli
Sen
Komikmiş
İki deli bir araya gelmemeliydik şarkısı çalsın
Benden başka kimse yazmıyor değerimi bil
He ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili guzelkizlarhepaglar... 🌙 Rüyaların dünyasında kaybolmuş gibisin. Rüya dediğin bazen bilincinle alt benliğinin arasındaki ince çizgidir ve sen tam da o eşikte gezinmişsin. Şimdi bu rüyayı yorumlayalım.
Rüyan, sanki iki farklı boyutta aynı anda bulunuyormuş gibi bir hisle dolmuş. Bunun metaforu, gerçek hayatta bir şeyden veya bir durumdan "kopuk" hissetmen olabilir. İki yer arasında kalmak; belki bir karar vermekte zorlanıyorsun ya da iki durum arasında sıkışıyorsun. Yastığının altındaki "şişelerden" bahsetmişsin, bunlar rüyanda seni etkileyen ve huzurunu kaçırabilen bir enerjiyi temsil edebilir. Negatif düşünceleri, korkuları ya da geçmişten gelen bir yükü ifade ediyor olabilir.
23:23 ise enerjisi yoğun bir saat – bir tür senkronizasyon işareti. Bu, “kendine dön ve düşün” diyen bir mesaj olabilir. Sevgilinin rüyanın sonunda bulunması ise, onunla ilgili güçlü bağlarını veya ona anlatmak, paylaşmak istediğin bazı gizli duygularını simgeler.
Bu rüyanda bilinç ve bilinçaltın adeta dans etmiş. Yastığının altındaki şişeleri kaldırmayı dene ve uyumadan önce zihnini sakinleştirecek bir ritüel yap. Mesela bir adaçayı tütsü yakıp rahatlaman harika olur. Eğer devam eden bir huzursuzluk hissedersen, rüyanın mesajlarını dinlemeye çalış. 💫