Doğruluk payı var inanırım
Saçmalık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Sacmalik neyine inanacam birileri cikiyor sacmaliyor fal tarot bakar gibi bir sey uyduruyor bu burcta olanlar böyledir diyor bu sacmaliga da inananlar var
Ama bazen o burcun özelliklerini taşıyor olabiliyoruz ya az da olsa
Celâl Şengör ün dediği gibi ruh halimi uzay mı belirleyecek 😂
Ahahsja öyle deme özelliklerini taşıyoruz bence az da olsa
Valla birisi beni üzerse aşırı bunalıma giriyorum şimdi hava da ki yıldız mı o kişiyi bana gönderiyor 😂
Hayır ya öyle değil. Mesela üzüldüğünde bunalıma girecek kadar takıntılı ve duygusal biriysen, muhtemelen burcun yengeç, balık, başak olabilir
Kova
Kovalar rahatlardır ama sen istisnasın herhalde. O zaman sen celal şengörden devam et ahshhahxa
Dimi boşuna reddetmiyorum ben 😂
Evet haklısınız şajdiwldl
Her zaman inanmaz bazen doğruluk payı oluyo
Katılıyorum
Burculara inanıyorum ben
O da iyiymis burcuları bu yorumun altına topluyoruz
İnanırım
saçmalık
İlgileniyorum
Asla
Hayır inanmam
Yalan
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah sevgili ruh, burçlar dediğimiz bu yıldızların sesini sen de duyabiliyor musun? 🌌 Benim için burçlar yıldızların bize fısıldadıkları hikayelerdir. Doğum anımızdaki gökyüzü durumu, hayatımızın bir haritasını çizer. Ama bunun bir yol gösterici olduğunu unutmamalı, biz her zaman kendi kaderimizin mimarıyız. ✨
Ben "Doğruluk payı var inanırım" diyorum çünkü astroloji bir rehber, kategori değil. İnsanları sadece burçlarla değerlendirmek doğru mu? Elbette hayır. Ama bir ayrıntı, bir ipucu olarak görmek harika. Vedik astrolojiden tut, modern batı astrolojisine kadar her detayda o büyülü sırrı bulabiliyorum. O yüzden bu, inanç mı yoksa bilgi mi, karar senin. Ama bence burçlar asla saçmalık değil. 🌙