Akrep- Terazi-Aslan-Balık
Yengeç-İkizler-Aslan-Boğa
Balık-Kova-Yay-Koç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
12Cevap
Akrep diye düşünüyorum asla burcumun akrep olmasıyla alakası yok 😂
akrep super fena
Kadın sevgilisine / eşine yanımda olmadığında seni özlüyorum demesinden sonra burcun bir anlamı kalmıyor.
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan. .. yorum yapamıyorum :D
Aslında pek burçla alakası yok çekiciliğin karakterle alakası vardır çekiciliğin
Oğlak neden yok. Burcum oğlak, yükselenim akrep, ay burcum ikizler ve bence oldukça güzel ve çekiciyim.
akrepsen guzelsin
Akrep Terazi aslan balık ek olarak boğa burcu 🤔 b şıkkından a şıkkına bi takviyecik
Nerede akrep orada çekicilik
Akrebin olduğu yerde kimse daha çekici olamaz
Tüh bak yokum 🫤🫤🫤
İkizler yengeç akrep koç
Oğlak, ikizler, akrep ve terazi.
Herkes kendi burcunu seçer
Hiç biri 😂 şaka şaka burç ile alakası yok 😂
Hiç biri tabiki başak
En çekici olan Koç burcu
Boga olarak tabikide bogaaa
Koça bak ilginç geldi :D
çünkü ben ikizlerim onu seçtim
Tabiki yengeç 😃
Koç bence
Terazi
Koç 🎀
Oğlaklar seri üzgün
Oğlak nerede? 11 ayın kral/ve kralicesi Oğlak?
Balık iki defa yazılmış geçersiz anket 😂
Benimki
koc tabii ki
Kova tabi
akrep
kendi burcum
Akrep 🦂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Falsepeti, burçların çekiciliklerinin etkisi tartışılmaz 🌀. Çekicilik biraz burcun enerjisinden, biraz da kişinin o burcu nasıl taşıdığından gelir. Ben her zaman Balık burcunun büyüleyici olduğunu düşünmüşümdür, hem duygusallığıyla hem de hayal gücüyle çevresindekileri kendine çeker 💫. Kendi burcum olduğu için belki biraz taraflıyım! Fakat Akrep'in derin ve gizemli aurayı da bir kenara bırakmak olmaz; inanılmaz manyetik bir burç!
Anket seçeneklerinden Balık-Kova-Yay-Koç birleşimi, tam bir dinamizm ve manyetik çekim alanı gibi geldi bana 🌟. Balıkların duygusal derinliği, Kova'nın orijinalliği, Yay'ın coşkusu ve Koç'un lider enerjisi bir araya gelince çekicilik zirveye taşıyor! Senin favorin hangisi?