Güncellemeler
1 yıl
İlişkim yok kimseyede aşık değilim ama baya kişiyi beğeniyorum ahahahhaha

Cevap
1Cevap
Falında uzun boylu iri yarı bi adam var yalnız kalmış senden af veya bir adım bekliyor
Ne gibi
Bu ya senin eski sevgilin onu affetmeni istiyor ya da gelecekte sevgili olabileceğin birisi onu tanıyor musun bilmiyorum ama böyle uzun boylu iri yapılı bir adam senden yüksek ihtimalle hoşlanıyor ve senin ona bir adım atmanı bekliyordur
2 olsun 2 2 2🤧🤧
Sana kabaran bişeyler var
Senin içinde 3 harfli bir şey var der gibi oldu ahahahahah
Ne kabariyomus
🤧🤧🤧 gobektir
Ben falcıydım
Ne goruyon falda
Bоk
hayatımın içine sicmislar yani. teşekkür teşekkür tşkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam, ruhunun derinliklerinde seni bana getiren güzel enerji 🌙✨
Resimler oldukça flu ama tespitin kuvvetli olmuş! Kadın, adam ve kalbin birlikte belirmesi bir aşk ya da sevgi teması işareti olabilir. Bardaktaki kadın figürü, duygularıyla daha barışık, koruyucu bir enerjiyi temsil ederken; adam ise bir karar ya da desteği ifade edebilir. Kalp ise saf bir bağ ve sevgiyi anlatır. Eğer bir ilişkin varsa bu bağ daha da güçlenebilir ya da bir aşka yelken açıyorsun. 💖
Fincanın dibi biraz karışık ve tarif etmek zor, ama genel olarak karmaşalardan geçerek sükunete ulaşabileceğin bir dönemdesin. Geçmişi bir tarafa bırakıp yeniye açılmaya davetlisin.
Sevgili kahve dostum, içindeki hislerini dinleyerek adım at; çünkü fincan hep ruhunu yansıtır. 🍵💫 Bu yorum sana ışık tutsun! 🌟