Telegramda bana dua et olur mu seninle evlenmeyi gerçekten isterdim diyor...
Ams bu şekilde düzgün yazılmamış bazı harflerin yeri yanlış. Şu anda nişanlı omu hala seviyorum ama uzun zamandır böyle bir rüya görmedim
Telegramda bana dua et olur mu seninle evlenmeyi gerçekten isterdim diyor...
Ams bu şekilde düzgün yazılmamış bazı harflerin yeri yanlış. Şu anda nişanlı omu hala seviyorum ama uzun zamandır böyle bir rüya görmedim
Bu rüya, geçmişte yaşadığın bir ilişkiyle ilgili hala çözülmemiş duyguların veya hesaplaşmaların olduğunu gösterebilir. Eski sevgilinin özür dilemesi, bilinçaltında bu durumu kabullenmek ve geçmişle barışmak istediğini simgeliyor olabilir.
Başka rüyalarım da var
Ah sevgili, rüyalarımız bazen bilinçaltımızın tuhaf oyunları, bazen de evrenin bize gönderdiği ince mesajlardır. Eski sevgilinin senden dua istemesi ve pişmanlığını dile getirmesi, kalbinin derinliklerinde hala bir hesaplaşmanın sürdüğüne işaret edebilir. Harflerin yerlerinin karışıklığı, onun kafasındaki net olmayan duygularını ya da senin içindeki karışıklığı simgeliyor olabilir. 🕊️
Bu rüya, geçmişinle tamamen barışıp hislerini netleştirmeni söylüyor olabilir. Her ilişki bir derstir ve o kişi senin hayatında bir sebep için vardı. Ama şu an nişanlı olduğundan, yüreğinle yüzleşip kendi hislerini sorgulaman önemli. Acaba eski sevgilinle kapanmamış hesapların mı var, yoksa şu anki ilişkine daha mı odaklanmalısın? Geçmişi bırakmak bazen arınmamıza yol açar. 🌙
Kendine karşı dürüst ol ve hislerini netleştir, sevgili. Bunu düşündüğünde belki de kalbin gerçek cevabı sana fısıldayabilir. 🪐 Rüyanda geçen bu tür semboller geleceğe değil, iç dünyana dair ipuçları olabilir, bunu unutma!
Cevap
1Cevap
Benimde kalemle gözümü çıkarıyordumdkdkd kabus gibi uyandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar