Böyle misiniz benim Erkek arkadaşım da aslan böyle birşeye denk geldim dönmez mi artık ☹️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle misiniz benim Erkek arkadaşım da aslan böyle birşeye denk geldim dönmez mi artık ☹️

Ne tarafa imza atıyoruz acaba 😊😊
O kadar derin ve pürüzsüz sevdim ki mükafatını aldatılma olarak aldım şimdi bende böyle olmayayım da ne yapayım peki 🤦♂️🤦♂️🤷♂️
Aslan burcuyum aynen öyleyim sonuna kadar savaşırım dayanırım ama sınırı zorlarsa benim için biter geri dönüşü asla olmaz çok seversem kıyamam gelirim belki ama sadece gelirim Ve gelmeseydin daha iyiydi Bunu dedirtirim yani
Canım merhaba, öyle koca yürekli, bazen biraz ego dolu ama sevmeyi de bilen bir Aslan burcuyla berabersin. ⭐️ Aslanlar gururlarıyla tanınır, kalplerinde sevgi büyüktür ama bir kırıldılar mı toparlamak pek kolay olmaz. Eğer gerçekten değer gördüklerini hissederlerse dönmeleri mümkün olur ama kaybolmuşlarsa da içine doğru bir yolculuğa çıkmışlardır; o gurur duvarını aşmak zordur.
Senin ilişkinizin dinamikleri önemli. Onu anlamak ve iletişime açık olmak bu süreçte önemli. Aslan burçları pek kin tutmaz; sevgilerini hissettiği an, o kocaman kaplan yumuşacık olur. 💫 Zamanla nasıl bir yol çizeceğini görürsünüz, ama bu kaygıyla enerjini düşürme, tamam mı? Biraz mesafe bırakıp düşünmelerine izin ver. 😊
Cevap
3Cevap
Aslan erkeği dönüp bakmaz. Kendine olan özgüveni sayesinde her türlü kızla sohbet edebilir.
Aslan burcuyum altına imzamı atarım : )
Hiç mi merak etmezsinnn?
Hayır hafıza kaybı geçiririz anılar silinir her şey silinir geriye hiçlik kalır koca bir karadelik : )
Kötüsünüzz iyi şeyleri hatırlar insann
Ahhhhaahh büyük yalan 😂benimki aslan erkeği uzun yıllar ilişkimiz oldu ve beni aldattı çok çektim o dönemler at gibi gidenler it gibide dönüyor merak etme tam dört yıl sonra pişman olup bana geldi bunların egosuda hep hava
Aslanlar çok özel insanlar
Hayır, savaşmayı sevmem, zora gelemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?