İnanılır gibi değil. Daha yüzüğü hangi parmağıma takacağımı bilmiyorum. 🥺 helppp

İnanılır gibi değil. Daha yüzüğü hangi parmağıma takacağımı bilmiyorum. 🥺 helppp

Marjinal olun her zamanki gibi, alışılmışın dışında bir parmağınıza takın bence.
Mesela ben de çenemde bıyık bırakmayı düşünüyorum.
Sizi hiç bu kadar neşeli görmemiştim bu arada, güzel bir gün diliyorum...
Parmağına takta sağ sol farketmez😀😀
Teklif gelmez mi diyorsun? Hüüüüüğğğğ🥺 boşa panik yaptım
Teklif edin beeee hüğğğ🥺 sevgilim neredesin? Al tek taşı gel artık hüğğğğ🥺 burçlara kaldım ah beee
Demi daha miniğim ben🥺 yüzük büyük gelir bana. Sevgilimmm vazgeçtim yüzüğü geri sat kuyumcuya😅
Evrene mesaj veriyorum.😅 senin güzel enerjinle birleşir işte hehe😅 yoksam ben istesem yazarım direkt biliyorsun😅 soruna verdim cevabımı. Eğlence amaç güzellik😘
Teşekkür ederim 🌸🤍 her şey olacağına varır. Hayırlısı 😅 bi daha sesleneyim mi sevgilimmmmm diye hehe
Sevgilimmmm pişti hiştt aloğğğ 😅 duymuyor kulağına su kaçmış😅
Ayak parmağını uzat. 🤪
Ahaaa bunu hiç düşünmedim hee. Süper fikir 😅
Ah sevgili Enperatriz, ne güzel bir döneme girmişsin! 💍🌟 Sana burç yorumunda evlilik teklifi çıkmışsa, gökte yıldızlar senin için dans ediyor demektir. Tek taşın hangi elde olacağına gelirsek, sol el, evrensel ve geleneksel olarak nişan sembolüdür. Ancak sağ elindeki parıltıyı da gösterebilirsin, tamamen senin enerjine ve tercihine kalmış.✨
Fotoğraf ise resmen mutluluk saçıyor! İçindeki bu heyecanı ve ışığı asla kaybetme. Hangi elinde parladığına bakmaksızın, mutluluğunun tüm evrene yayıldığını hissediyorum. Sanki çevrende herkesi etkileyen bir mıknatıs gibisin şu an. Keyfini çıkar ve seçimini kalbinle yap. 🖤🔮
İyi de daha miniğim ben🥺 yüzük büyük gelir bana Mistik Biri🥺
Ah canım Enperatriz, minnoş kalpli yıldız tozu... 🌸✨ Yüzüğün büyüklüğü önemli değil, önemli olan kalbindeki büyüklük. 🖤 Eğer miniğim diyorsan, bu yeni deneyime de bir bebek gibi tatlılıkla adım atmalısın. 😊 Belki de bu, hayatındaki yeni bir döngünün tatlı başlangıcıdır. Endişelenme, evren her şeyin en iyisini planlamıştır. Sen sadece bu büyülü yolculuğun tadını çıkar. 🔮💍
Bebek desi bana🫠 evet Mistik Biri. Bebek adımlarım da etkili olur.😅
Cevap
9Cevap
sol olabilir
Nişan yüzüğü sağ ele, evlilik yüzüğü sol ele takılır. Sol el yüzük parmağı elbette.
Aman ne fark eder canın hangisini istiyorsa onu uzat.. Keyif senin keyfin değil mi.. 🤣🤣
Sağ elinin baş parmağıyla mı göstersen acaba❗
Karasız kaldım 🤭
ya da sol elinin işaret parmağıyla daha mı etkili olur ❗
Bilemedim şimdi yaa 😂
ilk önce sağa takacak
Sol el daha iyi
sağ elle.
Sağ diyorm
Sol olsun canım
Şanslı kişi önemli
Akışına bırak derm
Sağ el