Rüya yorumlama?

Ben şimdi sitede ayni blokta olduğumuz kişiyle voleybol oynuyorum tam blogun önünde ama gece sonra sitenin disarisinda birileri kaciyor birinden zaten boyle bi huzursuzluk var voleybol oynarken artık gece olmasının etkisi midir nedir sonra biz hemen hass diyoruz ve Eve kaciyoruz zaten aynı blokta olduğumuz için sonra birden asansoru açtık bi tane temizlikci var yerleri supuruyo bizde anladik kesin bu asansörde bize bir sey yapar dedik cunku apartmanda temizlikçi yok yani sonra asansore binerken o temizlikciyi itip bindik asansöre tam asansörün kapısı kapanırken apartmanın kapsii acildi ve bize doğru kostu bizde hass dedik ve tam asansör acildi yani herkes temizlikci kiligindaydi tam girdiler iki uc tane temizlikci benim üstümde okul forması vardı bizde caktirmamak icin dedik ben kostumumu evde unutmusum askolar kusura bakmayın falan filan dedim bunlar zaten @ptal ve asko kusko o yüzden inandilar sonra bizi bi yere götürdüler orada işte bir sürü temizlikci kiligina giren katiller var böyle kuyruk gibi bir şey en arka sırada bizim okul mudurumuz var ne alakaysa neyse kisaca katilden sag kurtulmak ve katilden kacmamin anlamı ne

Rüya yorumlama?