Baya baya adım adım mum yapıyordum 😂 Dekoratif güzel kokulu mumlardan 🕯️ Mumun üstüne minik süsler bile koyuyordum yani. Baya adım adım mum yaptım dkdkdk. Bunları satmak için yapıyormuşum ama. Çok para kazanacakmışım güya. Rüya tabircilerini böyle alalım ➡️➡️
Rüya tabircisi değilim rüya tabirlerine de inanmam ama bilinçaltı denen bir şey var ve burada bazı bilinçaltı gerçekleri görüyorum 🙂
Yatmadan önce mum yapım videoları tarzı şeyler mi izledin veya okudun yatmadan önce de olmak zorunda değil bu arada bu aralar bu tarz şeylere sardıysan olabilir ya da kafandan hiç şöyle mum yapıp satsam gibi hayaller geçirdin mi eğer cevabın evetse muhtemelen gördüğün rüyanın sebebi budur
Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Bu sıralar çok fazla derdin sıkıntın var ve bu kadar derdim sıkıntımın içinde bir de maddi sıkıntı girecek Bu yüzden maddi sıkıntının olduğu zamana adım adım yaklaşıyorsun kaç tane mum yaktığını hatırlıyor musun bilmiyorum ama rüyada 6 taneden fazla yaptığını gördüysem 2 ya 4 ay içerisinde maddi bir sıkıntı seni bekliyor🙏🙏