Yeni tanıştım geçmişinde unutamadığı bi kız var ondan hoşlandığımı bildiği halde bana o kızı övdü kültürlüydü falan diye 🤯 o kız var diye vageçmeli miyim yoksa peşinden koşmalı mıyım? İlişkiden uzak duruyor biraz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Unutamadığı varsa uzak dur. Kimseye yara bandı olma
Ne bileyim ya unutamaz mı ki :/ kızın bişeyi ölmüş psikolojisi bozulmuş çocuk benimde psikolojimi bozmuştu ilişkisi var şimdi, çok iyi biriydi falan dedi. Dedim nasıl hala öyle birini sevebiliyorsun dedim şaşırdım ya
Unutamaz iyi ya da kötü hep bir köşede onu saklar
Hah evet aynen öyle dedi hayatımda olacak hep falan dedi yazık ya böyle de yaşanır mı sana yaklaşanıda kaybedeceksin bu şekilde ama napacaksın ya nasip artık
Yaşanıyor sevsende sövsende yaşanıyor maalesef
Biz aslan da unutmak zordur ama unuttum mu da ömür boyu hatırlamaz 🤷♂️🤷♂️
Yani peki ben şimdi napmalıyım o kız var diye vazgeçmeli miyim yoksa peşinden koşmalı mıyım çocuğun :/ bana 16-17 yaşlarında gibisin falan dedi ama gözlerinin içi nasıl gülüyordu anlatamam o kadar heyecanlandım ki rüya gibiydi onunla oturup çay içmek... Hayatta hayal bile edemezdim yani ne bileyim mesajlarda çok soğuk hep melankolik biriyim diyordu gerçekte gülüp ediyordu aahh ahh...
Yani çocuksu bulmuş galiba beni ama değişemem ki napayım böyleyim kendi de ergen gibi biraz aslında ama çözemedim tam
Sadece arkadaş olarak konuş ileriye gitme bekle
Soğukluk koyma ama sohbet muhabbet etmeye devam et
Tamamdır anladım, çünkü sen değil başka birisi de olsa yine aynısını yapardım falan dedi yarası var hala büyük ihtimal o kızdan dolayı. Kimseyi almak istemiyot gibi hayatına ama hemen vazgeçmeyeyim de adım atmazsa vazgeçerim artık napayım... İlk ben gördüm isteği ilk ben attım mesajı ilk ben attım çok ilgimi belli ettim yapıştım uzaklaştı tabi allah büyüktür ne yapalım
Her zaman ilk adımları Sen attığın için alışkanlık yapabilir karşı tarafta O yüzden daha fazla ilk adımları Sen atma Sen şu anda ona karşı olan bütün duygularını ve hislerini içine sakla ve onunla sadece arkadaşmış gibi konuş dertleş sohbet et Zaten o zamanla sana soracaktır Bana karşı hislerin var mı yok mu diye o zaman zaten söylersin
Ha tamam öyle fakat çoktan demiştim hoşlandığımı ama davranışlarımı düzelteceğim
Evet hoşlandın ama ömür boyu onu sevmek zorunda değilsin hal ve hareketlerinden ona karşı olan duygularının olmadığını hissettirmen gerekiyor
Kendini beğenmiş burnu havada hiç bir şeyi umursamaz
Uzak dur, unutmamış hala.
Patavatsız oluyorlar
Hepsi olmuyırdur
Erkekleri de öyle mi ya 😅ben yayım ben de öyleyim ama asla kötü niyetle falan yapmam bunu ben. Peki peşinden biraz daha koşmalı mıyım yoksa o kız var diye vazgeçmeli mıyım acaba ya? Sen değil başkası da olsa yine aynısını yapardım falan dedi o kızdan için hep hayatımda olacak falan dedi yarası var belli ki... bana 16-17 yaşlarında gibisin falan dedi yani çocuk susun demeye getirdi ama yapım bu napayım ya.
ama gözlerinin içi nasıl gülüyordu anlatamam o kadar heyecanlandım ki rüya gibiydi onunla oturup çay içmek... Hayatta hayal bile edemezdim yani ne bileyim mesajlarda çok soğuk hep melankolik biriyim diyordu gerçekte gülüp ediyordu aahh ahh... :/
Ateş burçları hep patavatsız ben de koçum bende de var accık içimizde tutamıyoruz😂
Nence peşinden koşma ya bir kadını. Peşinden koştuğu ilişki yürümez üzülen sen olursun
Yaa nedennn 🥺 ama en yakın arkadaşımda yapmıştı şu an ilişkileri var birkaç ay oldu, ama bende kararsızım biraz daha adım atıp o atmazsa vazgeçmek en iyisi galiba bende bilmiyorum 🙁
Sende ondan uzak dur
Neden :/
Başkasının gölgesinde büyüyüp gelişemezsin