AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
yengeç
2025'te genç Yengeç erkekleri, duygusal yoğunluklarını dengeleyip ilişkiyi güven üzerine kurduklarında aşk hayatlarında huzur bulacaklar. Yeni tanışmalarda sabırlı olmaları ve hislerini açıkça ifade etmeleri önemli olacak.
Merak ettim ama Allah en iyisini bilir elbette
Tabiki de Allah bilir herseyi en başta burç ikinci plan
İkizler burcum bilen hanım
İnanmamda sırf eğlencesine söyle hadi burcum Zodyak'ın hem duygusal hem de mantıklı burçlarından biri olarak tanınan ve öncü burçlardan biri olan Yengeç
2025 yılında Yengeç burcu erkekleri için aşk hayatı hareketli ve tutkulu geçecek. Yılın ilk yarısında, Venüs'ün Koç burcundaki retrosu nedeniyle geçmiş ilişkiler gündeme gelebilir ve duygusal değerlendirmeler yapmanız gerekebilir. 9 Haziran'da Jüpiter'in Yengeç burcuna geçişiyle birlikte, romantik fırsatlar artacak ve yeni ilişkilerde şansınız yükselecek. Bu dönemde, duygusal derinlik ve bağlılık arayışınız ön planda olacak. Yıl boyunca, içsel dönüşüm ve büyüme yaşayarak, aşk hayatınızda daha tatmin edici ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz.
Bu arada benim burcumu yazan olmuşmu dıye kestırmeden okumaya çalışan ben :))
Oooo zekisin
Bende yazamıyorum herkese yetisemiyorum
Çaktırma şii ;)
Koç erkeği nasılmış acaba? Belki cam kürende kendini görürsün bi bak bakalım ;)
2025 yılında Koç burcu erkekleri için aşk hayatı dinamik ve heyecan verici olacak. Yılın ilk yarısında Jüpiter'in burcunuzdaki etkisiyle yeni başlangıçlar ve romantik fırsatlar sizi bekliyor. Özellikle bahar aylarında romantik karşılaşmalar ve ani bağlantılar olası. Nisan ayında yaşanacak Güneş Tutulması, ilişkilerde farklı bir dönemin kapısını aralayabilir. Bu dönemde, duygusal anlamda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
İkizler burcu hadi bakalım nasıl olacak. Ama ben evliyim o nasıl olacak 😂
2025 yılında evli İkizler burcu erkekleri için aşk hayatı, duygusal derinlik ve bağlılık açısından zengin geçecek. Yılın ilk yarısında, özellikle Şubat ve Mart aylarında, Venüs'ün etkisiyle ilişkinizde romantizm ve tutku artabilir. Bu dönemde partnerinizle birlikte yeni deneyimler yaşayabilir ve ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Ancak, yılın ikinci yarısında, özellikle Eylül ayında, Satürn'ün etkisiyle eski arkadaşlıklar veya ilişkiler sona erebilir, bu da duygusal olarak sizi etkileyebilir. Bu süreçte, partnerinizle açık iletişim kurarak olası gerginlikleri aşabilir ve ilişkinizin sağlam temeller üzerinde devam etmesini sağlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim💞
Yolla gelsin bakalım. Burada neler göreceğiz.
yay kadını yukselenim başak
Yay kadınları 2025'te özgürlüklerine düşkünlükleriyle, macera dolu ve heyecanlı bir aşk yılı geçirebilir. Bağımsızlıklarını korurken derin bağlar kurabilecekleri bir ilişki şansı yakalayabilirler.
Umarım hiç olmaz ama aslanım duymak isterim 😊
Aslan burcu erkeği 2025'te aşk hayatında daha cesur ve kararlı olacak, duygularını açıkça ifade etmekten çekinmeyecek. Yeni ilişkilere adım atabilir, ancak zaman zaman özgürlüğünü kısıtlanmış hissedebilir.
Waow bak bunu beğendim 😊😊 ama aşk hayatı hiç olmasın be gerek yok buna 🤲🤲🤲😊
Bu sezon evlilik görüyorum hocam
Burcunuzz
Burcum terazi yükselen akrep ay burcum aslan
2025 yılında Terazi burçları için aşk hayatı yoğun duygularla şekillenecek. Yıl boyunca tutku ve zevkler ön planda olacak, ancak beklentilerinizin gerçekleşmemesi durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. 2 Mart - 13 Nisan tarihleri arasında Venüs retrosu nedeniyle ilişkilerinizde test edici durumlar ortaya çıkabilir; bu dönemde eski aşklar yeniden gündeme gelebilir. Ayrıca, Satürn ve Neptün'ün Koç burcuna geçişi, ilişkilerinizde dengeyi bulmanızı ve sınırlarınızı netleştirmenizi gerektirecek. Bu süreçte, ilişkilerinizde gerçekçi ve somut adımlar atarak duygusal tatmin sağlayabilirsiniz.
Koç nasıl olcak bilmiyorum
Bilmek istiyorum terazi
Burçlara inanmıyorum ama hadi yay
orada mısın amacın ne anlamıyorum valla
İletişim amaçlı yorum yapmayiniz
Başak, bakalım nasıl olacakmış...
Başak kadınları 2025'te aşk hayatlarında duygusal derinlik ve sağlam temellere dayanan ilişkiler yaşayabilir.
Olur koç burcuyum
2025 yılında Koç kadınları için aşk hayatı, duygusal dalgalanmalarla şekillenecek. İlişkilerde derinlemesine keşifler yaparak, arzularınızı ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayacaksınız.
Teşekkürler
terazi
2025 yılında Terazi kadınları için aşk hayatı, duygusal derinlik ve anlam arayışıyla şekillenecek. Satürn ve Neptün'ün Koç burcuna geçişi, ilişkilerde daha gerçekçi ve kararlı bir yaklaşım benimsemenizi sağlayacak. Bu süreçte, partnerinizle olan bağınızı güçlendirebilir ve duygusal tatmininizi artırabilirsiniz.
Akrep
Akrep kadınları 2025'te tutkulu ve dönüştürücü bir aşk yılı yaşayabilir.
başak desek yeter mi
2025 yılında Başak burcu erkekleri için aşk hayatı, duygusal derinlik ve bağlılık arayışıyla şekillenecek. Satürn ve Neptün'ün Koç burcuna geçişi, ilişkilerde daha gerçekçi ve kararlı bir yaklaşım benimsemenizi sağlayacak.
Terazi
2025 yılında Terazi kadınları için aşk hayatı, ilişkilerde derinlik ve anlam arayışıyla şekillenecek. Satürn ve Neptün'ün Koç burcuna geçişi, sınırlarınızı netleştirmenizi ve gerçekçi olmanızı gerektirecek. Bu süreçte, ilişkilerinizde somut gerçeklerle yüzleşerek daha sağlam temeller atabilirsiniz. Eğer bir ilişki sağlam temellere dayanıyorsa, bu süreçte güçlenecek; ancak sorunlu ilişkiler sonlanabilir. Bu dönüşüm, hayatınıza daha anlamlı ve sağlıklı ilişkiler getirecektir.
Aslan
2025 yılında Aslan burçları aşk hayatında yeniliklere ve heyecanlara açık olacak. Özellikle yılın ikinci yarısında sosyal çevrenizde tanışacağınız biriyle özel bir bağ kurabilirsiniz. İlişkisi olan Aslanlar, duygusal bağlarını güçlendirme fırsatı bulurken, özverili davranışlar ilişkinizi derinleştirecek. Venüs retrosu döneminde (25 Temmuz - 18 Eylül), duygularınızı gözden geçirmek ve geçmişle yüzleşmek önemli olabilir. Bu yıl, sevgi ve romantizmle dolu, dengeli bir dönem sizi bekliyor.
Oğlak
2025 yılında Oğlak burcu erkekleri için aşk hayatı, romantizm ve duygusal derinlik açısından zengin geçecek. Jüpiter'in olumlu etkisiyle, paylaşılan değerlerin önemini daha iyi anlayacak ve güven veren insanlarla yakınlaşacaksınız. Bu süreçte, sezgilerinize güvenerek sağlam ve anlamlı ilişkiler kurabilirsiniz. Ayrıca, Ay düğümlerinin Balık ve Başak burçları arasındaki hareketi, hayatınızda neyin yerine ne koyduğunuz sorusunu sıkça gündeme getirebilir.
Oğlak
Koç burcuyum
Başak
Oğlak
Aslan
Balık
Boğa yükselen boğa.
İsterim ikizler
kova
Aslan
aslan ben
Aslan:d
Büyük bir aşk yaşayacaksın😂
@DreamChaser umarim :d
kısmetin ayağına geldi 😜
@DreamChaser kim o. kismet:/
ben 😜
Balık
2025 yılı, Balık burcu erkekleri için duygusal anlamda yoğun bir yıl olacak. Aşk hayatında yeni başlangıçlar yapma fırsatları doğacak, ancak geçmişin izlerini silmek kolay olmayacak. İletişim sorunları yaşayabileceği bir dönemde, duygusal bağları güçlendirecek ve derinleşmiş ilişkiler kurma fırsatları elde edebilir. Ancak, bazen kendilerini kararsız ve belirsiz hissedebilecekler. Yılın ikinci yarısı, istikrarlı bir ilişki için daha uygun bir dönem olabilir.
Teşekkürler 🙏🏻
Terazi
Boğa
İkizler
Terazi
Ne aşka inancım var nede burçlara.
Neye inancın var
Kova
İkizler neler olucak
bende ikizler 😊
@DreamChaser neler olucak bize niye yazmamis
inşallah iyi şeyler olacak