• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Astroloji & Burçlar

Terazi erkeğine nasıl davranmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Terazileri iyi tanıyan var mı
Terazi erkeğine nasıl davranmalıyım?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Laftan sözden anlamazlar. Fevriler. Kendi bildiklerini okurlar. Onu pek umursamayacaksın. Aslan kadını gibi kendi özgürlük alanında takılacaksın. Aradığında açmayıp 2 saat sonra cevap vereceksin. Kaybetme korkusu yaşamak yerine senden başkaları da bana yazıyor havası yaratacaksın. Bunu yaptığında takıntılı olarak sevebilir tavsiye de etmem. Terazi tam bir itici burç.

0
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oo sen baya iyi tanıyosunn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mesajlarına geç cevap vereyim mi peki

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Evet yani sende fazla kasma. Demek istediğim keyfine göre davran kaybetme korkusu yaşama ona karşı. Tam tersi giderse gitsin nolacak gibi davran fazla da abartıya kaçma. Yazarsa yaz yazmazsa yazma modunda ol. Fazla ilgiden bunalıyorlar fazla sohbet onlar için iyi değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım çok teşekkür ederim sizin burcunuz ne

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Yengeç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aa bende yengecim

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

😬 çok kırıp söker dikkat et

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Lütfen teraziyle ilgili bana biraz daha infolar verir misin ya daha önce hiç terazi tanımadım bilmiyorum o yüzden

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Duygusallık yok. Keyfine düşkün. Canı ne zaman ne isterse onu yapar. Odun olabiliyor. Sadakat sadıklık konusunda zaafının olduğunu biliyorum, bu konuda hareketleri ve davranışları az çok dikkatini çekse de onun flörtöz bir yapıya sahip olmasından dolayı da zamanla 1-2 yıl gibi süre içerisinde güvensizliğin vücut bulmuş haliyle karşılaşabilirsin kısacası aradığın güven kalesini ona göremeyebilirsin yengeç. İşin kötü yanı ne biliyor musun? Olur da ilerde ayrılırsanız geçmişe takıntılılığın yüzünden depresyona gireceksin. Fazla kaptırma kendini bağlanma evlenene kadar. Acı bir gerçeği söyleyim aradığın güven kalesi içinde sadakatin sevgiyle ilgiyle aşkla duyguyla hislerle güçlü bir şekilde bağlanmış ilişki türünü onda bulamayabilirsin. İyi tanı tart ölç test et ve karar ver.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen aşırı haklısın şoktayım şu an. Daha şimdiden güvenimi zedelemeye başladı içim çok huzursuz

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

☺️

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Çok kırar diye uyarmıştım 2 gün önce. Hava grubuyla yapamazsın sen.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yasin 😢😢 bana soğuk davranmaya başladı bilmiyorum iki gündür işle ilgili sıkıntıları da var onu mu yansıtıyor ama ben başkalarıyla da konuştuğundan şüpheleniyorum. Bana kurduğu her cümlenin sonuna mutlaka balım bitanem aşkım diyen çocuk dünden beri tek bir samimi söz söylemedi sabah günaydın mesajı atmamış ilk defa. Ben attım uyuyordum aşk yazmış hiç samimi gelmedi, gün içinde de soğuk konuştu benle. Bende en son yazdığı mesaja hiç girmedim. Onu arşive aldım yazmicam, bana güvensizlik yaşatıyor üzülüyorum. Nolur bana bir direktif ver sen çok iyi tanıyosun teraziyi lütfen senden yardım istiyorum ne yapmalıyım 🙏🙏🙏😢

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şu durumda ne yapmalıyım

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Sen duygusal bir kızsın. Sevgi ilgi aşk sadakat istersin. Ama o senin ne istediğini duygusal olarak hissetmiyor. Her insanın kafa yapısı farklı doğum haritası farklı. Uyum da burdan belli olur. Bu durumda yapman gereken tek şey ona uyumlu olmaya çalışmak. Buda seni çok yorar. Çok fazla muhabbete sohbete göremeyeceksin çok fazla ilgi alaka istemeyeceksin ona keyfi bir özgürlük sunacaksın ve hepten ilgisiz olmayıp ortasını bulacaksın misal sabah günaydın akşam hayırlı akşamlar gibi samimiyet cümleleri kuracaksın onlar samimi insanları severler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şu an mesajına cevap vermek istemiyorum ama ve muhtemelen geceye doğru noldu yazcak konuşmasam bir süre uzaklaşsam ne hisseder

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Flörtöz yapıya sahip olduğu için insana pek güven vermiyorlar. Başkalarıyla kolay sohbet edebilirler. O yüzden de yengeç kadınının kalbi paramparça oluyor tabi. Kısacası sana göre biri değil de madem bu kadar bilgi istiyorsun kısacası şöyle söyleyim samimi davranmaya devam et iyi davran fazla da sohbet etmeye çalışma hâl hatır sor ona yeter. Onu kısıtlayacak bir şey yapma veya deme çünkü kısıtlanmaktan nefret ederler. O yüzden şuanlık gözlemle. Olmuyorsa da olsun diye zorlama. Sende geçmişe takık biri olduğun için oldu ki ayrıldınız direk kafayı yeme noktasına gelebilirsin bağlandığın için. Fazla bağlanma. Sana diyorum ki pek iyi olmaz senin için. Bunları sana psikiyatristler bile söyleyemez. Gözlemleyici ol. Olmuyorsa da yol ver gitsin. O kaybeder.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anlıyorum. Tamam soracağım son soru gerçekten çok bunalttım seni de kızma lütfen. Onu şu aşamada ben bıraksam ne yapar ne hisseder bitmemesi için çabalar mı diyelim ki çabalamadı beni hemen unutabilir mi kendini sorgular mı beni özler mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bu ilişki devam eden ederse işin sonunda mutlaka ben üzüleceğim o belli. Eğer ki bir tercih yapıp kendim üzülmek yerine onu üzmek istesem yani?

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Yok be ne bunaltması hoşuma giden konular bunlar 😄😄 Genelleme olmasın ama teraziler aslan kadınını nedense bırakamıyor. Aslan kadınlarından bahsedeyim biraz. Bunların kendi özgürlük alanları var arkadaşları gittiği mekanlar kafeler yani aslan kadını bağımsız yaşar asla kimseye bağımlı olmazlar ve kısıtlanmaktan asla nefret ederler direk ayrılırlar acımadan. Terazi erkekleri de aslan kadınının bu huyunu çekici buluyor ve takıntı bir şekilde seviyorlar. Aslan kadını resmen ezip geçse de adamlar eyvallah diyorlar. Buna birçok kez şahit oldum. Kaybetme korkusu yaşamadan devam etmelisin. Aslan kadını gibi davranmalısın. Olmuyorsa zorlamadan ayrılmasını biliyor bu kadınlar. Sürekli ilgi merak bunları boğuyor. Dengesini ortasını bulman gerek. Ara sıra hâl hatır sor çokta kasma kendini benden soğur eder kaçar diye. Kaybetme korkunu öldüreceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anlıyorum çok teşekkür ederim. Şimdi de o beni ilgiye boğuyor. Bu arada sen sanırım aslan kadını ve terazi kadını ile birliktelik yaşadın dimi çok iyi tanıyosun çünkü

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Birliktelik değil. Astroloji bilen biriyim her burcu iyi bilirim bu her burçla birliktelik yaşadığım anlamına gelmiyor. Çevremde bazı kişiler vardı bunların burçlarını özelliklerini araştırırken profilimde de sorular sorardım. Teraziyle aslan kadınını çok iyi bilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım çok güzel astrolojiye bu kadar ilgili olman. Bende çok önem veririm biriyle tanıştığım da yaşından isminden önce burcunu sorarım ama sanırım yengeçler genel olarak ilgili çünkü benim gibi astrolojiye ilgili birkaç yengeç arkadaşım daha var. Birde yengeç olarak merak ettim seninde hijyen takıntın var mı benim var mesela sürekli el yıkama hastalığım var hele yazın 50 kere yıkadığım oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Birde benim boğa erkeğiyle uyumum nasıl bundan önce bir boğa erkeğinin aşk acısını çektim çok uzun süre bu yeni terazi unutturdu onu. Şimdi de boğa erkeği peşimde bu işler hep böyle oluyor zaten nedense bişeyden gerçek anlamda vazgeçtiğinde o şey sana geliyor bir şekilde

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Hmm yengeç yükselen kovasına sanırım. Evet dış fırçalama el yıkama vücutla ilgili temizlik takıntılarım var. Yengeçsin madem boğanın maddi olarak sıkıntısı laf dinlemeyip karşısındaki insana zorla laf dinlettirmesi ve iki ruhlu olması seni derinden üzer. Parası olunca melek gibi parası olmayınca da 2 dk da satan giden kalp kıran öfkesini kusan bir boğa olabilir. 2 ruhudur bunlar. Boğanın yükseleni yengeç akrep balık değilse seni anlaması mümkün değil. Yükselenin kova olduğu için de sohbet samimiyet bakımından boğa yetersiz kalabilir ay burcu İkizler değilse. Ayrıca boğanın maddi sorunları parayı elinde tutamaması ve dedikoduyu da seviyor olabilmesinden dolayı da aldatılma olasılığın da olabilir %100 demiyorum ama boğalar bazı zamanlar aşırı yalan söylediği için ben bile sevmiyorum oğlak boğa başaklardan uzak durmak lazım.

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Haa gerçi yukarda yengecim yazmışsın tabi aradan 5 gün geçince unutuyorum o kadar çok konu var ki senin yükseleni kova mıydı başkasıyla mı karıştırdım acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Başkasıyla karıştırdın benim burcum da yükselenim de yengeç ve evet yine çok doğru boğa erkeği çok kırıyor. Terazi erkeği istemeyerek kırıyor bile isteye asla kalbimi kırmıyor kırsa da özür dileyip gönlümü almak için onca şey yapıyor ama boğa erkeği küfürler hakaretler üst perdeden konuşmalar ohoo bir görsen tam anlattığın gibi yani. Sonrasında bi özür bile dileme tenezzülünde bulunmuyor bu boğa erkekleri ve çok kinci. Benim anlamadığım ise astrolojiye göre boğa yengeç uyumu süper yani terazi yengece göre boğa yengeci çok çok daha uyumlu gösteriyor ama nedense tam tersi durum yani tamam terazi çok flörtöz çapkın yengeç burcuna o açıdan uygun değil belki ama iletişim olarak çok uyumlu boğa öyle değil ağzını bir açarsa yandın hiç acımaz sayar söyler giydirir özür de dilemez kendini daima haklı görür

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Astroloji çok farklı şey. Sağdan soldan aldığın bilgilerle uyumluluğunu netleştiremezsin. Burçları bana sor. Ben söylüyorum boğa gibi bir odunla yapamazsın. Aslan gibi bir egoistle gurur abidesiyle yapamazsın. İkizler gibi keyfine düşkün biriyle yapamazsın. Genelleme yapmak istemiyorum ama %80 i öyle bunların. Sana bütün burçları sayarım ama buna göre de insanları bir kalıba sokup herkese şunun burcu şöyle böyle huyu böyle diye önyargılı bir insan haline gelmeni de istemem. Hatta sen burçlara da çok kafayı takma. Bu ilmi benim kadar iyi bilmen için üzerine çok durman lazım. Sen karşındakinin huyuna husuna bak iyi davranıyorsa duygusallığına kalbine dokunuşlar atıyorsa sevebiliyorsan hangi burç olduğunun önemi kalmıyor. Ama bu bir ilimdir bu ilmi insanlara karşı önyargılı olmak için değil bu ilimden faydalanarak insanları daha iyi anlamamızı ve ona göre davranış sergilememizi sağlıyor. Yine aklında biri varsa burcunu doğum saatini öğren buraya yaz yardımcı olabilirim. Bende bundan keyif alıyorum burç yorumlamak hoşuma gidiyor. Astroloji uzmanı değilim ama hoşuma gidiyor bu ilim.

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      Yengeç
      1 yıl

Terazi ikizler kova keyfine düşkün flörtöz burçlar. Yükseleni ve ev konumlarına da bakmak gerek fakat teraziler ilişkide yavaş ilerleyen genelde kararsızlıklarla bugünün işini yarına birakabilen insanlar olabiliyor. Oda yorucu tabi.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah sevgili, teraziler zarafetin ve dengenin burcudur. Onları anlamak sabır ve ince bir dokunuş ister. Terazi erkekleri estetiğe ve uyuma hayrandır. Biraz flörtöz olurlar, ama samimi olduklarında kalplerindeki dengeyi korumak için yollarını bulurlar. 🌙✨

Onlara karşı nazik ve adil olmalısın. Dramatik sahnelerden hoşlanmazlar; sakin ve çözüm odaklı bir yaklaşım her zaman kazanır. İlgi göstermeyi ihmal etmemelisin, ama fazla boğmamalısın da. Onların etrafındaki güzelliklere, hatta küçük zevklerine bile değer verdiğini göster; bu bir konser bileti olabilir ya da ufak bir hediye. 🌺

Bir konuda karar vermekte zorluk çektiklerinde, sabır çok önemli çünkü karar almak onların en zorlandığı şeylerden biridir. Onların denge arayışlarına saygı göster. İlişkinizde güzellik ve uyum varsa, terazi erkeği sana tutkuyla bağlanacaktır. 💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

2

Cevap

• Gizliuye330
    Gizliuye330 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

Sevgi ve saygı çok önemlidir Terazi burcu erkeği güvenmesi lazım sana

0
    0 Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

samimi davran

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Terazi misin

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      Terazi
      1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben bir terazi erkeğinin bana karşı ilişkimizde samimi olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      Terazi
      1 yıl

Normalde yapmayacağı şeyi sen mutlu ol diye yapıyorsa seviyordur samimidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hmm çok güzel bir örnek oldu çok teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok zaten beni bi mutlu etme güldürme çabası var o zaman seviyo mu

Yorumla
    • sedomania2
      sedomania2
      Terazi
      1 yıl

Rica ederim evet seviyor

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Terazi erkeğine nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Terazi erkeğine nasıl davranmalıyım? 17 cevap verildi
Ikizler burcu erkeğine nasıl davranmalıyım? 10 cevap verildi
Başak erkeğine nasıl davranmaliyim? 7 cevap verildi
Soğuyorum diyen bir erkeğe nasıl davranmalı? 4 cevap verildi
Yay burcu erkeğine nasıl davranmalı ? 7 cevap verildi
Başak erkeğine nasıl davranmam lazım? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨