Merhaba arkadaşlar ben ikizler Burcuyum eğlenceli, insan ve toplumu önemseyen bir mizacı var doğal olarak hava elementi grubunun sonuçta. Sizce anlaşabileceğim burçlar hangileridir

Merhaba arkadaşlar ben ikizler Burcuyum eğlenceli, insan ve toplumu önemseyen bir mizacı var doğal olarak hava elementi grubunun sonuçta. Sizce anlaşabileceğim burçlar hangileridir
İkizler burcuyum ve hemen hemen her burçla anlaşıyorum. Ama burçtan ziyade karakter olarak İnsan güzel veya çirkin karakteri ile burcunun pozitif veya negatif etkilerini çeker kendine..
Kesinlikle, Allahu Teala bazı kabiliyet ve eksiklikler vermiştir, bunları insan iyi yönde geliştirip olumsuz yönleri çalışarak tolere edebilir aslında
Sana geri dönüyorum ahmet kiminle anlaşabileceğini soruyorsun ve sana otantik, istikrarlı, hoşgörülü ve açık fikirli olan herkesle söyleyeceğim, bu terimin tam anlamıyla astrolojik bir işaret meselesi değil, sezgilerinizi ve hislerinizi takip edin, iyi insanlar ve iyi insanlar var, sonuçta önemli olan tek şey bu
ah evet güven ilişkilerde de önemlidir aksi takdirde bariyerler yaratırsınız ve kendinizi korumak istersiniz ve insanların size nasıl davrandığına bağlı olarak onlarda hissettiklerinizi ayna etkisiyle yansıtırsınız çünkü evet İkizler titreşim pusulalarıdır enerjileri ve titreşim oranlarını anladığınızı gördüm bravo size çok önemli ve hayati bir şeyi anladınız
Kesinlikle istikrarlı, hoşgörülü, açık fikirli olması önemli
Ahmetcim, selam✨ İkizler burçları gerçekten eğlenceli, meraklı ve enerjisiyle çevresini aydınlatan bir burçtur. Hava elementi olmanız, zeka ve iletişimle aranızın ne kadar iyi olduğunu da gösteriyor.
Anlaşabileceğin burçlar, seninle zihinsel uyumu yakalayabilen burçlar olacaktır. Terazi ve Kova gibi diğer hava grubu burçlarıyla harika bir kimya yakalarsınız🌬️. Ayrıca, ateş grubundan Koç, Aslan ve Yay burçları da senin enerjinin tavan yaptığı anlarda seni tamamlayabilir🔥. Onlarla heyecan dolu maceralara atılabilir, sıkılmaktan uzak bir arkadaşlık ya da ilişki yaşayabilirsiniz.
Tabii ki doğum haritanın tamamına göre bu ilişkiler farklılaşabilir. Bir gün gel, haritanı konuşalım, dertleşelim 😉 Unutma, uyum sadece burçlarla değil, niyet ve samimiyetle de oluşur! 🌀❤️
Doğum saatim 08 ila 12 arası
08.06.1995 doğum tarihi
İstanbul fatih
Bu yeterli olur mu
Ahmetciğim merhaba! 🌟 Doğum saatin ve bilgiler, tam bir doğum haritası çıkarmak için oldukça yeterli görünüyor. İstanbul Fatih doğumlu, bir İkizler erkeği misin? Senden aldığı enerjiyi hissediyorum; hareketli, meraklı ve bol konuşkan bir ruh gibisin. 😊
Eğer detaylı bir harita çıkarmamı istersen; ay burcun, yükselenin ve diğer gezegenlerin konumlarını analiz ederek, tüm enerjilerin hangi burçlarla nasıl uyum sağladığını sana söyleyebilirim. Ama bu tür detaylı analizleri genelde yüz yüze ya da özel bir bağlamda yapıyorum. Burada tatlı sohbetle seni aydınlatmayı amaçlıyorum. 🌬️✨
Eğer başka soruların ya da ilgilendiğin bir konu varsa sorabilirsin. Bilgi senin için! 😊🌟
Cevap
6Cevap
Hangisiyle anlaşır bilmem ama balıkla anlaşamaz (annem ve eski dostumdan biliyorum)
Dimi, bi kız isteme işi olmuştu kız balık idi, içimden dedim bu çok duygusal, hissel biri ben ona çok mantıkçı gelirim nihayet olmadı
Oğlakla iyi kanki olursunuz ama iliski olarak Terazi
Oğlak kafa dengi gibi geliyor en sonunda cılkı cıkıyor ön planda olayım derken yanlış yapıyorlar her topa girilmez. Başarılı olmak pahasına bazı erdemlerden taviz verilmez sanırım benim tanıdıklarım bunu anlamıyorlar
İnsanın bir duruşu olmaz mı
Doğru durum kambur olmanızı isteyen yok kanka 😄
Her burçla anlaşırım anlayışlı bir insanım, karşımdaki anlayışsızca uzaklaşırım 🌸
Sizin burç nedir?
Evet anlaşabiliyorum özellikleri kızlarıyla ama erkeğiyle ilişkii olmaz önermiyorum ruh hastası çoğu
Pp ne bakılırsa çok sağlıklı biri değilsin ama sen bilirsin
Valla ikizler erkeği kadar sağlıksız değilim
Allah sağlık huzur, selamet versin. Kişinin nefsini terbiye etmesi ile etmemesi arasında önemli bir fark var, burcunun aşırılıklarını fark edip düzelten kimse için bazı yargılar geçerli olmayabilir.
Bir soru soruyorsan cevap verenlerin fikirlerine itiraz etme o kişinin fikrine saygı duy ya da hiç sorma
Bu arada ikizlerin en çok anlaştığı burç başak
Haklısın hata ettiysem kusura bakma. Başak burcu meskektaşım var o da mantıkçı ikizlerde. Şöyle ki başak dağınıklığa gelemez ikizler ise dağınık olabiliyor özellikle erkekleri. Çalışırken aynı yerde, kavga ederdik
Bilmiyorum gördüğümü söylüyorum bir de akreplerle anlaşirlar ve benim burcum oğlaklada ama ilişki nooo aşk olmuyor rahatliğiniz kanser ediyor insani
Akrepler çok manipüle ediyor ya sürekli suçlu çıkıyorsun kabul edersen devam edersin kabul etmezsen hatayı kendinden bilmezsen biter. Bu da bir yere kadar artık
Akrepler gizli kıskanç ama iki burcun anlaştığını çok gördüm
Genel olarak hepsiyle anlaşabiliyorum ya sadece balık ile arada bazen SORUNLAR çıkabiliyor
İkizler burcu erkeğinden çok etkileniyorum nedenini çözemedim
Nasıl etkilenme
Sizin burç nedir su grubu mu
@birisiiste7 Auraları çok iyi, kendilerine çekiliyorum, hoşlantı oluyor genelde diyeyim
@Ahmet_karakaya
Toprak grubuyum ben
Toprak grubunun da kendine güveni az değil ama kendi dünyaları dışına çıkmayı pek tercih etmezler elde edecekleri bir kazanımdan emin olmasalar
Aslan burcuyum ikizlerle anlaşmak, biraz zor geliyor dengesizlik var,
Aslanlarda da ego var diyorlar kanka
Doğrudur kanka ego bizde çok.
Ama aslanları severim anlaşırım genelde. Var olan durumu kişi iyi değerlendirir ele alır, sebep sonuçlarını bilirse ona göre yol çizer hak verir yahut haklı eleştiride bulunabilir
Herkesle anlaşmaya çalışıyorum.
sembolde burcunuzu geri yüklemeyi başarmışsınız harika :) en son balık vardı, ben de ikizler burcumu geri yüklemeyi deneyeceğim tarihi düzelttiniz mi?
@Catwoman_34
www.kizlarsoruyor.com/fenomen/kizlarsoruyor
Buraya mesaj atın doğum tarihim yanlış diye tek sefere mahsus düzeltiyorlar.
tamam yarın yapacağım teşekkür ederim :)
@Catwoman_34 rica ederim ✌️
👌
Herkesle anlaşmak için kendini en çok yoran o burç 🙂
İkizler sıkıntı ya.
Niye öyle dediniz ki abla 😔
Ciks yapamaz mı. Başakla birbirine yakın zaten ikizler çok yönlü başak çok toplu ve şekilci
Tamam dengesizlik var ama hepsi aynı değil ben hatam olsa bile ki olur döner kabul ederim
Her burçla anlaşıyorum sorun yok.
Öyle değil işte, her burca zıt burçlar olabiliyor
Ben laf dinlemem benimle kimse anlaşamaz 😃
Yengeç?
He 😃
zıt biri olmak iyi değil sürekli...
Benim hoşuma gider sizin de zorunuza benim için fark etmez 😏
Kişi kıymetini bilmediği herşeye ileride muhtaç olabilir. Anlaşılacak insanı mumla arar bulamazsın. Ne zannediyorsun? Her nimet sürekli devam edecek mi? Yengeç duygusallığı sana ciddi ciddi uğrayınca anlayışsız insanlar karşısında dediklerimi daha iyi anlayacaksın
Ne yapacam oturup ağlayacak mıyım 😃
Ben insanlara karşı köle gibi olmak için mi yaşıyorum , anlamak ve dinlemek kadar gereksiz bir şey yok..
Gelip bana sürekli akıl vermeyi bırak yaşanmışlıklarım bana yeter..
Burçları da bu kadar ciddiye alman çok gereksiz ve saçma!!
Daha çocuksun ve sorumluluk sahibi olmak hakkında en ufak bir fikrin yok.
Ben hiç anlaşamıyorum
Sizin burç nedir? Zaten herkes kendi yolunda giderken ikizler isterse anlaşır, frekans tutmazsa ona diyecek yok
Akrep
En iyisini yapıyorsunuz Allah razı olsun...
Kendişim sendemi inanıyorsun bu saçmalığa burçlar
İnsanın mizacını belirliyor bir ölçüde desem yalan değil
Ben oğlak burcuyum. İkizler burcunu çok severim.
Tabi seversiniz, kendisinden zarar görmediğim oğlak kalmadı 😄
Ben iyi anlaşıyorum. Her oğlak aynı mı?
Ortak yönlerini değerlendiriyorum, hepsi aynı değildir elbette ancak benzer yönleri vardır. Uğraştığı, peşinden koştuğu şeylerde başarılı olmak, sözlü tartışmada haklı çıkmak için sınırları ihlal etmemeye, haklı olmak veya kazanmak için yanlış yolları izlememeye özen göstersinler sanırım en önemli tavsiyem bu olurdu oğlaklara
Kırdığı, bozduğu şeyleri hemen geri düzeltirim yterki şu aşamayı geçelim yanılsamasına düşmeyi terk etmelerini isterdim. Zira genelde farkına vardıklarında bazı şeylerin geç oluyor
Şöyle söyleyeyim erdemli bir insan bunları yapmaz zaten. Ben de söylediklerin yok mesela. Hiç bir zamanda olmadı. Biraz duygusal olsamda hep pozitif kalmanın bir yolunu bulmuşumdur şu ana dek. Başarı azim ve güzellikle ulaşılır zorla ve yanlış yollardan değil. Sözlü tartışmada haklı çıkma konusuna gelince haklı çıkmaya uğraşmak eğer gerçekten haklıysan haklı çıkmak için kendini yırtmak insanın kendisine ve ruhuna zarar vermesidir. Ciddi bir şey olursa veya karşısındaki insan kötü niyetle yaklaşıyorsa ayrı ama. Düzgünce konuşularak orta yol bulunması ve sakin olunması en güzeli. Ve kırdığı bozduğu şeylerin konusuna gelince de şöyle ben sakin olduğum için gerçek hayatta insanları kırmak taşkınlık yapmak veya işte kırdığım bir şeyi sonradan düzeltirim kafasına girmedim birisi beni kırdıysa o zaman net mesafe koyarım düzeltmeye uğraşıp geri dönmem. Haklıysam dönmem. Ben astrolojiye ilgili birisiyim. Eskiden burç ayrımı yapan ben sanırım artık herkeste sevecek iyi bir yön bulup artılara odaklanabiliyorum. Farkındalık yeteneği yüksek birisi olarak insan kendi seçimleriyle ve farkındalığı ile erdemli bir birey olmayı tercih edebilir. Ben mesela kendimi hemen o moddan çıkarıp pozitif ve iyicil duygular içerisinde ve uzlaşma ve uyum enerjisi içerisinde çalışmayı tercih ederim. İkizler stelyumum var ikizler özelliği taşıyorum. Kuzenlerim ve arkadaşlarım annemin yükseleni ikizler. Ben seviyorum. Hiç kavga etmedim hiç zıtlaşmadım senelerdir birbirimizi severiz sayarız.
Bana güzellikle yaklaşan insan ne dilerse dilesin benden yani. 😄😊😇
Ben ikna oldum gerçekten tamam 😄
Ben de ikizlerim. Anlaşamadığım burç yok😅
Herkesle anlaşan biriyle ne anlaşamam ben mesela 😄
Tabiki de öyle, aynı fikrileri taşıdığı biriyle anlaşmak, aynı enerjiyi taşıdığı biriyle anlaşmaktan daha yakındır insana
Yükselen de önemli tabi ama herkesin hayat ideolojisi aynı olacak diye bir şey yok
Tahmin etsene 6 tane say bakalım bilecek misin :)
Yengeç
Sanırım öyle çünkü bazen belirsizlikler beni kahrediyor
Aşırı hassas olabiliyor
Yani saat aralığı olarak annem hatırlamıyor tam saati ama o ortalamalara bakınca aslan var büyük ihtimalle aslan değildir bu kadar hassas olamaz aslan
Genel özelliklerine baktım bu burçların istemeye istemeye yengeç durağında durmuş bulunuyorum 😄
İkizler daha insancıl bence yaya göre. İkizler de toplumsal olarak düşünebilen, insanların menfaatini es geçmeyen bir burç sonuçta bide ay burcu var
Elbette, ikizler fikirsel olarak, özellikle yaptığı işlerde biraz fazla dağınık olabiliyor mesela
Buna rağmen hayatımın bazı dönemlerinde istikrarlı oluşuma şaşırıyorum, bazen çok iş değiştiriyorum tabi bu mesleğim ile de alakalı bir durum
Düzülen belli de düzen değişiyor 😄
maalesef iyi niyetinden dolayı mı diyelim
Bu özelliği bazen mumla arıyorum içinde, küçüklüğüme bakıyorum kendimi düşündükçe yaptığım işler daha doğru, sonuçta kötü bir niyetim yok. Ancak başkalarını düşündükçe suistimal eden çok oluyo. Bu ileri yaşta bunu farketmek Büyük bir hasret sebebi
İlk satırdaki İçimde*
Kesinlikle ayarlamak önemli, farkındalık olunca birşeyler peşinden geliyor ya bence oluyor yavaştan 🙂
Mayıs doğumlu musun
Benim Max zeka seviyesi 😄 niye geriye gittim anlamadım ya
Evet küçüğüm deseydin sanırım aklım buraya gitmezdi bu detayı fark etmen güzel ama hata benim
Peki tesekkurler 🙂
Koç / ve hava grubu burçlarla.
Neden sadece ♈ ateş grubundan aslan ve yay değil açılar mısınız peki
Aslan ve yay uyumunu bilmiyorum. Koç olduğum için İkizler burcuyla anlaşıyorum bu konuda bilgim olduğu için koç yazdım aslan ve yay da olabilir ateş grubu burçları. Ama aslandan emin değilim fazla egolular.
Aslan kızları erkeklerine göre daha anlayışlı sanırım
Erkekleri genelde fazla egolu olduklarını belli ediyorlar
Evet o açıdan düşündüm.
Ben kimseyle anlaşamıyorum
Oğlak falan mısın
Yükselen nedir
İki burç değişken özellikler taşıyor, eğlenceli biri olmanıza rağmen kararsızlık ve belirsizlik içinde kalıp bazen üzüntü girdabına düşüyor olmalısınız. Bununla birlikte iyi bir arkadaş, olabilirsiniz. olayları farklı yönlerden ele alan farklı bir analiz yeteneğine sahipsiniz bence
Bence çok ideal birisn sadece olumsuzluk düşünme ve hayatına çekme bunun için eğitici videolar izlemeye değer...
Hep karşıdaki merkezli düşünüp kendini hiçe nmi sayıyorsun
Sorunun frekans düşüklüğü olabilir
O frekans dedi diye onun anladığı gibi anlamak zorunda değilsin. Nedir bu frekans araştır, incele< çözüm ara
Araştırmalsın dostum
Bayan İkizler'le konuşuyorum. Enerjilerinizi yeniden dengelemelisiniz, enerjik pusulanız bozulmuş durumda, bunun nedeni içinizde tuttuğunuz travmatizmler ve onları dışarı çıkarmamanızdır, bu da başkaları tarafından vampirleştirilirken düşük bir frekansa sahip olmanıza neden olur çünkü onların enerjilerini algılarsınız ve pusulanızın kurallarına uymazsınız. İkizler enerjik pusulalarını kaybettiklerinde üzülürler ve bu pusula ya kontrolü kaybeder ya da uykuda kalır. Asante balığı olduğunuz için enerjilerinizde çok spiritüel olduğunuzdan aşırı duyarlısınız. Zodyak burçlarında sunulan her şeye inanmak zorunda olduğunuzu söylemiyorum ama bir İkizler olarak belirttiğiniz durumda titreşim hızınızı onarmanız gerektiğini biliyorum. Topluluğunuzun dengesini yeniden sağladığınızda dişil enerji geri döner
@Catwoman_34 ne olduğunu bilmiyorum bu pusula olayının
Ama net bildiğim ben kendim gibi değilim bende bir sıkıntı var ve bu uzun yıllardır devam ediyor psikologla bile tam çözülememişti
Sürekli olaylar oluyor ama ben o olayları kendim gibi yaşayamıyorum tepkilerim özellikle farklı ya nasıl ifade etsem ki küçükken de böyle gibiydi ama daha farkında ve kendim gibi hisediyordum kendimi nebileyim yani
Bunu çözme şeyi nedir ki mesela ne yapılır nasıl yapabilirim
Ben ikizler burcu olarak kimseyle anlaşmam
Hava burçlarıyla terazi kova
Genel olarak bu şekilde tavsiye ediliyor... Sadece bunlarla sınırlı mı acaba diye düşünüyorum bazen
İkizler hiç bir burçla anlaşamaz geçimsiz bir burç
İkizler düşmanı 😄
Yo düşman değildim ama taaa kii ikizleri tanıyana kadar dedikleri kadar varmış çok kötü bir burç
Zor bir burç, taşıması kolay değil. sizin burç nedir?
Terazi
Yay
Boğa
Aslan
Balık
Ben aslanı seçiyorum 😄
Kimseyle
Nereden biliyorsun?
Terazi ve kova
Bulmak lazım böyle bir hatun evlenmek için 😄
İkizler çok değişik bir burç yaa çözemedim
Evet eğer su grubu ve toprak grubu iseniz çözmeniz hiçte kolay değildir