Güncellemeler
1 yıl
Acil yardım buluşmayı iptal mi etsem? A sosyal olmaktan çıkıp biri ile buluşmanın vakti gelmedi mi? 7 aydır evden çıkmıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ay hiç sormayın gittiğimiz cafede Macı izlemekten konuşmadım bile ayrıca sürakli cinsellek konuşmak istedi sapık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sürekli tek yaşamanı sorma sebebi evine rahat girip çıkıp ve ulaşılabilir fiziksel temas imkanı yakalamak tabiki.
Koç erkekleri fevri ve acelicidirler. Sinirleri saman alevi gibidir parlar söner. Kafaya takınca da çok takarlar. Çevremde ve kendi karşıma çıkanlarda gördüklerim. Daha da farklı olana denk gelmedim he var mıdır? İllaki vardır farklı olan.
Sana başta çok takacak ve iletişimi birden kesecek birine benziyor anlatmana göre. Baştan yol ver gitsin. Aklını karıştıracak bu kişi senin belli etmiş.
Valla bilmiyorum bana bu tarz masalar yazma yüz yüze konuşuruz dedim sen gider beni beklersin dedi. dedim ki yer mekan sasat söylerim gelirsin daha mesaj yok
mesaj saati : 01 .30
Eğer işi olmadığı halde mesaja geç cevap veriyorsa boş ver öyle insanı zaten. Bir de anlattıklarından bana ikiniz aranızdaki enerji uyumu hiç geçmedi. Hislerim kuvvetlidir.
4 gün hiç bir mesaj atmadım. yazdığı mesaj şu bari hasar verse idin işin varsa merakta kaldım iyi misin insan Bi masaj atar yarın görüşecek miyiz diye yazmış
İhmal edildiğim yere haber vermek de anlamsız.
Bunu demen yeterli.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!