Yalancı mı koç erkekleri toplanın?

İnternette bir erkek ile tanıştım sürekli tek mi yaşıyorsun demeye başladı. ben karışmadakine karışmam o na zaman isterse numarasını o zaman verir dedi. 3 gün sonunda görüşmem uygun olur mu? Sarakli şurası olsun olsun demeye başladı bende naden dedim. Sürekli gidiyorum her yerde kafe var dedi.( benim evime 55 dk flan uzaklıkta) . Bende orası olma ben başka Bi yer bulayım dedim.
Deniz kenarında Bi cafe buldum oraya gideriz ondan sınra karşıya gecer vapur turu yaparız ondan sonra da alışveriş yaparız dedim.
Ben 5 de çıkıyorum sen gidip beni beklersin dedi.. ne demek istedi bu şimdi. ( tek mi yaşıyorsun benim canım seni istediğinde sen ne zaman istersen o zaman olur bu konuları mesajda yazmayı seviyor musun Instagram açalım ordan görüntülü konuşalım ( ki ben Instagram kullanmıyorum kendisine söyledim olsun aç Bi tene ben seni görmek istiyorum kaç kardeşsiniz flan 13 defa yazmış bu parantez deki kelimeleri).
Nasıl Bi erkek bu
Güncellemeler
1 yıl
Acil yardım buluşmayı iptal mi etsem? A sosyal olmaktan çıkıp biri ile buluşmanın vakti gelmedi mi? 7 aydır evden çıkmıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ay hiç sormayın gittiğimiz cafede Macı izlemekten konuşmadım bile ayrıca sürakli cinsellek konuşmak istedi sapık
Yalancı mı koç erkekleri toplanın?