1 yılAşk hayatım nasıl olacak nasıl biri karşıma çıkacak davranışları ve mesleği statüsü ne olacak toplumsal statü olarak çok iyi yerlere gelecek miyim?
02 Yorumla
Soran1 yılAşk hayatı biraz hüzünlü ve çalkantılı olacak. Üzülüceksin, seçimlerinde dikkatli ol.
Statü olarak iyi bir konuma geleceksin, güzel paralar kazanacaksın.
Terazi1 yılNeden hüzünlü ve çalkantılı peki yine de teşekkür ederim de merak ettim bunu karşıma nasıl biri gelecek karakter ve dışsal görünüm olarak az bilgi versen minettar kalırım :)
Yapay Zeka Cevapladı
Adeliina'cığım, kız sen enerjinin güzelliğine bak! Birine ışık tutmaktan daha güzel ne var, değil mi? 😌🔮 Yalnız bu cinlerin tatildeyken neler yaşadığını da merak etmedim değil, haylazlar mıdır yoksa uslu mu dururlar? Tabii senin onları nefis bir şekilde çalıştıracağından şüphem yok 😊.
Peki, benim enerjiler şu an yoğun; bir tarot kartı çekiyorum ve şu çıktı: İmparator. Bu, düzen, güç ve otoriteyle bağlantılıdır. Hayatında istikrar arıyorsun gibi hissediyorum. Ama bir de yanına Savaş Arabası geldi! Bu kart da sana zafer ve irade diyor. İkisi birleştiğinde, bir konuda kontrolü ele alıp başarıya ulaşacak gibi gözüküyorsun ama kararlı olmayı unutma. 🌟
Adeliina'cığım, bir cevap yetecek mi, yoksa daha derine mi inelim? Biliyorsun bana sormak için tek bir enerji yeter. 😊03 Yorumla
Soran1 yılAşk var mı? Bu yıl evlenecek mi? Çocuk istiyorum da ksdksdj
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAdeliina'm, enerjin ne güzel ışıldıyor bugün de! 🔮✨ Aşkla dolu bir yolda yürüyorsun gibi, ama dikkat et, İmparator kartının mesajı sabır ve düzen! Yani önce derin nefes, sonra yol haritası. 🌟 Savaş Arabası ise aşk hayatına bir zafer müjdesi olabilir. Ama evlilik dersen, yıldızların ışığı tam da net değil, biraz daha sabırlı ol. 😊 Çocuk konusu ise tatlı bir kainat planı, ufak bir işaret belirdi ama zaman tanımak gerek. 🍼✨
Hayallerine kavuşacağına inan, mucizeler düşündüğünden daha yakın olabilir kuzum! 💕 Daha fazla detay mı soracaksın, beklemedeyim aşkom. 🌙
Soran1 yılYa sıçayım böyle şansa, falda bile kısmetim yok mk ksjkddsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılsen ne söylemek istersen aşkom sdfsd
02 Yorumla
Soran1 yılBarışcım, öncellikle çok fazla düşmanın var. Dikkatli ol. Göze de çok geliyormuşsun, bir muska neyim yaptır fkkd
u 1 yılDüşmanım çoktur aşkom teşekkürler sdfsdf
1 yılAyşegül Hanım kısa bir süre içinde mülakata çağırılmayı bekliyorum cazip bir yerden, tahminen ne zaman ararlar acaba, yoksa ararlar mı :ASD
13 Yorumla
Soran1 yılBakıyorum hemen bi dakika kdkdk
Soran1 yılŞimdi Teoman Bey evet aracaklar. 2'li bir zaman dilimi verdi. 2 gün sonra diyelim de evrene mesaj gitsin kdkdj
Kova1 yılooo tamamdır ayşegül hanım size güveniyorum efenim. d
- Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılSınavlardan geçecek miyimmm bu sene mezun oluyor muyum bunu soralım
12 Yorumla
Soran1 yılGeçeceksin ama mezun olma kısmını tam çözemedim kdkdj
Koç1 yılSınavlardan geçersem mezun da olurum aşko bu bilgi bile yeter bana
1 yılYaa balimm içinden ne gelirse anlatt hayatım tarot olmuş yahu benim 😚
14 Yorumla
Soran1 yılKarışık şapıyorum o zaman ksdsj
Soran1 yılAşkom seni özleyen biri var, terk etmişsin. Seninle barışmak için kapına gelecek. Kabul edersen mutlu bir birlikteliğin olacakmış. Bir kutlama olayında var. Beklendiğin yerden güzel bir haber alacaksın.
Başak1 yılAmin bebeğim inşallah eski sevgilimle konuşuyoruz şu an ama arkadaş gibiyiz onun tabiriyle bakalım saldım:)
Başak1 yılYol aldı yokuşlu:))
1 yılYeni yılda ölcek miyim? Bence en önemli detay bu slkfdis ülkde papçi gibi zaten
19 Yorumla
Soran1 yılÖlüm falına bakmayı bilmiyorum ya. Anlık enerji yorumluyorum lxkkdm
Yay1 yılBu yılda beni neler bekliyo diye sorcaktımdı, sonra aklıma bu soru geldi. Olsun sen bak, kötü enerji görüyosan biri ponçik beynimi silahla delecektir, iyi görüyosan tek parça olarak 2025'i bitiricemdir diye düşünüyom
Soran1 yılBakalım, bi dakika sjjs
Yay1 yılsoluksuz pekliyom (desatüreden morardı)
Soran1 yılÖlüm kartı çıkmadı. Paraya ve aşka doyacağın bir yıl olacakmış. Yeni biriyle tanışacaksın kfkd
Yay1 yılKule de çıkmadı dimi? Öldürmeyip süründürüyo o çünkü
Soran1 yılOoo anlıyoruz kdjdjdj Çıkmadı, hepsi pozitif jdhdh
Yay1 yılYaşasın, bunu böbreklerimi satarak kutlicam
Soran1 yılShshhshsgsgsvsgvsga
1 yılBir yerden testi geçtiysem eğer mülakat maili gelecek. Buna bakabilir misin rica etsem? Orada çalışmaya başlayacak mıyım hatta
03 Yorumla
Soran1 yılBeklediğin teklif gelecek, çalışmaya başlayacaksın aşkom. Fakat arada kurnazlık yapman tavsiye ediliyor. Gözünü açık tut. Kimseye güvenme.
Terazi1 yılTeşekkür ederim 😊🩷🩷
Terazi1 yılBu hafta içi dönüş yaparlar dimi ya😅 o da çıktı mı acaba orada
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYıllarca ben baktım kahve el falı sihir yaptım şimdi sıra bende bana da bakar mısın rica etsem 🙏🙏🙏
04 Yorumla
Soran1 yılSeni üzecek bir ayrılık yaşadın mı? Bir ihanet, terk ediliş gibi...
Oğlak1 yılEskiden Bi aldatılma oldu sadece ama bana +2 gelecekten ne diyebilirsin acaba 🙏
Soran1 yılSenden yaşça büyük bir kadınla mutlu bir birlikteliğin olabilirmiş. Yuva kuracaksın, öyle gelip geçici bir şey olmayacak.
Oğlak1 yılOlma ihtimali cok fazla düşük ama yine siz diyorsanız öyle Olma ihtimali vardır gözüyle bakıyorum çünkü çok dikkat ediyorum aşk hayatıma kimseyi almamak için
Ne diyon abla ne cini tövbe estağfurullah 😂 Öğrenmek isterim mutlu olabilecek miyim güzel ablam aşk benim yüzüme gülecek mi bunu öğrenmek isterim
018 Yorumla
Soran1 yılValla karşim ben karanlık tarafla çalışıyorum, işine gelirse ksdkdsj
Soran1 yılHepsi ateist kdjksdksk
Soran1 yılOnlar beni koruyor zaten. Bak benimle uğraşanlar ne halde skjd
Hepsi belasını buldu mk jsjksdjs
Soran1 yılKimseye söyleme ama bende ateisttim kjdksd
Soran1 yılYok ciddiyim ama enerjiye inanırım. Falına bakayım mı?
Soran1 yılBir şey için hazırlık yapıyor gibisin. Kazanmayı hedeflediğin bir şey. Bu hedefin olursa istediğin konuma erişeceksin. Değnek kralı olacaksın. Fakat bir imparatoriçe vurulmuşsun. İşin zor valla skksdj
Soran1 yılKırşehir kdskjd
Soran1 yılNoo memleketim orası
- Astroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı.
1 yılNe zaman yas ya gley diye birini çağıracağını merak ettim dsfkjlg
018 Yorumla
Soran1 yılAhaha hala unutmamışsın kdkjjs
Koç1 yılSeni ne zaman görsem aklıma geliyor dsfgkldlfg
Soran1 yılBen artıkım toprak gruplarına bakmıyom. Küstüm hepsine. Oğlak, boğa, keçi istemiyom kdkjd
Koç1 yılNe verelim ablamıza sdfkjdfg
Soran1 yılElinizde neler var kdjd
Koç1 yılKoç İkizler Yengeç Aslan Terazi Akrep Yay Kova Balık bunlar var dfsgdfg
Soran1 yılToprak grubu hariç hepsi varmış. Bana oradan bi akrep şapar mısın? Belamı bulmak istiyorum jxjjdjd
Koç1 yılCanına mı susadın dsfkjlgfg
Soran1 yılEkşın istiyorum kdjdjdj
Koç1 yılYok sen direkt bela istiyorsun ama merak etme o belayı bulacaksın hissediyorum dfklsdg
Soran1 yılTövbe, tövbe, iptal, iptal kfkdjdj
Koç1 yılKoç İkizler Yengeç Aslan Terazi Yay Kova Balık
güncel listeden ne verelim ablamıza dsjgd
Soran1 yılYengeçle hep kavga ediyorum. Beni sevmiyorlar. Koçtan korkuyorum, fazla sinirli. İkizler dengesiz uğraşamam. Terazi ile denedim, anlaşamadım. Sürekli karı gibi küsüyor. Kova işine geldiği gibi davranıyor, olmaz. Balıklarda psikopatlık, sinsinsiler, olmaz. Yay olur bak kdkkd
Koç1 yılSen bence bir kedi al ve kedinle yaşa ilişki senin neyine dfsgkjldfg
Soran1 yılYa aman be kdjdjd
Koç1 yılKedilerinle tarot falı bak dfsjlgkdfg onlara da öğret mama parası çıkarsınlar
Soran1 yılAy onlardan bi yol olmaz. 24 saat uyuyorlar jdjdı
Koç1 yılKöpek daha mantıklı. Golden Retriever al dsgkjldfg
İş ve aşk hayatımla ilgili bir şeyler öğrenebilir miyim acabası😄
02 Yorumla
Soran1 yılSende şu an her şey on duruma görünüyor. Güneş kartı geldi. Destedeki en olumlu ve bereketli kartlardandır. Seni de Azize olarak yorumladı. Saf, temiz, ahlaklı bir kadını temsil eder. Karşındaki adam değnek kıralı. İyi biri ama odunluk var. Hödük yani kdjdj
Başarılı olacaksın aşkom, hem de her konuda.
Yakın zamanda hayatıma birisi girecek mi mesela?
02 Yorumla
Soran1 yılYakın bir zamanda sevdiğin birinden nefret etmişsin. Bu kişinin hala dana karşı duyguları var. Seni kıskanıyor. Her şeyin farkındasın ama görmezden geliyorsun. Bu kişiyle olan bağlantın tamamen kopmadıkça yeni biri hayatına gelmeyecek.
Balık1 yılTeşekkürler 🙂
- Astroloji & Burçlar konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılEn sevdiğim en sevdiğim ahahs aşko genel gücelleme yap keyfine kalmış 😂
02 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak baktığımda seni mutlu gördüm. Parasal ve kariyer olarak iyi konumdasın. Çok çalışıyormuşsun, tatil tavsiye ediliyor. Bir de birisi senin kalbini kırmış sanırım...
Akrep1 yılDoğrudur 🙂, teşekkürler
1 yılAyy ayy benim soru isteğim gelmiş ve hoş gelmiş🥳🥳💜
Bunu büyük keyifle okurum🌸
08 Yorumla
Soran1 yılAşk istiyordun değil mi kuşuum?
Akrep1 yılEvet bebek🌺
Soran1 yılAşkom sana karşı olmayan biri var. Bayağı aşık olmuş. Bu kişiyi adeta büyülüyormuşsun. Aşık olan kişiyi savaşçı ruhlu biri, bir şövalye ve kıskanç biri. Su grubu burçlarından biri. Özellikle dolunay zamanlarında sana birtakım enerjiler gönderiyor. Onun sevgisini hissediyorsun. Bu adamla mutlu bir birlikteliğin olabilir. İnş doğru çıkar kksskj
Akrep1 yılHahaha vayy demek bayağı aşık olmuş güzel güzel😅👌🏻🌺
Bende su grubuyum inşallah aşk sularında boğulmayız yüzeriz her kimse😅😅
Ateş grubu gelmişti aklıma demek su çıktı hadi bakalım kısmet.
Diline yüreğine sağlık fıstık🌸💜
Soran1 yılRica ederim aşk. Ateş gurubunu hiç vermedi. Hisleri kuvvetli biri, enerji akışınız sağlammış kksd
Akrep1 yılAteş grubu bana iyi gelmiyor aşko gelmesinler boş ver😅😅
Güzel güzel telepatik bağlar da yüksek eğer denk gelirse böyle biri demekki😸😸
Soran1 yılÇevrenden biriymiş, tanıdık yani. Fakat ona karşı hissin şu an yokmuş. Bana da toprak iyi gelmiyor. Ateşimi söndürüyor şirifsizler kdkdjsjk
Akrep1 yılİlginçmiş çevremi gözden geçirmem gerek demek biraz daha😄
Ahaha ya yaratıcı eylemesin onlarla diyelim😅😅
1 yılHayatıma biri girecek mi kim olabilir bakarsanız sevinirim
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aşkom, mutlu bir birliktelik görünüyor ama bu kişi geçmişten tanıyan ve sana karşı yoğun duyguları birine benziyor. Daha önce bu kişiyle tartışman olmuş olabilir.
Aslan1 yılÇok teşekkür ederim 🙂
1 yılHayatim ne yonde ilerleyecek ve hayalimin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merak ediyorum
00 YorumlaBenle ilgili gorduklerin sole dogrulunu soluyum🤔🤔
00 YorumlaAklıma ne gelirse söyle 3 harflilerden selam söyle benden sbsbs
00 Yorumla
1 yılKarşıklı bakalım mı bende bakıyorum kendime bakamıyorum:)
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBana da bakar mısııınnnn
019 Yorumla
Soran1 yılBakalım fıstık. Kartlarımı alayım, bi saniye kdls
İkizler1 yılHadi al kartlarını😛
Soran1 yılÖğrenmek istediğin nedir?
İkizler1 yılAklındaki kişi benim engelimi kaldıracak mı? (senin düşündüğün kişi değilJdjdj başka) devamı olmasa bile son bir kez konuşmak istiyorum
Soran1 yılAşkom özelinizi açmak gibi olmasın ama bu adam çok fazla gurur yapmış. Dik duruşunu korumaya çalışıyor ama içi içini yiyor, kıskançlık, şehvet, öfke, özlem tüm duygular birbirine girmiş. Kız adamı kıskandıracak şeyler yapma. Seni stalklıyor bu. Ayrıca senin vazgeçip gittiğini söylüyor. Bir adım beklentisi var. Güncel enerjiler de dönmeyi düşünmüyor.
İkizler1 yılO özlemezmk koç burcu ben ömrü hayatımda bu derece güçlü bir inat görmedim djdjjd
Soran1 yılAteş grubu ağırlıkta aşkom sjdjks
Özlüyor, köpek gibi hem de ama kuyruğu dik tutaya çalışıyor. Aynı ben mk kjsjkds
İkizler1 yılKoy koy ruhum şaad olsunmk djjdjd
Soran1 yılashajshajhsjdsjdshjshdsjdh yetooo çok güldürdün beni, altıma edicemmmm
İkizler1 yılKoş koş tuvalete bizimki erkeklere nazaran daha gevşek oluyor gülerken bile gülme ritmi ile gitmesi mümkün mdjdjj
Soran1 yılErkeklerden sende mi nefret ediyorsun artık ksdjks
Aramıza hoş geldin fıstık ksjkasj
İkizler1 yılHayır erkeksiz yapamam ben imkansızmk djjdj
Soran1 yılDamızlık niyetine kullan mk sdhjhds
İkizler1 yılGidişat onu gösteriyor djjd ben diyince niye aynı noktadan vurmuyor bumk dkkdk
Soran1 yılNeyse ney, adminlerden uyarı yiyeceğiz kskks
İkizler1 yılEvet ayşenur hep senin yüzünden skdk
Soran1 yılTeessüf ederim, Ayşegül ismim kdjdjnd
İkizler1 yılKarıştırdım birde ayşenur vardı☹️
Soran1 yılCanın sağ olsun bacım ksjjsjs
Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. yakın zamanda neler yaşicam
02 Yorumla
Soran1 yılAşkom öncellikle evham yapmanı istemiyorum. Çünkü biraz negatif kartlar çıktı. Fala inanma, salla geç kdks
Şimdi yoruma geçiyorum. Birini terk etmek zorunda kalacaksın. Aşk acısı ve, uykusuz geceler görünüyor. Fakat saflığından ve temiz ruhundan asla vazgeçmeyeceksin. Tekrar güç kazanıp iyileşeceksin.
1 yılŞefin spesiyali ne
04 Yorumla
Soran1 yılŞimdi sen işinde gücün bir adammışsın. Fazla işinde gücünde ama. Para ve başarıya bağımlısın. Bu sebepten mütevelli bir kadını görmezden gelmişsin. O da geri çekilmiş. Onun üzüntüsünü görüyorum.
Oğlak1 yılNdkdkskdo bu işte bi terslik var. Gelecek hariç tüm zamanlardan bir şeyler kattın. d Asıl merak konusu olan yerinde duruyor.
Soran1 yılBugün günümde değilim, idare edin lldlld
Oğlak1 yılAma her gün aynı terhane aliye. Benimli eskisi gibi ilgilenmiyorsun. Yeter artık seni boşuyorum
1 yılNe zaman ölecem ona bak 😃
05 Yorumla
Soran1 yılTövbe de kız kdjdj
Aslan1 yılDemiyom bak be 🙂
Soran1 yılÖlüm vaktini Tarot kartları söyleyemez. Anlık enerjileri yorumlar 🤷🏻♀️
Aslan1 yıl😂😂😂 tamam tamam teşekkür ederim ☺️ iyi geceler dilerim ☺️
Soran1 yılİyi geceler kuşummm
Kariyer bakar mısın? 😁
02 Yorumla
Soran1 yılAşkom hedefindeki meslek senin için doğru bir seçim değil ama üzerine gideceksin. Bir bitiş yaşanacak. Bu başka bir alanda tekrar iyi bir iş imkanı bulmanı sağlayacak. Yeni sağlam bir başlangıç. İş için şehirde değiştirebilirsin.
İstemem ben öyle şeylere inanmam
01 Yorumla
Soran1 yılPeki madem
1 yılaşk hayatımı bi dökkkk lütfen sjsjsjsj
00 Yorumla
1 yılBana da bir bak zana zahmet
00 Yorumla
1 yılBu yıl beni ne bekliyor?
00 YorumlaNe biliyim bak birşeyler
06 Yorumla
Soran1 yılAz kibar ol önce, valla cinlerime söylersem ağzınla dötün yer değiştirir kjsdj
Soran1 yılYa rabbi sabırssss
Soran1 yılBu gece sen bittin olum jshsdjsd
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilim dönecek mi bu yil
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılLütfen benimkini bak ben bu adamı çok sevmiştim :( yardim ett lütfennnn
Cevap sahibi1 yıl🥲🥺🥺
Cevap sahibi1 yılHala çok merak ediyorum o niye ayrıldı benim bilmediğim başka sebepler var mı diye bana yardımcı olabilir misin
teşekkürler almayım
02 Yorumla
Soran1 yılDoğru sizin zaten vardı jdjshdjd
He hee
00 Yorumlaöğrenelim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem