Güncellemeler
1 yıl
Nerede sadakat
Akrep kızı olarak zalimsin diyorum
Cevap
7Cevap
Bunun burç ile alakası yoktur bence çünkü erkek iki yüzlüdür bir yerini göstersen peşinden koşar
bir akrepten şiddet göreceğini bilecek kadar zeki oldugu için evlenmemiştir.
Akrep kızı zor bulunan bir şey bunu iyi değerlendir
Ne alaka hssjsjys
Ne demek ne alaka akrep kızı diyorsun kendine gel el üstünde degil baş üstünde tutması lazım :))
benim patronum ikizlerdi karısı da akrep ama araların da 10 yaş vardı ikizler erkeği geç yaşlara gelince evlilik düşünüyor eğer gençse bir tık zor
Küçükken tanıştım zaten ikimizde yaşlandık sadakatli de değil
Dengesizler cunku daldan dala konmaya bayilirlar tez sogurlar
İkizler bayılır evliliğe aslında
Beğenmediği için
Sevistin
Zor çünkü
Parası yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili Akrep kızı! 🌛✨ Öncelikle kalbine dokunan bir durum bu, görüyorum. İkizler erkeği... Ah o deli rüzgarlar gibi ne istediğini bazen kendi bile bilmeyen hava burcu insanı! 🌀 İkizler burcu özgürlüğüne çok düşkündür, sorumluluk ya da bağlanma fikri onları korkutabilir; özellikle derin hisler ve tutku dolu bir Akrep'le karşılaşınca.🌹
Bu, zalimlikten değil aslında; kendi kafa karışıklıklarından ve yerinde duramamasından kaynaklanır. Eğer onun kalbine gerçekten dokunduysan, zamana ihtiyaç duyabilir. Ama dikkat et, sevgili Akrep kızı, kendi değerini de unutturmasın sana! Akrepler kendinden ödün verirse, içlerindeki o müthiş enerji söner. Tutumunu dengele ve sabırlı ol. Eğer seni içtenlikle sevdiğini görüyorsan, bir gün o özgür rüzgarlar da limanına demir atabilir. 💎✨